Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(gederika @ 2014 02 12, 17:45)
Sveikos merginos, mane ir sudomino sita kosmetika. Gal sakau kuri jau perka alergiskam veidui ja. As ziurineju bet niekaip tokios nerandu, gal kuri gali imesti nuorodeles butent alergiskam veidui. Buciau labai dekinga ax.gif

QUOTE(Gokusen @ 2014 02 13, 15:39)
Gederika, paskaityk apie Hadalabo kosmetiką. Paklausk Kavenską, nes ji pirko kremą (jos veido oda sausa), pati baigiu sunaudoti antrą buteliuką ROHTO Hadalabo Gokujyun Smooth Super Hyaluronic Moisturizing Lotion.

Haluo 4u.gif Gederika, ir aš turiu sausą jautrią odą, linkusią į šalčio alergiją, tai drąsiai rekomenduoju šį kremuką ROHTO HADA LABO 3D Collagen Super hyaluronic acid Retinol Cream Turiu ir labai man patinka Gokusen minėtą Hadalabo losjoną, bet kai šalta mano odai dar reikia riebalo, tad nusiprausius tepu tą losjoną, tada lašą emu aliejaus, o jau ant viršaus kremuką. Jokių alergijų, erzinimo, odos diskomforto 4u.gif

Ir dar šiandien gavau jau daugelio pamėgtą NARUKO Narcissus DNA Repairing Night Gelly ir Naruko Lupin paakių kremą, tikiuos t.p. labai patiks, nes Naruko produkcija superinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2014 02 14, 11:53)
Ir dar šiandien gavau jau daugelio pamėgtą NARUKO Narcissus DNA Repairing Night Gelly ir Naruko Lupin paakių kremą, tikiuos t.p. labai patiks, nes Naruko produkcija superinė 4u.gif

Nihau visoms 4u.gif Su Valentinke!!!!! 4u.gif heart.gif
Kavenska, nepamiršk man papasakoti savo nuomonę apie paakių kremą. Naktinį ar dieninį pirkai?
Turiu naktinį paaukių gelį. Labai malonios konsistencijos, patinka. Bet va jau kelintą kartą pastebiu nesuprantamą dalyką: trumpai po apply paakių kraštus lyg graužia, nemalonus jausmas. Tačiau greit praeina. O gal ir ne.. nežinau. Katinas palenda po kaldrą, apkabinu jį ir monentaliai užmiegu, tad nežinau ar ilgai išlieka tas diskomfortas. Jei alergizuotų, manau, ryt paakiai būtų pabrinkę ar paraudę, bet nieko panašaus.
Dieninis paakių kremas sausokas, sakyč. Norėtus riebesnio. Čia mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
O kaip Naruko bb kremai? g.gif

del tuso nezinau.. Jei Missha greit gumulais sueina, tai netinka.. O Kanebo brangokas.. Nors jei tikrai geras gal bandyt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 02 14, 13:45)
Kavenska, nepamiršk man papasakoti savo nuomonę apie paakių kremą. Naktinį ar dieninį pirkai?

fig žino koks jis čia skaitosi, anti-wrinkle įskaitau, bet nematau nei dienos, nei nakties ax.gif
Toks
Atsakyti
QUOTE(kavenska @ 2014 02 14, 17:06)
fig žino koks jis čia skaitosi, anti-wrinkle įskaitau, bet nematau nei dienos, nei nakties ax.gif
Toks

Ups...ir aš nežinau. Naruko Lupin linijos bonkutės spalva pakeitė. Pastebėjai? Buvo tokia į ružavumą, dabar ryškiai vyšninė.

Dievinu NARUKO Magnolia Brightening and Firming naktinį gelį
Atsakyti
is kokiu 10 siuntiu jau 3 atejo.

benton tonikas Benton Aloe BHA Skin Toner skaiciau labai priestaringu vertinimu - vieniems tai panaceja , kiti skaito kad sis toneris niekuo nesiskiria nuo bet kurio kito eilinio. man jis patiko labai nes itin greitai nuramino isberta , paraudusia oda linkusia serpetoti. taip nutiko kai vel keliom savaitem gryzau prie europietisku odos prieziuros priemoniu nes nebuvau dar sulaukusi savo uzsakymu. doh.gif blink.gif g.gif

toneris ar tonikas nezinau kaip pavadinti. skystas, taciau toks lyg siek tiek gelines teksturoa nuo pirstu nenubega taip greitai kaip vanduo. susigeria, greitai , man itin gerai drekina, ir svarbiausiai ramina lygina oda. palyginti siaip galiu tik su tuo tradiciniu hadalabo hialiuroniniu toneriu, jo isnaudoja 25ml. bonkute. tai pastarasis man gerai drekino ir minkstino, bet raminancio efekto ar gydancio nejutau.

toliau gavau mizon peptidu krema Mizon Peptide Ampoule Cream kremas tirstas bet neriebus, greitai susigeria, palikdamas veida matini, itin man tinka po makiazu. mano normaliai siektiek i riebuma odai drekinimo uztenka, o apie visokius kitokius efektus parasysiu po kokio menesio.

trecias atkeliavo cho bo yang BB kemas cool beige spalva. pats kremas man fantastinis!! oda atrodo tobulai, bet problema iskilo su atspalviu- jis turiu rausvo atspalvio ir siek tiek pilksvas, o mano oda sviesiai geltona lotuliukas.gif . jei kas susidurete su aqua petie gely bb kremu tai va jo atspalvis man idealus visai visai, o su siuo reikia gerai padirbeti kad susilygintu atspalvis. jis man kiek per tamsus atrodo ir gali net murzinokai atrodyti, bet nenurasau manau kad kai idegsiu siektiek jis bus itin geras. bet dengimo, riebumo, finiso atzvilgiu idealus. as manu kad pirmas numeriukas man butu labaiu tikes. g.gif
Atsakyti
Laba, gal galite patarti, kokį bb kremą užsisakyti mišriai, likusiai sausėti, odai? Missha perfect cover tiktų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2014 02 17, 19:15)
Laba, gal galite patarti, kokį bb kremą užsisakyti mišriai, likusiai sausėti,  odai? Missha perfect cover tiktų? smile.gif

Mano misriai i sausuma odai labai patiko Japonu Hada Labo BB Moist Cream SPF32 PA+++
Be kvapu, mineralinio aliejaus, alkoholio, konservantu.
Yra 2 spalvos: natural beige (sviesesne) ir natural ochre (tamsesne). Turiu abi spalvas.
Grazios, naturalios spalvos, be rausvu ar pilku atspalviu - spalvos tinkancios lietuvaitems smile.gif
Man sis BB labai patinka, graziai, tolygiai dengiasi, islieka visa diena, grazios spalvos, visai neblogai pamaskuoja, zodziu, esu patenkinta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 17 vasario 2014 - 20:20
QUOTE(AZURA @ 2014 02 17, 19:49)
Mano misriai i sausuma odai labai patiko Japonu Hada Labo BB Moist Cream SPF32 PA+++
Be kvapu, mineralinio aliejaus, alkoholio, konservantu.
Yra 2 spalvos: natural beige (sviesesne) ir natural ochre (tamsesne). Turiu abi spalvas.
Grazios, naturalios spalvos, be rausvu ar pilku atspalviu - spalvos tinkancios lietuvaitems smile.gif
Man sis BB labai patinka, graziai, tolygiai dengiasi, islieka visa diena, grazios spalvos, visai neblogai pamaskuoja, zodziu, esu patenkinta  wub.gif

Neskaiciau temos, tad gal galetumete pasakyti is kur uzsisakinejote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2014 02 17, 20:49)

O kazin jo meginuku galima rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunda @ 2014 02 17, 20:35)
Neskaiciau temos, tad gal galetumete pasakyti is kur uzsisakinejote? smile.gif

Pirkau cia - is Japones, ji turi abi spalvas, parduoda ir is Hong Kongo, bet, kad butu patikimiau, pirkau is Japones smile.gif
http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649

Mano "cream", yra ir "emulsion" - reibiai odai, bet ji skystesne, maskavimas mazesnis
Atidarius pasirode skystoka, bet idejau i saldytuva ir sutirstejo, pasidare labiau kremine, tai dabar ir laikau saldytuve.

Dar yra kitas - Hada Labo BB medicinal whitening cream, sio nezinau, man nereikia balinancio BB
http://www.ebay.com/...984.m1423.l2649

QUOTE(Shalimar @ 2014 02 17, 20:56)
O kazin jo meginuku galima rasti? g.gif

pasiskaicius inete apie si BB, labai jo uzsimaniau, tad net nedvejodama pirkau visa pakuote - 45gr
man atrodo, megineliu sio BB nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 17 vasario 2014 - 21:36
QUOTE(AZURA @ 2014 02 17, 22:09)

man atrodo, megineliu sio BB nera  schmoll.gif

Atrodo jau ir man jo norisi... doh.gif O esat kokius kitus bande? Kad ir Missha perfect cover? Skaitineju skaitineju, vieni raso, kad nesilaiko ilgai, tiesiog "istirpsta", kiti, kad turi kvepalu, ir gali dirginti oda, kiti, kad nesmarkiai maskuoja... Mano turimas BB baiginejasi, buciau emus ta pati (missha cho bo yang), bet va vis norisi ko nors naujo.. doh.gif Ir dar nezinau kuris geriau, su 32 ar 50 apsauga g.gif
Atsakyti