Įkraunama...
Įkraunama...

Nevartojame alkoholio

QUOTE(Rasma @ 2013 12 22, 17:55)
Nevartoju alkoholio, tai vakarėliai jau daug metų įspūdingai atrodo...linksminimąsis tai lyg kažkas tarpinio tarp beždžionių ir kiaulių mitingo...na, išties net įžeidu gyvuliukus prilygint išgėrusiems ir jų linksmybėms. Kad matytų žmonės kokios nykios tos jų linksmybės, kaip kvailai iš šalies atrodo...brrr..net nupurto doh.gif

Isties, net nereikia buti labai nusigerusiu zmoniu kompanijoj, uztenka pamatyti kaip zmogus keiciasi su kiekviena nauja taure vyno bigsmile.gif faktas tas kad kazkas keicia zmogu ir tas kazkas apdovanotas ne itin tauriomis savybemis doh.gif
Atsakyti
Na kaip atlaikėte šventes? biggrin.gif Mes šiemet kažkaip ramiai. smile.gif Tik per Kūčias buvo klausimų... smile.gif Dabar nesugalvojam su kuo Naujuosius švęsti - dviese, bandyt suburt negeriančius pažįstamus ar jungtis prie tų, kurie gers visą naktį. doh.gif biggrin.gif Kaip Jūs švęsite?
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2013 12 30, 12:13)
Na kaip atlaikėte šventes?  biggrin.gif  Mes šiemet kažkaip ramiai.  smile.gif Tik per Kūčias buvo klausimų...  smile.gif  Dabar nesugalvojam su kuo Naujuosius švęsti - dviese, bandyt suburt negeriančius pažįstamus ar jungtis prie tų, kurie gers visą naktį.  doh.gif  biggrin.gif Kaip Jūs švęsite?

Šventės visai šauniai smile.gif jokių priekabiavimų iš didžiausių skeptikų nesulaukėm, tik mandagų pasiūlymą įpilti, o mes mandagiai atsisakėm biggrin.gif jaučiausi komfortiškai.

Viena pora visiems Kalėdų proga dovanojo po šampano butelį, tai mes su vyru gavom vaikiško Tom & Jerry šampano smile.gif priėmėm labai šiltai ir smagiai, juokėmės ir dėkojom smile.gif

Dėl naujų. Mes sutiksim su vaišnavais sodyboje su krūva vegetarų, blaivininkų ir ieškančiais Dievo smile.gif

Kaune bus goloka party dar - blaiviai ir vegetariškai. Daugiau nesidomėjau.
Atsakyti
Sveikutės, abstinentės ar beveik abstinentės biggrin.gif . Norėčiau ir aš įsitarpuoti į Jūsų gretas, nes nuo Naujų pažadėjau sau, kad nė lašo jokio alkoholio. O nusprendžiau taip todėl, kad apskritai niekad jis man nebuvo gardus (kalbu apie bet kokius svaigiuosius gėrimus). Gerdavau tik dėl/prie kompanijos. Ilgainiui supratau, kad tai - be galo apgaulingas skystimėlis. Kaip kažkuri minėjo, su vyru taip pat savaitgaliais, ypač nuo praeitos vasaros tas "paūmėjo", tai kokio aliuko, vyniuko ar sidriuko pagurkšnodavome, kartais ir brendžiuko su kola ar tai kokio kito kokteiliuko. Susizgribome, kad kone kiekvieną savaitgalį "švenčiame" be jokios progos, o ir kiekiai nemažėja unsure.gif . Paklausiau savęs, kodėl geriu, jei man neskanu. Aišku, pradėjau galvoti ir vos ne teisinti tuos vakarus, atseit taip atsipalaiduoju po sunkios ir įtemptos darbo savaitės, kad tai - nieko blogo, juk kiti vos ne kasdien po taurę, dvi vyno ar stiklą stipresnio gėralo po darbo išlenkia, kad kaip ir romantika, glaudesnis bendravimas. Tada supratau, kad nieko gero... Be to, visai neseniai labai gerą laidą per kažkokį rusų kanalą žiūrėjau apie alkoholį, kuri privertė net labai susimąstyti. Ten kalbėjo žmonės, turintys problemų su alkoholiu, nepabijosiu to žodžio, - alkoholikai. Visi beveik sutartinai kalbėjo, kad jų liga būtent ir prasidėjo nuo tokių nekaltų pagurkšnojimų po darbo, prie vakarienės, savaitgaliais ir pan.
Žodžiu, nusprendžiau visiškai atsisakyti tų "velnio lašų" ir gyventi pilnavertį blaivų gyvenimą, kol dar ne vėlu smile.gif tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2014 01 08, 20:00)
Sveikutės,

Sveika smile.gif Gražūs pokyčiai naujais metais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2013 12 21, 15:09)
siandien perskaiciau urnale, kad vyksta blaivus vakareliai, na buvau jau girdejus apie tai. vieni is ju Varom vadinasi, dar berods Goloko party buna. ir siaip vis daugeja tokiu blaiviu iniciatyvu  thumbup.gif

Goloka party yra vakarėliai į kuriuos kviečiami ateiti visi, bet pirmiausia tai yra Krišnaitų renginys. Jame dainuojamos jų mantros, šokami indiški šokiai, vyksta paskaitos.

Aš pati ten lankausi, paskaitas galiu rekomenduoti tikrai įdomios tos, kur pasakojama apie žmonių santykius, šeimą, dienos režimą. Aš pati labai pritariu Vedų gyvenimiškiems patarimams, tačiau nesidomiu, nei Krišna, nei jų mantromis, todėl tas jų renginių dalis, jei jos būna, praleidžiu.

Bet pabandyti pasidaryti chna tatuiruotę, pamatyti kaip šokami indiški šokiai ar paragauti indiško maisto netgi labai įdomu. Kaune, visai šalia mano namų, yra jų vegetarinė valgyklėlė, dažnai užeinu pavalgyti smile.gif

Šiais metais Golokos naujųjų metų renginy nebuvau, sutikau naujus su keliomis taurėmis vyno ir šampano. Alkoholio vartoju minimaliai, stengiuosi kuo mažiau, nuo metų pradžios dar nevartojau smile.gif

Smagu, kad yra nevartojančių, bet labai įdomu pasiskaityti kaip kiekvienai sekasi 4u.gif
Atsakyti
Pripažinsiu, kad truputį nusivyliau perskaičiusi Jūsų žinutę. smile.gif Nors pati nesidomiu Indija ir t.t., bet vistiek džiaugiausi, kad jau ir Naujus metus kai kur švenčia be alkoholio. O kai parašėte, kad ten krišnaitų renginys, tai taip išeina, kad ten ir buvo kaip galima sakyti sektantų renginys (jei čia yra krišnaitų, tikiuosi, neįsižeis blush2.gif biggrin.gif ) verysad.gif Įdomiai gaunas, kad taip vadinami sektantai alkoholio klausimu gyvena sveikiau nei ne sektantai. blink.gif rolleyes.gif O Jūs drąsi. Gal ir faina ten dalyvaut, bet jaučiu aš bijočiau, kad mane ims persekiot ir po langais pradės dainuot "Hare Krišna". Na bet čia gal mano pačios neišprusimo "sektų" klausimu bėda. smile.gif
Mes šias šventes gan puikiai atlaikėm. Tik buvo keista kai Sausio 1 užvažiavom pas mamą arbatos, o ji mus pasitiko su šampano taurėm. doh.gif Kažkaip trikdo mane, kai net patys artimiausi pamiršta, kad negeriam anei lašo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2014 01 10, 09:55)
Pripažinsiu, kad truputį nusivyliau perskaičiusi Jūsų žinutę.  smile.gif Nors pati nesidomiu Indija ir t.t., bet vistiek džiaugiausi, kad jau ir Naujus metus kai kur švenčia be alkoholio. O kai parašėte, kad ten krišnaitų renginys, tai taip išeina, kad ten ir buvo kaip galima sakyti sektantų renginys (jei čia yra krišnaitų, tikiuosi, neįsižeis  blush2.gif  biggrin.gifverysad.gif Įdomiai gaunas, kad taip vadinami sektantai alkoholio klausimu gyvena sveikiau nei ne sektantai.  blink.gif  rolleyes.gif O Jūs drąsi. Gal ir faina ten dalyvaut, bet jaučiu aš bijočiau, kad mane ims persekiot ir po langais pradės dainuot "Hare Krišna". Na bet čia gal mano pačios neišprusimo "sektų" klausimu bėda.  smile.gif 
Mes šias šventes gan puikiai atlaikėm. Tik buvo keista kai Sausio 1 užvažiavom pas mamą arbatos, o ji mus pasitiko su šampano taurėm.  doh.gif Kažkaip trikdo mane, kai net patys artimiausi pamiršta, kad negeriam anei lašo.  smile.gif

:-D aš lankausi pas taip vadinamus Krišnaitus ir ta mantra mane veža :-) tikiuosi neišsigąsit ir neišmesit iš temos :-)
Atsakyti
sujuokinot lotuliukas.gif

nieks ten nieko nepersekioja, bent jau neteko girdet.

as pati lankausi paskaitose, klausau ju internete, skaitau literatura, bandau dienos rezima ivesti, mantras ir pan. bet tai nei sektante nesu nei ka biggrin.gif tiesiog pasiemi is tu ziniu tai, kas tau tinka ir yra priimtina. per paskaitas nei gyvai, nei klausantis irasu, nieks nieko prievarta nesiulo smile.gif
Atsakyti
Tai tada gerai. biggrin.gif O iš temos manau nieko nemesim, nes jei dar pradėtume kažką išmetinėt, tai išvis neliktų su kuo šitoj temoj bendraut. biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie tų, kuriuos nevartoja alkoholio smile.gif Paauglystėje, žinoma, dėl "kietumo" išgert norėdavosi, bet niekada man tas skonis nebuvo mielas. O kai sutikau MB, kuris irgi abstinentas, tai ir aš galutinai atsisakiau to bizalo. Aplink visi draugai taip pat negeriantys, o tie, kurie visgi neatsisako stikliuko, mūsų draugijoje sugeba apseiti ir be to smile.gif Tiesa, neinu ir nesiskelbiu, kad alkoholio jau daug metų nevartoju, bet jei kas paklausia, tai visada sulaukiu reakcijos "Ką??? Išgerk, juk nieko neatsitiks" doh.gif Tiesa, šiuos naujus metus pasitikom su MB pakeldami taures su nealkoholiniu putojančiu vynu. Kaip nujausdama, kad tas vakaras bus ypatingas (o būtent toks ir buvo) nusprendžiau nusipirkti ir paragauti putojančio vyno, iš kurio išvalytas alkoholis. Skonis lygiai toks pats. Tad abstinentės, kurioms pabodo aiškintis, kodėl negeriat, siūlau neštis kartu savo butelį. Iškart baigsis visi klausimai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiliLu: 10 sausio 2014 - 18:32
QUOTE(Only1 @ 2014 01 10, 09:55)
Pripažinsiu, kad truputį nusivyliau perskaičiusi Jūsų žinutę.  smile.gif Nors pati nesidomiu Indija ir t.t., bet vistiek džiaugiausi, kad jau ir Naujus metus kai kur švenčia be alkoholio. O kai parašėte, kad ten krišnaitų renginys, tai taip išeina, kad ten ir buvo kaip galima sakyti sektantų renginys (jei čia yra krišnaitų, tikiuosi, neįsižeis  blush2.gif  biggrin.gifverysad.gif Įdomiai gaunas, kad taip vadinami sektantai alkoholio klausimu gyvena sveikiau nei ne sektantai.  blink.gif  rolleyes.gif O Jūs drąsi. Gal ir faina ten dalyvaut, bet jaučiu aš bijočiau, kad mane ims persekiot ir po langais pradės dainuot "Hare Krišna". Na bet čia gal mano pačios neišprusimo "sektų" klausimu bėda.  smile.gif 
Mes šias šventes gan puikiai atlaikėm. Tik buvo keista kai Sausio 1 užvažiavom pas mamą arbatos, o ji mus pasitiko su šampano taurėm.  doh.gif Kažkaip trikdo mane, kai net patys artimiausi pamiršta, kad negeriam anei lašo.  smile.gif

Krišnaitai nėra sektantai, tai tiesiog religija, kaip ir kitos mirksiukas.gif Labai draugiški žmonės, niekas nieko nepersekioja, į tikėjimą neatvertinėja ir pinigų nekaulina biggrin.gif Aš pažįstu labai daug žmonių pritariančių ar tikinčių į vaišnavizmą, todėl man nėra jokių baimių ten eiti smile.gif
Atsakyti