QUOTE(kvarta @ 2014 09 16, 16:30)
bet tai jei jums neaktuali ši tema, jūs kaip ir nevartojanti, juolabiau nepriklausoma, kam lysti į šią temą? Matyt skauda
kažkas visvien kirba? dėl to karto į tris mėnesius. Kitaip čia nerašinėtumėte besiteisindama
Kirba virba.
Žinokit, kartais užsuku net į temas apie vaikus, nors vaikų neturiu.
O kai jau esu anksčiau rašiusi - buvo tarpas, kai nevartojau alkoholio, nes man nuo jo buvo bloga, ir tiek, jokiu žygdarbiu to nelaikau, kaip kai kurios čia. Jei kažkokio produkto nemėgsti, tai ir nevartoji
Man neskanu pienas ir negeriu, jums neskanu vynas, ir negeriat. Jei nesergat alkoholizmo liga - kam skaičiuoti tuos nevartojimo mėnesius/metus?
Papildyta:
QUOTE(Vidurvasaris @ 2014 09 16, 18:24)
Didžiausias iššūkis, nusprendus mesti rūkyti ar nevartoti alkoholio, šiaip jau yra visai ne valia, o APLINKA ir mintis KĄ ŽMONĖS PAGALVOS. Tai yra didžiausia priklausomybė - priklausomybė nuo kitų nuomonės.
Dažniausia žmonės įsivaizduoja esą kur kas svarbesni aplinkiniams, nei yra iš tiesų. Nei ta APLINKA, nei tie ŽMONĖS tiek daug negalvoja apie jus, kaip jums norėtųsi
dažniausiai visi galvoja tik apie save.
Man visiškai vienodai rodo, jei kas kompanijoje nevartoja alkoholio. Lygiai kaip ir mano įpročiai - būna, kad visa kompanija kilnoja alaus bokalus, o aš sultis. Niekam tai neįdomu ir niekas nesidomi - kodėl
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2014 09 17, 08:29)
na, as tai pagalvojau, kad gal jei zmogus taip rase,tai turejo problemu su alkoholiu, o dabar nevartoja, tai jau pasiekimas. Kitaip tai ir man keistai tokie posakiai atrodo. Jei niekad daug negeriau,t ai praktiskai nezinau net KIEK LAIKO jau visai negeriu. Ir nuo kada negeriu? Nuo paskutines 1 sampano taures?
va būtent - manęs dabar paklaustų, kiek laiko aš NEGERIU, net pasakyt negalėčiau - nu nepamenu
nes neskiriu tam tiek dėmesio savo gyvenime. Man alkoholis - vienas iš daugybės dalykų pasaulyje, kurio nei bijau, nei garbinu. Nei jaučiu potraukio, nei nejaučiu. Geriu, kai man skanu - tarkim, alus man tiesiog pats iš savęs yra skanus, ypač prie kai kurių maisto produktų, bet ne kaip svaiginanti priemonė, o jo skonis. Tad neretai geriu nealkoholinį alų, esu atradusi visai skanų. Man jokio skirtumo - tad kur čia priklausomybė alkoholiui kažkelinto laipsnio?
O jei imama skaičiuoti, daryti iš to ritualą, vaizduoti alkoholį kaip priešą, su kuriuo intensyviai kovojama - tuomet man jau kvepia nenormaliu požiūriu, gal ir priklausomybe nuo to pačio alkoholio