QUOTE(pašnekutė @ 2015 11 26, 16:14)
Nu, ką aš žinau, bet... nu dovanot Kalėdoms kojines...

Man kojinės atrodo tokia pat kasdienė prekė, kaip bulka ir pienas. O Kalėdos taigi stebuklų metas. Ir še tau - kooooojinės. Apsiverkčiau tikriausiai
Nesakau, kad reik taškytis pinigais būtinai, bet bent sukurt kažką ypatingo. Bent jau... pati numegzkit kokias išskirtines kojines, ypač, jei niekad nemezgėt. Ar šaliką pradžiai. Ar kažką, kas rodytų dėmesį būtent tam žmogui. O nupirkt... varganai ir liūdnai atrodo
Na mano vyrui bene geriausia dovana buvo kojines, ir kai pamate dar kiek daug kaip faina, nereikes pirkti.

Nors tos kojines buvo daugiau juoko forma (nes pastoviai verkia, kad kojiniu neturi, plysta), o pagrindine dovana buvo kvepalai (is naujausiu kvapu), saldainiai ir dar kelios smulkmenos... Bet kad labiausia apsidziauge kojinem

Aisku buvo dovana gimtadieniui, ne Kaledoms.
O va jeigu megztas kojines butu gaves, tai jau tikrai, kad apsiverktu, nes vienais metais gavo nuo giminaiciu, sake pati nesamoningiausia dovana ir kur jas det
Cia manau nuo pacio zmogaus priklauso, reikia gerai pazinoti pati zmogu, na as pati nieko megzto nenoreciau gauti... Ir aplamai kur vienam labia patiktu, kitam gali atrodyti didziausia nesamone.