QUOTE(gederika @ 2014 02 12, 17:45)
Sveikos merginos, mane ir sudomino sita kosmetika. Gal sakau kuri jau perka alergiskam veidui ja. As ziurineju bet niekaip tokios nerandu, gal kuri gali imesti nuorodeles butent alergiskam veidui. Buciau labai dekinga
QUOTE(Gokusen @ 2014 02 13, 15:39)
Gederika, paskaityk apie Hadalabo kosmetiką. Paklausk Kavenską, nes ji pirko kremą (jos veido oda sausa), pati baigiu sunaudoti antrą buteliuką ROHTO Hadalabo Gokujyun Smooth Super Hyaluronic Moisturizing Lotion.
Haluo Gederika, ir aš turiu sausą jautrią odą, linkusią į šalčio alergiją, tai drąsiai rekomenduoju šį kremuką ROHTO HADA LABO 3D Collagen Super hyaluronic acid Retinol Cream Turiu ir labai man patinka Gokusen minėtą Hadalabo losjoną, bet kai šalta mano odai dar reikia riebalo, tad nusiprausius tepu tą losjoną, tada lašą emu aliejaus, o jau ant viršaus kremuką. Jokių alergijų, erzinimo, odos diskomforto
Ir dar šiandien gavau jau daugelio pamėgtą NARUKO Narcissus DNA Repairing Night Gelly ir Naruko Lupin paakių kremą, tikiuos t.p. labai patiks, nes Naruko produkcija superinė