Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Dottie @ 2014 08 23, 13:08)
ačiū, vadinasi nebėra  verysad.gif
mergaitės, pirmą temą visą perskaičiau, bet nerandu, buvom mes čia užsikabliavę pačioj pradžioj ant kažkokių cleansing oils, prisimenu tik, kad buvo žalias, rožinis, ir geltonas, gal kas firmą atgamina?  g.gif
jei atmintis nepaveda, jie buvo mažuose buteliukuose  unsure.gif

šie?
Shu Uemura cleansing oil

user posted image
Atsakyti
Mergaites, pasidalinkit koki hadalabo losjona veidui perkate, nes ebejuje ju nemazai, neissirenku..
Atsakyti
sunaudojau pilnas pakuotes šių:
Mizon Witch Hazel 90% Toner
user posted image
Mizon Silky essence user posted image

jokių vizualių pokyčių/pagerėjimų ar pablogėjimų nematau, pliusas, tik kad neerzino, bet antrąsyk nekartosiu

giriu šį kremą, pirkau mėginukais 20 vnt., noriu, kad jie niekada nesibaigtų, laukiu ryto ir vakaro, kada galėsiu teptis - kvapas toks geras, subtilus ir malonus, kad uostyčiau ir uostyčiau smile.gif pats kremas gan 'kietas', mėginėlio užtenka 2-3 kartams, odai patinka
The History of Whoo Hwa Hyun eye cream
user posted image
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Gal reklama niekas neapšauks blush2.gif
bet jei prisimenate mano pasakojimus apie kakavinę, Memebox dabar išleido šokoladinębigsmile.gif

Atsakau į Signature klausimus, šokoladinė wonder rucci kaukė yra gėrių gėris bigsmile.gif Nepaisant to, kad labai messy užtepti, bet aš tam reikalui specialių šepetėlių turiu irnesakyk.gif, užtepus šyla, kvepia, o nuplovus oda lygesnė, gražesnė, ir, žinoma šviesesnė bigsmile.gif

Iš skincare naudoju toniką kasdien, patinka žiauriai,kvepia labai skaniai, odos netraukia, nesausina, ir tokia švari palieka bigsmile.gif

Kas nepatiko, tai avižų kaukė iš Whole Grain, ir Benton sraigių esencija, nes paprasčiausiai išbėrė giluminiais spuogais, nežinau, ar glicerinas, ar medus, bet trečią kartą bandyti nesinori schmoll.gif
Beje, aprašiau pirmąja dėžutę čia, kam įdomu geresnės kokybės nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dottie: 03 rugsėjo 2014 - 09:09
QUOTE(emiliuxas @ 2014 07 29, 21:25)
Skin food black sugar mask user posted image

Superinis pilingas/kauke.
Labai gerai nusveicia, islygina oda, isvalo, sutraukia poras, gerai drekina, oda palieka super svelni, minksta ir gerai padrekinta.
Kazkas cia rase, kad jis sudirgino oda... Mano oda labai jautri, man jis absoliuciai nedirgina odos.
Jautriai odai ji reikia tepti ant pakankamai dregnos odos, svelniai masazuoti, kol istirps cukrus; dar svelniasniam variantui - sudrekinti ir rankas, kad cukrus dar greiciau tirptu.
Man jis super wub.gif
Atsakyti
laba diena

gavau ir aš savo pirmąjį Memebox'ą - Luckybox #9 rolleyes.gif
viduje radau: veido prausiklį, purškiamą toniką su aliejais, serumą, balinantį priešraukšlinį kremą, kaukę, du mėginukus dar vieno prausiklio ir du veido kremo.

kai išbandysiu, prašysiu atsiliepimus. o šiaip jau dėžutės turiniu esu patenkinta, tikrai įdomių daikčiukų prikrauta už nedidelę kainą cool.gif

user posted image
Atsakyti
vakar gavau ir jau išbandžiau Mizono tą Apple gel peeling'ą, įspūdis tikrai neblogas kol kas smile.gif pirkau ir cosmeticarket, įdėjo tris mėginukus, kuponą 7 proc. nuolaidai kitam apsipirkimui, atėjo greitai (~ dvi sav., jei ne greičiau).
Atsakyti
Svekos,

Išbandziau Mizon Acence blemish veido žele. Spuogelius naikina, bet taaaaip siaubingai sausina odą, kad net nežinau, kokiai odai jis gali tikti. Man riebi kakta pradejo pleiskanti po 3 dienų. Pradėjau naudoti pakaitomis su kremu, kuris man per riebus. Tai atrodo, sunaudosiu. Bet sios linijos Mizon prasiki is wish listo itryniau. Nes speju ziemai jis bus man laaaabai per stiprus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 09 10, 13:12)
vakar gavau ir jau išbandžiau Mizono tą Apple gel peeling'ą, įspūdis tikrai neblogas kol kas smile.gif pirkau ir cosmeticarket, įdėjo tris mėginukus, kuponą  7 proc. nuolaidai kitam apsipirkimui, atėjo greitai (~ dvi sav., jei ne greičiau).

thumbup.gif Aš jau vieną baiginėju ir užsisakiau dar 2 smile.gif

DAr išbandžiau Benton sraigių kremą ir serumą. Tai patiko. Gal net labiau už mizon.

Ir turėjau mėginuką, o dabar užsisakiau Confume arganų serumo pilną kiekį: http://www.ebay.com/...s...K:MEBIDX:IT

O tuo šampūnu kur buvau seniau įdėjusi, tai mėgaujuosi kasdien. Plaukai nebeslenka. thumbup.gif
Atsakyti
Parodykit, kuris cia buteliukas kainuoja kosmosa?smile.gif
Atsakyti
Etude House Baking powder meginėlis.
Labai gerai nuplauna makiažą. Naudojai retai, nes retai krempudrą naudoju, tai apie sausinimą negaliu nieko pasakyt.
Bet jei patenka į akis, nemaloniai pagriaužia. Blog'uose rašo, kad gerai nuplauna BB ir reguliuoja riebalų išsiskyrimą.

user posted image
foto šaltinis
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 13, 00:25)
Parodykit, kuris cia buteliukas kainuoja kosmosa?smile.gif

user posted image user posted image

Линия Сияющее здоровье Hwa Hyun ( Хва-Хен ) – является шедевром для кожи.

Линия Хва-Хен создается с использованием смеси трав: снежного лотоса, экстракта корня 35-летнего дикий женьшеня, экстракта рогов Сибирского оленя, кордицепса и еще около шестидесяти веществ для вечной молодости. Возродите вашу кожу: Верните ее на 10 лет назад!

Крем Hwa Hyun обладает омолаживающими и восстанавливающими свойствами, увлажняет, уменьшает пигментацию.

Легкий натуральный аромат способствует восстановлению циркуляции жизненной энергии. Мягкая текстура крема позволяет хорошо впитываться и не оставлять следов липкости на коже. Крем хорошо увлажняет, питает, поддерживает гидробаланс, восстанавливает природный блеск, выравнивает текстуру кожи, разглаживает морщины, оздоравливает кожу изнутри, глубоко проникая в клетки эпидермиса.

Кожа вокруг глаз моментально становится плотнее. Можно тут же наносить макияж, ничего не скатывается.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 13 rugsėjo 2014 - 07:57