Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(emiliuxas @ 2014 07 24, 01:03)
o vat man atvirksciai, turejau ir missha, ir skin food  situs enziminius ir man jie toks jausmas nelabai ka dare, ar bent jau as akivaizdaus vau efekto nemaciau. o va dabar turiu skin food black sugar mask tai jis man tobulas!!!  labai gerai nusveicia. jei pylinguoju slapia veida su slapiais delnais, tai gaunasi svelnesnis( cukrus aptirpsta, atsiskiedzia). paskui palieku keliom minutem ir nuplaunu, labai svelni ir padrekinta oda lieka wub.gif

kuris kuris kuris?! bigsmile.gif
Atsakyti
Gavau savo pirma memebox bigsmile.gif
Galiu pasakyti esu visi patenkinta ax.gif
tik vietoj rice bran powder galėjo kas nors kita būti...
O šiaip kaukė, akių kremas, tonikas, veido šveitiklis muilo forma, ir ryžių milteliai darytis kaukėms bigsmile.gif dvi sheet masks, kojų šveitiklis ir rankų kaukė.
Atsiprašau už foto kokybę, kažko nebefokusuoja telefonas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edule @ 2014 07 24, 08:22)
kuris kuris kuris?! bigsmile.gif

Skin food black sugar mask
user posted image
Papildyta:
siuo metu turiu sita losjona/esensija. gerai drekina ir neturiu kaip kitaip issireiksti bet labai "grazina" oda. svelni lieka, gaivaus atspalvio , padrekinta, numalsina raudonumus. mano odai labai tiko Tonymoly Intense Care Galactomyces Lite Essence 96.5%
user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2014 07 29, 22:25)
Papildyta:
siuo metu turiu sita losjona/esensija. gerai drekina ir neturiu kaip kitaip issireiksti bet labai "grazina" oda. svelni lieka, gaivaus atspalvio , padrekinta, numalsina raudonumus. mano odai labai tiko

ta juodo cukraus kauke, tai man visai nepatinka, nes labai siurksti, man dirgina oda. o apie galactomyces losjona galiu tik gerai atsiliepti. labai geras dalykas tikrai glotnina oda, mazina sudirgimus, drekina. taciau dabar mano tope yra mizon peptidu ampole ir jau nusipirkau sraigine ampole - super. oda tokia lygi ir grazi. jokiu spuodu, sudirgimu, lygina spalva, ziauriai grazina oda!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 30 liepos 2014 - 05:12
Sveikos smile.gif
jei kam nors čia įdomu, dar porą memebox smile.gif
kakavinė tokia so so, bet kaukė super bigsmile.gif

user posted image

skincare box patiko labai, firmos negirdėtos, bet viskas atrodo prabangiai bigsmile.gif
user posted image

sorry už susiliejusias foto doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2014 08 07, 12:38)

Idomu atsiliepimai apie kakavine kauke ir visas priemones is skincare dezutes.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na ką, aš keliauju užsisakinėt Muistful Colagen Etude pilnų pakuočių tiek kremo tiek ampulės. Mano miniukai į pabaigą, o patiko labai labai. gęrių gėris smile.gif
Atsakyti
Gavau ir išbandžiau Skinfood royal honey mask mėginėlius. Kolkas esu labai susižaėjusi šiuo produktu. Mano riebiai odai su išiplėtusiomis poromis tikrai tinka. Veidas tampa akivaizdžiai šviesesnis ir poros tampa mažesnės. Kolkas naudosiu 10 mėginėlių. Mastau, gal imti didelį kiekį, bet kai ten toooooks butelis tai tiesiog morališkai nusibos jį naudoti...Bet produktas tikrai vertas dėmesio riebiaodėms.
user posted image
Atsakyti
sveiki noriu papasakoti apie holika holika petit bb moisture cream. turejau sios pacios linijos tik clearing bb cream.
kvapas malonus, konsistensija nebloga, siaip kremas labai neblogas. tik jie abu turi viena pagrindine beda- labai balina veida. po jo butinas bronzatorius. siaip puikiai dengia paraudimus, mazus spuogelius, dengimas panasus i vidutines pudros. man clearing uzteko apie 3 menesius kasdien naudojimo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just11: 12 rugpjūčio 2014 - 21:32
Noriu pagirti:

Šampūnas ir kondišinas: Hyundai Hmall DAENGGL MEORI KOREA ORIENTAL http://www.ebay.com/...=item2c6dcc8bdc

Slidūs, blizgantys, neslenkantys plaukai.
Atsakyti
Laba,
dar neatsibodau? g.gif
atėjo ta diena, kai gavau nepatinkančią memebox biggrin.gif
bet pirkau su kuponais, tai nedaug kainavo, nelabai apmaudu ax.gif
user posted image

bb kremas nebuvo dėžutės dalis, ėjo kaip gift with purchase unsure.gif
žodžiu, tokia visai meh :irnesakyk dabar kiek laiko pertrauka bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dottie: 14 rugpjūčio 2014 - 19:25
O kas ten realiai yra? Neįžiūriu. Bet vaizdas visai nieko smile.gif
Atsakyti