Įkraunama...
Įkraunama...

Nevartojame alkoholio

Sveikos, tempiu ir aš savo butelius.. su vandeniu biggrin.gif į naują temutę ir į naujus metus smile.gif Su šventėm visas wink.gif
Šventės ramios, kaip ir norėjom, su simboliniais neįkyriais aplinkinių pagurkšnojimais smile.gif
Dar mačiau buvo anoje temutėje užkliuvusių vis už pasikėlimo, už "aš daugiau turiu". Vien žodžiai nieko nereiškia, dar svarbu ir tonas ir kontekstas wink.gif Jumoro forma pasakyti žodžiai tikrai skirias nuo griežto pakeltu balsu sakinio wink.gif Todėl gal kartais klaidingai prikabinamos emocijos smile.gif

Ir religijos paliestos smile.gif Koks skirtumas ar religija, ar sekta ar išvis netikintis. Svarbu, kad žmogus randa tai kas jam padeda dvasiškai augti, randa atsakymus į rūpimus klausimus, atrandamas kelias į save. O su laiku ir patirtimi savi suvokimai ateina apie nueitą ir išbandytą kelią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 11 sausio 2014 - 16:14
QUOTE(Raven @ 2014 01 09, 21:23)

Kaune, visai šalia mano namų, yra jų vegetarinė valgyklėlė, dažnai užeinu pavalgyti smile.gif

Gal galima plačiau apie tą valgyklėlę.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 01 11, 18:52)
Gal galima plačiau apie tą valgyklėlę.

http://samosa.lt/

Tik dabar jau kainos truputį padidėję - studentams 6lt, kitiems - 12Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidurvasaris @ 2014 01 10, 10:18)
:-D aš lankausi pas taip vadinamus Krišnaitus ir ta mantra mane veža :-) tikiuosi neišsigąsit ir neišmesit iš temos :-)

Nors as ir nesilankau ju renginiuose, taciau labai domiuosi Vediniu mokymu, labai daug ka realiai pritaikiau savo gyvenime, zaviuosi Torsunovo paskaitomis smile.gif
O kalbant apie sektantus...buciau labai atsargi su tais kaltinimais, dar neaisku kas yra tikrieji sektantai, tarkim susirinkuseji svesti alkoholio apsupty labai nemegsta kitokiu t.y. negerianciu, ko turbut nepasakysi apie Krisnaistus g.gif tad klausimas kurie didesni sektantai biggrin.gif
Anksciau zmones ant stalo statydavo kryzeli su Kristaus atvaizdu, na o dabar statomas butelys, vergaujam velniui...del to labai liudna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 12 sausio 2014 - 08:55
Sveiki. Esu čia naujokė. Norėjau pasireikšti, kad irgi esu už sveiką gyvenimo būdą. Niekada nevartoju alkoholio. Manau tai kenkia labai organizmui ir apskritai jokios naudos neduoda tik žalos. Juk atsipalaiduoti galima ir be alkoholio.
Atsakyti
QUOTE(grazi-sypsena @ 2014 01 15, 12:21)
Sveiki. Esu čia naujokė. Norėjau pasireikšti, kad irgi esu už sveiką gyvenimo būdą. Niekada nevartoju alkoholio. Manau tai kenkia labai organizmui ir apskritai jokios naudos neduoda tik žalos. Juk atsipalaiduoti galima ir be alkoholio.

Visiškai pritariu. Ir džiugu, kad vis daugiau atsiranda šitaip mąstančių žmonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2014 01 15, 12:37)
Visiškai pritariu. Ir džiugu, kad vis daugiau atsiranda šitaip mąstančių žmonių  smile.gif

jungiuosi ir as prie jusu drinks_cheers.gif oj, kalamburas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 01 10, 01:19)
nes jei dar pradėtume kažką išmetinėt, tai išvis neliktų su kuo šitoj temoj bendraut.  biggrin.gif

Kodėl taip pesimistiškai galvojat? Negerenčių alkoholio yra žymiai daugiau, tik ne visi rašo čia 4u.gif
Alkoholis neturi ateities. Pažiūrėkit į spaudą - mirgėte mirga nuo nusikaltimų, kuriuos išprovokuoja alkoholis. Vis daugiau žmonių supranta, kad velnio lašai nereikalingi ir neša tik nelaimes ir pradeda gyventi kitaip. Aš tikiu švaria ateitim, kai žmonės vėl ant stalo pasidės kryželį vietoj alkoholio. Tebūnie tai ir vėžlio žingsniu, bet... smile.gif)))
O vedinė kultūra... Jeigu mes bent truputį panaudotume jų išminties kad ir pačiais paprasčiausiais gyvenimo atvejais, tokiais kaip dienos rėžimas, mityba, darbas su savimi, gyvenimas iš ties pasidarytų žymiai lengvesnis ir mielesnis.
Atsakyti
QUOTE(Tautosaka @ 2014 01 20, 21:26)
Kodėl taip pesimistiškai galvojat? Negerenčių alkoholio yra žymiai daugiau, tik ne visi rašo čia  4u.gif

Tikrai taip 4u.gif kažkaip kai negerti tampa natūralu nelabai tokių temų ir beieškai mirksiukas.gif bet netyčia užklydau, tai sakau reikia pasižymėti, gal kam paskata bus, kai matys, kad daug negeriančių žmonių yra friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritutia: 14 vasario 2014 - 11:01
QUOTE(Tautosaka @ 2014 01 20, 19:26)

O vedinė kultūra... Jeigu mes bent truputį panaudotume jų išminties kad ir pačiais paprasčiausiais gyvenimo atvejais, tokiais kaip dienos rėžimas, mityba, darbas su savimi, gyvenimas iš ties pasidarytų žymiai lengvesnis ir mielesnis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

tikrai, tokie dalykai yra kaip kazkokie laimingo/sekmingo gyvenimo desniai. klausant paskaitu, daznai isgirstam, kad tai tinka visoms religijoms, ta prasme, galima prisitaikyti sau ir nesvarbu, tikintis tu ar ne. tas man patinka smile.gif
Atsakyti
Geras straipsnis
http://petrasdargis....elias-kartu-5-0
Ypatingai nemiela ir skaudu, kai esi "kultūringai" išgeriančiųjų kompanijoje ir matai, kaip pamažu keičiasi žmogus svaigdamas - išplersta, durnėja, tampa atgrasus. Dingsta tavo pažįstamas, pasilieka kažkokia beformė plerza. Ir tai žmogus iš savęs padaro pats. Ir jau niekuomet nesugrįžta į tą tašką, kuriame buvo prieš išgėrimą. Niekuomet.

Tiesa, vis daugiau sutinku žmonių, kurie iš tikrojo alkoholizmo patys save iškėlė. Taip juos gerbiu - galėčiau priklaupus ranką kiekvienam pabučiuoti. Nes jie patys tapo garbingiausiais gelbėtojais - jie išgelbėjo žmogų, nugalėjo gyvūną, o tai galima padaryti tik pajutus savo tikrąjį dvasinį pradą. Man tie žmonės yra ypatingai verti pagarbos. Juk pliurpti apie žmonijos gelbėjimą visi sugeba, tačiau konkrečiai išgelbėti žmogų - save - tai yra išskirtinės pagarbos vertas dalykas. Tai realus dvasingumas, o ne koks svaičiojimas apie dieviškus stebuklus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 24 vasario 2014 - 08:51
Man irgi patiko Oželytės interviu. O dar panaršiau daugiau po tą puslapį ir atradau susuktą filmuką:

http://petrasdargis....aptys-alkoholis

Suprantantiems rusiškai. Pamatinė mintis, tai kad yra sukuriamas taip vadinamas pseudo pasirinkimas/pseudo laisvė - būti alkoholiku, ar būti kultūringai išgeriančiu. Tai ir yra manipuliacija, nes trečias variantas - visai negerti - tarsi ir neegzistuoja.

QUOTE(loja5 @ 2014 02 24, 09:48)
Geras straipsnis
http://petrasdargis....elias-kartu-5-0
Ypatingai nemiela ir skaudu, kai esi "kultūringai" išgeriančiųjų kompanijoje ir matai, kaip pamažu keičiasi žmogus svaigdamas - išplersta, durnėja, tampa atgrasus. Dingsta tavo pažįstamas, pasilieka kažkokia beformė plerza. Ir tai žmogus iš savęs padaro pats. Ir jau niekuomet nesugrįžta į tą tašką, kuriame buvo prieš išgėrimą. Niekuomet.

Tiesa, vis daugiau sutinku žmonių, kurie iš tikrojo alkoholizmo patys save iškėlė. Taip juos gerbiu - galėčiau priklaupus ranką kiekvienam pabučiuoti. Nes jie patys tapo garbingiausiais gelbėtojais - jie išgelbėjo žmogų, nugalėjo gyvūną, o tai galima padaryti tik pajutus savo tikrąjį dvasinį pradą. Man tie žmonės yra ypatingai verti pagarbos. Juk pliurpti apie žmonijos gelbėjimą visi sugeba, tačiau konkrečiai išgelbėti žmogų - save - tai yra išskirtinės pagarbos vertas dalykas. Tai realus dvasingumas, o ne koks svaičiojimas apie dieviškus stebuklus.

Atsakyti