Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

Aš šitą paakiams išbandžiau: Secret key - Gold Racoony Hydro gel eye & spot patch http://beautynetkore...display_group=2 išbandžiau. Labai patiko, sunku patikėti, kad per 10 min. taip pasikeičia vaizdelis wub.gif Aišku poveikis neilgalaikis, bet aš ne kiekvieną dieną ir dedu, kažkaip neradau info ar galima kasdien dėti, ar kaip kaukę naudoti pora kartų į savaitę.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 09 13, 09:51)
Aš šitą paakiams išbandžiau:  Secret key - Gold Racoony Hydro gel eye & spot patch http://beautynetkore...display_group=2   išbandžiau. Labai patiko, sunku patikėti, kad per 10 min. taip pasikeičia vaizdelis wub.gif Aišku poveikis neilgalaikis, bet aš ne kiekvieną dieną ir dedu, kažkaip neradau info ar galima kasdien dėti, ar kaip kaukę naudoti pora kartų į savaitę.

Viena rusė rašo:
"Патчи использовать на ночь, утром убрать с кожи. В экстренной ситуации патчи можно использовать днем, накладывая их не меньше, чем на 20-30 минут. Рекомендуется использовать патчи через день до достижения желаемого результата. Затем в качестве профилактики применять один раз в неделю". Nieko sau-palikti nakčiai! Asmeniškai aš nerizikuočiau g.gif

Kita: "я читала, что рекомендуется пройти курс 5-10 дней ( видимо, для очень запущенных случаев ) ir " на участки с воспалениями следует оставлять их на часа 2-3, до полного впитывания. Обычно я использую их утром, после умывания, чтобы результат был самый «свежий». Alia gydomasis, matyt, kursas. Geriau būtų išsimiegoti g.gif

Korėjiečiai rekomenduoja palikti 20-30 min.

Bet produktas tikrai įdomus, ypač aktualus studentėms sesijos laikotarpiu ir toms, kas kamuoja karts nuo karto akne.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 09 14, 11:51)
Viena rusė rašo:
"Патчи использовать на ночь, утром убрать с кожи. В экстренной ситуации патчи можно использовать днем, накладывая их не меньше, чем на 20-30 минут. Рекомендуется использовать патчи через день до достижения желаемого результата. Затем в качестве профилактики применять один раз в неделю". Nieko sau-palikti nakčiai! Asmeniškai aš nerizikuočiau  g.gif

Kita: "я читала, что рекомендуется пройти курс 5-10 дней ( видимо, для очень запущенных случаев ) ir " на участки с воспалениями следует оставлять их на часа 2-3, до полного впитывания. Обычно я использую их утром, после умывания, чтобы результат был самый «свежий». Alia gydomasis, matyt, kursas. Geriau būtų išsimiegoti  g.gif

Korėjiečiai rekomenduoja palikti 20-30 min.

Bet produktas tikrai įdomus, ypač aktualus studentėms sesijos laikotarpiu ir toms, kas kamuoja karts nuo karto akne.

O, tai gal reikės tada kiekvieną dieną užsidėti g.gif Bet per naktį, tai tikrai neverta laikyti, jau po 10-15 min nuėmus ta plėvelė būna sausa.
Atsakyti
turbūt visos čia jau žino, bet naujai užklystančioms, nors ir pati mielai naudoju, bet paaugliukėm ir studentėms labai rekomenduoju Holika Holika Clearing BB, vidutinis maskavimas, gerai laiko, kaukės efekto neduoda, tiesa, tik šviesiaodėms

user posted image
Plačiau čia 4u.gif
Atsakyti
Atradau sau tobula BCDATION BB krema. Veidas atrodo visiskai naturaliai, su tokiu sveiku odos zvilgesiu. Suvienodina odos spalva, nekemsa poru ir ilgai islieka. Spalva be pilkumo ar raudonumo. Su siuo BB man nereikia hailaiterio. Nezinau ar maskuoja kazkokius didelius odos defektus, bet odos spalva suvienodina puikiai. Kolkas, man jis atradimas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 09 28, 22:33)
Atradau sau tobula BB krema. Veidas atrodo visiskai naturaliai, su tokiu sveiku odos zvilgesiu. Suvienodina odos spalva, nekemsa poru ir ilgai islieka. Spalva be pilkumo ar raudonumo. Su siuo BB man nereikia hailaiterio. Nezinau ar maskuoja kazkokius didelius odos defektus, bet odos spalva suvienodina puikiai. Kolkas, man jis atradimas.
user posted image

kokią spalvą turite?
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2014 10 01, 07:58)
kokią spalvą turite?

02 Natural Beige
Atsakyti
miargai,
ar kas galėtmėt kokį makiažo valiklį parekomenduot?
bet būtent valiklį, ne prausiklį ar panašiai...
Atsakyti
Sveikos,
jau seniai Memebox rodžiau, šįkart Earth and Sea.
Tosowongoo cooling gel, purvo kaukė, juoda sheet mask, baisiai skambantis veido prausiklis su vorų ekstraktu ir kolagenu biggrin.gif , drėkinantis purškiklis, ir neaiškios paskirties pudra labai nepatogioje pakuotėje blush2.gif
user posted image
Purvo kaukė ir purškiklis labai patiko, kremą atidėjau šiltesniems orams, o sheet mask išbandysiu dabar, laikiau gražiai nuotraukai blush2.gif

Plačiau čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dottie: 31 spalio 2014 - 17:24
Etude House Collagen Moistfull.
Galvojau smagiai sunaudosiu, kartą išsitepiau, antrą ir pamačiau, jog trečio nenoriu, atsirado poodinių spuogelių, apskritai oda neatrodė gražiai ir kažko jaučiamo nepajutau, na kad drėkintų ar ką.
Taigi, mėginuką metu lauk
Atsakyti
Seniai nieko nepirkau.
Šiandien žiūriu, mano Sulwhasoo eina į pabaigą. Skubiai net 14 vnt po 5 gr griebiau.
Labai patinka kremo toks lengvai vaistažolinis kvapas. Dienai nenaudoju, nes turiu riebia oda, o nakčiai thumbup.gif
user posted image
Vasaros metu Naruko tiko, dabar širdis linkusi prie Sulwhasoo.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 11 30, 18:30)
Etude House Collagen Moistfull.
Galvojau smagiai sunaudosiu, kartą išsitepiau, antrą ir pamačiau, jog trečio nenoriu, atsirado poodinių spuogelių, apskritai oda neatrodė gražiai ir kažko jaučiamo nepajutau, na kad drėkintų ar ką.
Taigi, mėginuką metu lauk

Cia kremas?
Turejau Moistfull Super Collagen Cream, labai patiko, dabar turiu Collagen Moistfull Enriched Cream, irgi labai patinka.
Turiu sios serijos sleeping pack, peeling wash, emulsion, first essence, super collagen essence - viskas patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 01 gruodžio 2014 - 21:20