Įkraunama...
Įkraunama...

Nevartojame alkoholio

QUOTE(Nura @ 2015 06 18, 13:51)
Fainai parašėte, nuraminote 4u.gif Gal iš tikro per daug aš sudramatizavau, tikiuosi viskas bus gerai ir niekas nekreips dėmesio geriu ar negeriu aš.

ačiū 4u.gif Kažkaip šita alkoholio vartojimo tema man labai įdomi bigsmile.gif
Kai perskaičiau knygą ~ Car'o "Lengvas būdas mesti geri" tai labai patiko statistika, kad alk.vartoja 90 proc. pasaulio (!) žmonių. Tai iš karto tampa aišku, kad 10 proc. yra mažuma (gėjai biggrin.gif ) žodžiu, mes, negeriantys ir esame mažuma biggrin.gif Neverta to labai reklamuoti, visiems skelbti, pranešti garsiai, kad va, aš nevartoju alkoholio, arba va - aš gėjus biggrin.gif juokauju žinoma, bet mažuma.
Be galo džiaugiuosi šiuo savo sprendimu wub.gif kai pagalvoju kartais reikėjo daug ankščiau, jau nuo 18 metų taip daryt...atrodo įtakos tai neturi, bet iš tikrųjų dar ir kaip turi!!! Kažkaip viskas keičiasi į gerą: pats šeimos gyvenimas (jei gyveni šeimoje), laisvalaikio praleidimo kokybė, pati nuotaika, aiškūs palanai, pagaliau finansai..jei šūdo negeri, tai oi oi kiek normalus vynas kainuoja.
Taigi, jei būtų mano valia, per teliką po 23val. ne alkoholį reklamuočiau, o blaivaus gyvenimo džiaugsmą reklamuočiau. Pati visuomenė labai nekreipia dėmesio į alkoholizmą žmonių, sako dar nuo Sovietizmo tas likę. Ypač rajonuose, kaimuose kas antras prasigėręs žmogus.

Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 06 30, 08:55)
ačiū 4u.gif  Kažkaip šita alkoholio vartojimo tema man labai įdomi bigsmile.gif
Kai perskaičiau knygą ~ Car'o "Lengvas būdas mesti geri" tai labai patiko statistika, kad alk.vartoja 90 proc. pasaulio (!) žmonių. Tai iš karto tampa aišku, kad 10 proc. yra mažuma (gėjai biggrin.gif ) žodžiu, mes, negeriantys ir esame mažuma biggrin.gif Neverta to labai reklamuoti, visiems skelbti, pranešti garsiai, kad va, aš nevartoju alkoholio, arba va - aš gėjus biggrin.gif  juokauju žinoma, bet mažuma.
Be galo džiaugiuosi šiuo savo sprendimu wub.gif kai pagalvoju kartais reikėjo daug ankščiau, jau nuo 18 metų taip daryt...atrodo įtakos tai neturi, bet iš tikrųjų dar ir kaip turi!!! Kažkaip viskas keičiasi į gerą: pats šeimos gyvenimas (jei gyveni šeimoje), laisvalaikio praleidimo kokybė, pati nuotaika, aiškūs palanai, pagaliau finansai..jei šūdo negeri, tai oi oi kiek normalus vynas kainuoja.
Taigi, jei būtų mano valia, per teliką po 23val. ne alkoholį reklamuočiau, o blaivaus gyvenimo džiaugsmą reklamuočiau. Pati visuomenė labai nekreipia dėmesio į alkoholizmą žmonių, sako dar nuo Sovietizmo tas likę. Ypač rajonuose, kaimuose kas antras prasigėręs žmogus.

Pritariu visiškai, labai daug naudos duoda blavaus gyvenimo propogavimas drinks_cheers.gif O su laiku, manau, tik lengviau darosi, nes pajauti kaip gera gyventi be alko ir koks geras šis sprendimas yra thumbup.gif
Atsakyti
"Nevartojančio alkoholio dažnai klausiama, kodėl jis negeria, nors daug logiškiau būtų klausti geriančio, kodėl pastarasis save nuodija."
http://alkas.lt/2013...eQTntU.facebook
Atsakyti
Na ka...savaitgali buvo pirmas krikstas....su vyru atsisakeme alaus....tai klause kas mums darosi biggrin.gif ....Keistai jauciausi .....
Atsakyti
QUOTE(kinderis_77 @ 2015 07 05, 22:40)
"Nevartojančio alkoholio dažnai klausiama, kodėl jis negeria, nors daug logiškiau būtų klausti geriančio, kodėl pastarasis save nuodija."

Bet turbūt nustebtumėte sulaukęs tokio paties klausimo iš negeriančio kavos smile.gif
Atsakyti
Aš irgi atsisakiau alkoholio, tačiau nesuprantu, ką tai bendro turi su ekologija
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2015 08 27, 11:43)
Aš irgi atsisakiau alkoholio, tačiau nesuprantu, ką tai bendro turi su ekologija

Rūpinimąsi savo sveikata.
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2015 08 27, 17:23)
Rūpinimąsi savo sveikata.

Tai čia sveika gyvensena, o ekologija yra visai kas kita. Juk yra ekologiška kava, ekologiški vynai ir t.t.. Nevartojimas alkoholio- tai nėra ekologija biggrin.gif
Atsakyti
negerti yra gerai
nors kartais labai noris laugh.gif
bet labai nervina kitu klausimai kodel
Papildyta:
QUOTE(kvarta @ 2015 06 18, 12:47)

O kitiems - šimtas metų, jie gal ir nenutuokia, kad esu abstinentė. Nieks nežiūri į burną ir cl nematuoja (ypač kai apsineša).

per mano gimines balius dar ir kaip ziuri
Atsakyti
Aš taip pat esu abstinentė. Išsprogdintų akių, to paties klausimo "tu čia juokauji?" sulaukiu jau n laiko. Nors giminės baliai retai būna, bet vis tiek kiekvieną kartą patiriu įtampą, nesupratimą ir negebėjimą gerbti mano pasirinkimo. Aš juk kitiems negrūdu savo požiūrio, neįkyriu: "na kam dabar čia piliesi tą vyną sau? Na negerk, na nesveika, na ką tu čia darai?", esu tolerantiška kitų atžvilgiu, bet pati tolerancijos nesulaukiu. Amžinos priekabės, bandymai net į mano vandenį ar gaivą įpilti alkoholio, sarkastiškos replikos ir t.t. Nėra malonu, tačiau toks elgesys tik dar labiau skatina būti ištikimai savo pasirinkimui. Niekada nesigailėjau tapusi abstinente.
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2015 08 28, 14:37)
Tai čia sveika gyvensena, o ekologija yra visai kas kita. Juk yra ekologiška kava, ekologiški vynai ir t.t.. Nevartojimas alkoholio- tai nėra ekologija  biggrin.gif

O sveika gyvensena nesusijusi su ekologija? Kodėl žmonės išvis perka ekologišką maistą, kosmetiką, drabužius? - viena pusė aišku yra, kad tai nekenkia aplinkai, bet manau 90proc. žmonių tai visgi daro dėl SAVO sveikatos, o ne žemės ateities. Arba miksuoja abu šiuos aspektus.

Tas pats ir su alkoholio atsisakymu, ar ekologišku alkoholiu - tai daroma dėl noro neteršti savo organizmo.

Šiuolaikiniu ekologišku gyvenimo būdu siekiama komforto ir naudos sau, nes jei žiūrėti kas geriausia būtų aplinkai, tai reiktų išvis kuo mažiau valgyti, nepirkti jokių naujų daiktų ir egzistuoti asketinėje buityje iki dienų galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 29, 11:49)
Amžinos priekabės, bandymai net į mano vandenį ar gaivą įpilti alkoholio, sarkastiškos replikos ir t.t.

doh.gif
Na ir giminė pas jus. Kažkaip įtariu, kad jiems tolerancijos stinga ne tik kalbant apie alkoholį.

QUOTE(Raven @ 2015 08 31, 11:18)
Tas pats ir su alkoholio atsisakymu, ar ekologišku alkoholiu - tai daroma dėl noro neteršti savo organizmo.

Ekologiškas alkoholis kenkia mažiau?
Atsakyti