Tęsiame temą toliau.
Smagu Gal dar kas nors norėtų prisijungti? Tiesa... turbūt esminis klausimas iš kurio Jūs miesto. Aš iš Vilniaus.
QUOTE(Only1 @ 2013 12 18, 22:29)
Smagu Gal dar kas nors norėtų prisijungti? Tiesa... turbūt esminis klausimas iš kurio Jūs miesto. Aš iš Vilniaus.
Irgi Vilnius, bet neretai apsilankau Kaune ir Šiauliuose
As visiskai nevartoju alkoholio ir tai mazdaug sutapo su mano pasinerimu i tikejima, gyvenimo prasmes ieskojima. Mano aplinkoje tokiu kaip as nera, tad retkarciais buna nepakeliamai sunku ir ilgu...tikrojo bendravimo, tad jei ka, ir as noreciau meetintis, esu vilniete
vakar isgirdau is vienos jaunos moteriskes, kad tie, kas visiskai nevartoja lakoholio, turbut nesveiki na sake nenormalu juk taip.
QUOTE(bim-bam @ 2013 12 21, 12:10)
vakar isgirdau is vienos jaunos moteriskes, kad tie, kas visiskai nevartoja lakoholio, turbut nesveiki na sake nenormalu juk taip.
Jeigu lygiai taip pat negeriantis apie geriančius pasakytų - kad nenormalūs, tai baisus gi jau blaivininkų pasikėlimas, susireikšminimas ir netgi susidievinimas; o iš to žiū ir išvada - priklauso sektai
Leidau sau papokštaut Nuleist garą, nes mano aplinkoj šiuo ir kitais klausimais (blaivybė, vegetarizmas, joga) vėl prasidėjo neramumai, o jau maniau, kad viskas ok Kažkokia antroji banga pakilo, ar ką - nesuprantu. Ir tai nėra aplinka, kur pasakei "soriukas, jūs mąstot vienaip, mes kitaip - išsiskirstom". Nežinau, kaip čia savo makaulėj viską susidėliot, nes dabar esu labai gynybinėj-puolamojoj būsenoj, kuri man nepatinka ir iki Kalėdų noriu su tuo susitvarkyt, nes kitaip susitikus tuos žmones gali įvykti sprogimas. Pasiguodžiau, ačiū
Tai kada mytinamės? Tarp Kalėdų ir Naujų? Ar jau kitais metais? Nes daug gastrolių tarpušvenčiu.
siandien perskaiciau urnale, kad vyksta blaivus vakareliai, na buvau jau girdejus apie tai. vieni is ju Varom vadinasi, dar berods Goloko party buna. ir siaip vis daugeja tokiu blaiviu iniciatyvu
QUOTE(bim-bam @ 2013 12 21, 15:09)
siandien perskaiciau urnale, kad vyksta blaivus vakareliai, na buvau jau girdejus apie tai. vieni is ju Varom vadinasi, dar berods Goloko party buna. ir siaip vis daugeja tokiu blaiviu iniciatyvu
Taip taip - super Ir yra kur naujus metus sutikti blaiviai su blaivia kompanija
Gal galite pasidalinti kur dar žmonės švęs Naujus metus be alkoholio? O dėl susitikimo, tai gal po švenčių? Gaila, kad pirma temutė pasibaigė, o šios dar daug kas turbūt nepastebėjo. Dar smalsu, o kaip Jūsų antrosios pusės- vartoja, ar ne?
p.s. Varom buvau ir man visai patiko.
p.s. Varom buvau ir man visai patiko.
Nevartoju alkoholio, tai vakarėliai jau daug metų įspūdingai atrodo...linksminimąsis tai lyg kažkas tarpinio tarp beždžionių ir kiaulių mitingo...na, išties net įžeidu gyvuliukus prilygint išgėrusiems ir jų linksmybėms. Kad matytų žmonės kokios nykios tos jų linksmybės, kaip kvailai iš šalies atrodo...brrr..net nupurto
ka visi ragauja tokiu party metu? vaisiu/uogu punsus ar isvis nieko mandro, tik mineralinis ir sultys?