QUOTE(Jadzka @ 2014 07 03, 13:53)
Na ką, dabar turiu dar ir sraiginį intense ar kaip ten serumą. Tai man gerokai labiau patinka už Peptide. Peptidinis toks vandenukas išvis. Aišku, minkštino odą, bet sraiginis tikrai ją daro gražesnę.
Tiesa, Mizon veido pylingas liuks liuks.
As turejau juoduju sraigiu krema is Mizon. Is pradziu irgi atrode per lengvas, bet dabar galvoju reikia dar karta isigyti Karstom dienom toks lengvumas visai gerai. Ir odos bule akivaizdziai pagerejo.
QUOTE(Margareta @ 2014 07 03, 14:07)
tas serumas toks tikrai labai lengvas vandenelis, tai ant jo kazka reikai uztepti. emiau ir surizikanau, nusipirkau kartu su kremu. kremas toks labai tirstas, bet nera labai riebus ir neblogai susigeria. svarbiausia, kad sitas tandemas man nepridaro spuogu
kvapas keistas, bet manau del to, kad jame nera kevepalu o tai vertinu kaip privaluma. as krema tepu tik nakciai. nes diena apsriktai vengiu ka nors tepti, nebent BB. vienas kremas be to serumo nekazikas. buvo kad i kelione neemiau to duztancio serumo buteliuko o tik isimeciau krema ir to serumo labai pasiilgau. jeigu jus turit kazkoki savo pamegta kema, tai galima ir nepirkti to...
sraiginio nebandziau, bet noreciau...
Ai tada kremo neimsiu, jei nieko neypatinas. Nes dabar is kremu abai noriu nusipirkti Mizon - Nonstop Waterful Aqua. Jau ilgai wihliste kaba... O is sraigiu tai bandziau Mizon juoduju sraigiu krema. Mano riebiai odai abai patiko.