Įkraunama...
Įkraunama...

Nevartojame alkoholio

QUOTE(Dzastyn @ 2015 03 13, 13:45)
O aš kažkaip niekada nebuvau ir neesu alkoholio mėgėja. Būdavo, kad per šventę simboliškai šampano taurę pakledavau/pakeliu, bet paprastai negeriu. Neskanu man ir poreikio bei noro nėra biggrin.gif

Aš irgi džiaugiuosi, kad man taip pat. Kadangi priprast nespėjau, nėra bėdų kaip turėčiau atprast. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 13, 19:14)
Nesakau, kad tas, kuris negeria, YRA didesnis alkoholikas. Sakau, kad GALI BŪTI didesnis alkoholikas, nes prisirišimas yra galvoje. Taip pat manau, kad bet kurios srities fanatizmas - net jei propaguojamas sveikas ir sveikintinas gyvenimo būdas - yra tam tikra prisirišimo forma.

Čia kažkokios sąmokslo teorijos pas jus biggrin.gif
Aš suprantu viena - tiesa yra skaudi ir sunki, na norisi nors tą vienintelę taurę vyno "pateisinti" biggrin.gif
Lekker Kontje , dziaugiuosi uz jus thumbup.gif man antrosios Velykos be alkoholio, patikekit, taip gerai dar niekada nesijaucau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loja5: 28 kovo 2015 - 12:37
QUOTE(loja5 @ 2015 03 28, 12:36)
Čia kažkokios sąmokslo teorijos pas jus biggrin.gif
Aš suprantu viena - tiesa yra skaudi ir sunki, na norisi nors tą vienintelę taurę vyno "pateisinti" biggrin.gif
Lekker Kontje , dziaugiuosi uz jus thumbup.gif man antrosios Velykos be alkoholio, patikekit, taip gerai dar niekada nesijaucau wub.gif

Man nereikia savęs teisinti, nes alkoholio gana ilgą laiką nevartoju, tik to nelaikau nei pergale, nei pasiekimu, nei gyvenimo keitimu nei pagrindu save iškelti ir stigmatizuoti tuos, kurie vartoja. O štai kokios kavos visai atsisakyti tikrai nesugebu, bet greičiausiai (irgi) dėl to, kad nematau jos vienareikšmiškos blogybės, na, gerai - dar ir iš įpročio, nes kavos gėrimas man ritualas.
Atsakyti
QUOTE(Vidurvasaris @ 2015 01 13, 09:35)
"Medinė" logika

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2015 02 22, 19:50)
Perskaiciau visa tema, ir visa informacija kuria radau cia, ir nusprendziau stotii gretasnegerenciu. Pirmiausiai pradesiu nuo 1 men be alkoholio. wish me luck smile.gif

o del nealkoholionio gerimu vartojimu, arba "tik viena taure", tai galiu pasakytkaip ir su rukymu, esi sekmnigai metes iki "tik vienos cigaretes" po to grysti atgal nuo ko ir pradejai. tai ir sugerimu, arba geri arba esi sekmingai atsikrates sio brudo biggrin.gif

O man klausimas iskilo tai kiek jau gerete kad net sekmes linketi prasote biggrin.gif
Atsakyti
Ritinėli, alkoholio atsisakyti nesunku, bet "visuomenė" negeriančių netoleruoja, ir aplinkiniai, kol pripranta labai kabinėjasi, panašiai kaip kai kurios šios temos dalyvės (tik viena taurė, nauji skoniai ir pan). Juk mes mes nuėję i temą apie gėrimus nerašinėjam ten savo nuomonės ir kokių nors pamokymų.
Sėkmės, Lekker Kontje. Parašyk, kokie tavo nuotykiai šiame kelyje. Labai gailiuosi, kad nerašiau blogo tuo metu, kai nustojau gerti. Juokingų klausimų ir nuomonių prisiklausiau.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 04 04, 15:37)
O man klausimas iskilo tai kiek jau gerete kad net sekmes linketi prasote biggrin.gif

Va man irgi tas pats klausimas kilo biggrin.gif . Nes va pati pakėliau šampano taurę per Naujuosius, o šiandien, po keturių mėnesių su trupučiu išgėriau pusę taurės raudono vyno. Ir man nereikėjo tam nei pastangų, nei sėkmės palinkėjimų biggrin.gif . Tiesiog natūraliai taip, savaime gaunasi. Bet, kaip suprantu, šioje temoje būčiau priskirta alkoholikėms, nes nematau reikalo alkoholio atsisakyti visiškai.
Iš tikro tai baisu pasidarė paskaičius, kaip iš didelio rašto išeinama iš krašto doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tik šiandien pamačiau, kad yra tokia temutė blink.gif Aš nevartoju alkoholio, man gaila savęs ir savo organizmo, nematau jokios prasmės gerti susitikus su draugais ir pan, puikiai moku linksmintis ir "neapsinešus" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2015 04 05, 19:56)
Sveikos  4u.gif

Tik šiandien pamačiau, kad yra tokia temutė blink.gif  Aš nevartoju alkoholio, man gaila savęs ir savo organizmo, nematau jokios prasmės gerti susitikus su draugais ir pan, puikiai moku linksmintis ir "neapsinešus" cool.gif

Smagu stebėti, kaip blaivėja vis didesnė visuomenės dalis smile.gif Su pavasariu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidurvasaris @ 2015 04 05, 19:42)
Smagu stebėti, kaip blaivėja vis didesnė visuomenės dalis smile.gif Su pavasariu!  smile.gif

ačiū, ir Jus taip pat! smile.gif o blaivėju tai ne nuo šiandien, jau kokie 3 metai kaip laaabai retai kažko išgeriu, paskutinis kartas buvo 2014 metų birželis lotuliukas.gif ir tuomet tik dar kartą įsitikinau kad nieko iš to gero schmoll.gif skaitinėjau truputį, kad susiduriama su kreivu aplinkinių žvilgsniu, patikėkit koks jis kreivas kai esi 21-erių bigsmile.gif tipo vos ne jei esi jaunas tai privalai gert doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

šauni temutė, šaunios narės, kurios gyvena sąmoningą gyvenimą. Pasidžiaugsiu, kad dar viena šventė prabėgo blaiviai. Ir mano vyras prieš tris mėnesius nusprendė atsisakyti alkoholio. smile.gif Išgerdavo tik alaus retkarčiais, stipriųjų nemėgdavo. Tai taip buvo juokinga klausyti aplinkinių pastabų: "Tai jau turbūt vaiką planuojat". lotuliukas.gif Laukia gi dabar turbūt, kada biggrin.gif Lyg kitų priežasčių negalėtų būti. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kinderis_77 @ 2015 04 08, 11:55)
Sveikos smile.gif

šauni temutė, šaunios narės, kurios gyvena sąmoningą gyvenimą. Pasidžiaugsiu, kad dar viena šventė prabėgo blaiviai. Ir mano vyras prieš tris mėnesius nusprendė atsisakyti alkoholio.  smile.gif Išgerdavo tik alaus retkarčiais, stipriųjų nemėgdavo. Tai taip buvo juokinga klausyti aplinkinių pastabų: "Tai jau turbūt vaiką planuojat".  lotuliukas.gif Laukia gi dabar turbūt, kada  biggrin.gif  Lyg kitų priežasčių negalėtų būti. hihihi.gif

Nu jo, yra kas vaikus planuoja ir vis tiek rūko ir išgerinėja. Tipo, kai sužinos, kad laukiasi, tai nutrauks. Nesvarbu, kad jau kai sužinosi, kad laukiesi, tas vaikutis jau nemažai pasivystęs bus.

Ir dar juokinga, kad mano tam tikra aplinkos dalis, kuri labai laukė jau vaikų iš mūsų su vyru sakydavo: "ech, kadangi apskritai negeri, tai ir nesužinosim iš anksto, ar laukiesi ar ne, nes jeigu gertum, o po to staiga atsisakytum, jau suprastume, kad gandrai aplankė" biggrin.gif

O šiaip smagu, kad ir Jūsų vyras prisideda 4u.gif Maniškį tai dar vis patraukia kartais per dantį jo artimieji, nors jau gal prieš 2 ar 2,5 metų (nepamenu tiksliai) nutarė prisijungti prie žmonos ir nevartoti smile.gif
Atsakyti