Įkraunama...
Įkraunama...

Nevartojame alkoholio

QUOTE(grazi-sypsena @ 2014 01 15, 11:21)
Sveiki. Esu čia naujokė. Norėjau pasireikšti, kad irgi esu už sveiką gyvenimo būdą. Niekada nevartoju alkoholio. Manau tai kenkia labai organizmui ir apskritai jokios naudos neduoda tik žalos. Juk atsipalaiduoti galima ir be alkoholio.

jungiuosi ir as bigsmile.gif
Dar pridesiu, kad brangu, geriau jau sultys - ir pigiau, ir sveikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidurvasaris @ 2014 02 24, 13:26)
Man irgi patiko Oželytės interviu. O dar panaršiau daugiau po tą puslapį ir atradau susuktą filmuką:

http://petrasdargis....aptys-alkoholis

Suprantantiems rusiškai. Pamatinė mintis, tai kad yra sukuriamas taip vadinamas pseudo pasirinkimas/pseudo laisvė - būti alkoholiku, ar būti kultūringai išgeriančiu. Tai ir yra manipuliacija, nes trečias variantas - visai negerti - tarsi ir neegzistuoja.

Taip, "kulturingas gerimas" doh.gif gerimas mano nuomone apskritai neturi buti net susijes su siuo zodziu schmoll.gif
O Zdanovo paskaitos super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 02 24, 23:40)
jungiuosi ir as  bigsmile.gif
Dar pridesiu, kad brangu, geriau jau sultys - ir pigiau, ir sveikiau  biggrin.gif

Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš, visiškai nevartojame alkoholio su MB jau maždaug metus. Priežastis paprasta - kai sąmoningai gyveni, nesinori sąmonės "glušinti". O kai atpranti, nėra nei noro, nei reikalo. Kompanijose gal ir keistai žiūri, bet kai ypač tingisi aiškintis galima pasiteisinti, kad vairuoji smile.gif arba vartoji anibioikus smile.gif

QUOTE(Only1 @ 2014 01 10, 08:55)
taip vadinami sektantai alkoholio klausimu gyvena sveikiau nei ne sektantai. 

Kiek man žinoma tai nėra sekta schmoll.gif

QUOTE(Vidurvasaris @ 2014 01 10, 09:18)
:-D aš lankausi pas taip vadinamus Krišnaitus ir ta mantra mane veža :-) tikiuosi neišsigąsit ir neišmesit iš temos :-)

4u.gif turiu ir aš draugų, kuriems priimtinas krišnaizmas smile.gif
QUOTE(*Linele* @ 2014 01 11, 16:14)
Svarbu, kad žmogus randa tai kas jam padeda dvasiškai augti, randa atsakymus į rūpimus klausimus, atrandamas kelias į save. O su laiku ir patirtimi savi suvokimai ateina apie nueitą ir išbandytą kelią smile.gif

thumbup.gif 4u.gif smagu rasti bendraminčių iš to paties miesto thumbup.gif
Atsakyti
Lakšmi, sveika prisijungus. 4u.gif Beje, patiko įdėtas interviu, ypač ši vieta: "Negerti visai ar gerti saikingai? Tai tas pats, kas klausti, ar aš esu už sunkų kūno sužalojimą, ar už lengvą." smile.gif
Atsakyti
Man iškilo vienas klausimas. Šioje temoje gana aiškiai skiriate vartojančius nors kiek alkoholio žmones ir visiškai negeriančius kaip skirtingus. Taigi, man įdomu, ar galite, pvz., stovėdamos eilėje prie kokių bulvių turguje pasakyti, kurie žmonės visiškai nevartoja alkoholio ir kurie nors kiek vartoja? arba iš komentarų kokiame forume, ne apie alkoholį, bet, pvz., apie kompiuterius? Tikiu, kad kai kurie žmones tai gali padaryti, tai įdomu, ar ir kokį jūs matote skirtumą tarp žmonių, kurie nevartoja alkoholio ir vartoja (kad ir į žuvies tešlą įpila alaus)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 03 kovo 2014 - 17:33
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 03 03, 17:31)
Man iškilo vienas klausimas. Šioje temoje gana aiškiai skiriate vartojančius nors kiek alkoholio žmones ir visiškai negeriančius kaip skirtingus. Taigi, man įdomu, ar galite, pvz., stovėdamos eilėje prie kokių bulvių turguje pasakyti, kurie žmonės visiškai nevartoja alkoholio ir kurie nors kiek vartoja? arba iš komentarų kokiame forume, ne apie alkoholį, bet, pvz., apie kompiuterius? Tikiu, kad kai kurie žmones tai gali padaryti, tai įdomu, ar ir kokį jūs matote skirtumą tarp žmonių, kurie nevartoja alkoholio ir vartoja (kad ir į žuvies tešlą įpila alaus)?

Galiu pvz. turguje atskirti, nes kai kurie taip vanialina pagiriomis, kad nors griūk lotuliukas.gif kai kurie būna alaus padarę, tai irgi smile.gif o šiaip ekstrasensorinių gebėjimų neturiu smile.gif
O koks skirtumas tarp šių žmonių? Nagi vieni blaivūs, kiti - nelabai biggrin.gif
Atsakyti
nu jo, del kvapo tai taip biggrin.gif

as kiek esu bendravus su alkoholio nevartojanciais zmonemis, tai visi arba pasitaike, arba tiesiog dauguma nevartojanciu tokie yra - labai sviesus zmones.
Atsakyti
Sveika, kraštiete, malonu 4u.gif

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 03 03, 17:31)

Paprastai neskiriu, nebent kvapas, kad ir pagirių, būna iš veido matos, kad arba geria arba rūko seniai. O iš bendravimo nebent necenzūriniai žodžiai sukeltų abejonių vartoja ar ne. Kurie nevartoja neatskirčiau.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2014 03 03, 18:31)

Nenagrinėju visų žmonių su kuriais prasilenkiu ar atsiduriu vienoj eilėj, todėl ir negaliu teigti atskiriu/neatskiriu. Apskritai nesikoncentruoju ties šiuo klausimu sutikdama kiekvieną naują žmogų :-)
Atsakyti
Išvis man regis svarbiausia yra esmė, o ne forma smile.gif
Atsakyti
Nepabendravus sunku suprasti. Pvz. pažįstu jauną moterį, kuri anksčiau tikrai mėgdavo "pasitūsinti", tai ir rūkė ir gėrė, o dabar nei geria, nei rūko, bet išvaizda tai jos tokia pati kaip ir anksčiau, tik vat mąstymas ir kalbos jau visiškai kitos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Only1: 04 kovo 2014 - 13:29