Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(accessories @ 2014 02 05, 13:22)
IS kur pirkai? Per kiek laiko atkeliavo?
Ar turi kaukiu, serumu si linija?

Ebay. Atkeliabo per kelias savaites.
Atsakyti
Noriu pagirti TONYMOLY Peach Anti-aging kremuką rankoms http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2648

Labai malonus naudoti, nuostabiai kvepia, o poveikis tai nerealus wub.gif Žiemą mano rankos labai išsausėja, tai kad ir kuo betepčiau, sausumas lieka, o su šiuo kremuku oda minkštutė, švelnutė patapo. žodžiu, labai juo džiaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 02 11, 10:48)
Noriu pagirti TONYMOLY Peach Anti-aging  kremuką rankoms http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2648

Labai malonus naudoti, nuostabiai kvepia, o poveikis tai nerealus  wub.gif Žiemą mano rankos labai išsausėja, tai kad ir kuo betepčiau, sausumas lieka, o su šiuo kremuku oda minkštutė, švelnutė patapo. žodžiu, labai juo džiaugiuosi  biggrin.gif

o greitai isigeria?
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 02 11, 15:07)
o greitai isigeria?

greitai. išsitepu ir iš karto einu daryti ką reikia
Atsakyti
Sveikos merginos, mane ir sudomino sita kosmetika. Gal sakau kuri jau perka alergiskam veidui ja. As ziurineju bet niekaip tokios nerandu, gal kuri gali imesti nuorodeles butent alergiskam veidui. Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Kuri ten blakstienu tusa gyret? Missha berods kazkuri? g.gif Baiginejasi esamas, ieskau naujo ax.gif

Be to eina link pabaigos Missha cho bo yang BB, na man jis labai patinka.. Bet gal ka naujo pabandyti?? Oda sausa mano.. Ar vel ta pati imti g.gif Naudojau 2 numeri, gal ir noretusi tamessnio, gelsvesnio.. Bet neturi doh.gif
Atsakyti
Mano sausa oda su rozines pozymiais, tai uzsisakiau isgirta naktini kompleksa smile.gif

Gal kazkas pirkote mamos kazka, vyresnio amziaus moterims, ir galite parekomenduoti? Oda sausoka.
Atsakyti
QUOTE(Rudens vaikas @ 2014 02 12, 17:58)
Gal kazkas pirkote mamos kazka, vyresnio amziaus moterims, ir galite parekomenduoti? Oda sausoka.

As mamai pirkauNaruko Narcissus krema ir dar toki Naruko lupin pries krema

Jos oda sausa, tai jai labai patinka. Poveikis iskart jauciasi wub.gif

Beja, berods Gokusen pirko Naruko LUPIN linija... irgi labai gyre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 12, 17:53)

Be to eina link pabaigos Missha cho bo yang BB, na man jis labai patinka.. Bet gal ka naujo pabandyti?? Oda sausa mano.. Ar vel ta pati imti g.gif Naudojau 2 numeri, gal ir noretusi tamessnio, gelsvesnio.. Bet neturi doh.gif

Man jis irgi tinka ir patinka 4u.gif
mano oda irgi į sausumą
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Mommy @ 2014 02 12, 19:07)
Jos oda sausa, tai jai labai patinka. Poveikis iskart jauciasi  wub.gif

Beja, berods Gokusen pirko Naruko LUPIN linija... irgi labai gyre  4u.gif

Taip, pirkau ir manau, tai mano dehidratuotams ir riebiam veidui geriausia kosmetika.

Kieno sausa oda, tiks Shiseido (iš japonų brand'ų tik ją ir naudojau, Kanebo pirkau dukrai), labai gera, sakyč, vyresnio amažiaus moterims Sulwhasoo. O su sliekais-sraigėm man nepatiko verysad.gif

Tušas Missha 4 patiko labiau už 3D, bet kažkaip greit gumulais nuėjo. Išmėčiau po kelių dienų. Iš visų tušų labiausiai patiko KANEBO 38°C, bet Ebay kaina "kandžiojasi". Padangėje virš Helsinkio pirkau už 20 eurų rolleyes.gif

Neseniai pirkau Kanebo Kate lash user posted image

Kadangi man labai patiko baltą bazę (nuotrauka apačioje), pirkta iš Japonijos per Ebay, nutariau išbandyti juodą variantą. Hmm..sakyčiau, abu tinka ir patinka.
user posted image

Kaip jau supratot, turiu "sdvig po faze" japoniškų mascarų atžvilgiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2014 02 12, 16:45)
Sveikos merginos, mane ir sudomino sita kosmetika. Gal sakau kuri jau perka alergiskam veidui ja. As ziurineju bet niekaip tokios nerandu, gal kuri gali imesti nuorodeles butent alergiskam veidui. Buciau labai dekinga ax.gif

Gederika, paskaityk apie Hada Labo kosmetiką. Paklausk Kavenską, nes ji pirko kremą (jos veido oda sausa), pati baigiu sunaudoti antrą buteliuką ROHTO Hadalabo Gokujyun Smooth Super Hyaluronic Moisturizing Lotion.
Atsakyti
Patarkit kunui kazka drekinancio sausai odai, ypac aliejai domina smile.gif
Atsakyti