Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Jadzka @ 2014 07 02, 10:06)
žiūriu internete labai giriamas šitas šampūnas. Atseit nebereikia ir kondicionierių ir pan. Mažu reiks pabandyt smile.gif
http://www.ebay.com/...=item20e5113c9d

Kad jo sudetis baisi..
Atsakyti
user posted image

Isbandziau naujai gauta Etude House blakstienu tusa Oh my lashes. Dazo graziai, blakstienos tampa daug ilgesnes ir storesnes. Kolkas kiek lipina blakstienas, bet tai "nurasau" del naujumo. Sia akimirka atrodo, kad Missha 4D patiko labiau.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 07 02, 08:32)
neatsidaro, bet jei Nature republik, tai  tas pats, kur prieš kelias žinutes įkėliau. Kaip tik susiruošiau pirkti, pačiu laiku išgyrei biggrin.gif

Turiu ir aš šitą. Jau antrą vasarą naudoju. Labiausiai patinka po saulės vonių, nuramina, atvėsina odą, padrėkina. Greitai įsigeria. Tik gal šiek tiek lipnumo lieka, bet man netrukdo. Bandžiau ir plaukus tepti, per naktį laikiau, bet jokio efekto išplovus, gal net labiau pasišiaušę buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 07 02, 11:49)
Kad jo sudetis baisi..

Ta pati norejau pasakyti, kad sudetis tragiska, vien xemija agresyvi.
Atsakyti
nusipirkau ir as Miskos tusa 4D nu tikrai graziai dazo smile.gif nesulipina balgstienu, sepetelis geras. pasidazius blakstienos netampa sunkios. o kaina jo tikrai, kad juokinga Korejoje nekainuoja ne 4$ smile.gif

va Mizon visur ziurejau, bet panasu kad Korejoje tokios firmos niekas nezino doh.gif padariau isvada, kad jie orientuoti i eksporta ir prekiauja pagrinde internetu. nors man ju peptidu ampole ir kremas baisiai patinka ir tinka, tiesiog atradimas mano riebiai, poretai odai.

Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 07 03, 04:48)
nusipirkau ir as Miskos tusa 4D nu tikrai graziai dazo smile.gif nesulipina balgstienu, sepetelis geras. pasidazius blakstienos netampa sunkios. o kaina jo tikrai, kad juokinga Korejoje nekainuoja ne 4$ smile.gif

va Mizon visur ziurejau, bet panasu kad Korejoje tokios firmos niekas nezino  doh.gif padariau isvada, kad jie orientuoti i eksporta ir prekiauja pagrinde internetu. nors man ju peptidu ampole ir kremas baisiai patinka ir tinka, tiesiog atradimas mano riebiai, poretai odai.

Imesk tos ampules lnka smile.gif As kazkokia esu i wish lista issisaugojus, bet nezinau ar ta. Mano oda taip pat riebi ir preta, tai ieskausi tokiai odai tinkanciu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 07 03, 08:39)
Imesk tos ampules lnka smile.gif As kazkokia esu i wish lista issisaugojus, bet nezinau ar ta. Mano oda taip pat riebi ir preta, tai ieskausi tokiai odai tinkanciu priemoniu.

Mizon Peptide Ampoule Cream+Peptide500
http://www.ebay.com/...=item1e7d628e2d

sita komplekta turiu.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 07 03, 07:49)
Mizon Peptide Ampoule Cream+Peptide500
http://www.ebay.com/...=item1e7d628e2d

sita komplekta turiu.

Apie sita seuma ir galvojau. o kremas irgi vertas demesio? galvoju gal ir man visa komplekta pasiimti...
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 07 03, 14:02)
Apie sita seuma ir galvojau. o kremas irgi vertas demesio? galvoju gal ir man visa komplekta pasiimti...

Na ką, dabar turiu dar ir sraiginį intense ar kaip ten serumą. Tai man gerokai labiau patinka už Peptide. Peptidinis toks vandenukas išvis. Aišku, minkštino odą, bet sraiginis tikrai ją daro gražesnę.

Tiesa, Mizon veido pylingas liuks liuks.
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 07 03, 14:02)

tas serumas toks tikrai labai lengvas vandenelis, tai ant jo kazka reikai uztepti. emiau ir surizikanau, nusipirkau kartu su kremu. kremas toks labai tirstas, bet nera labai riebus ir neblogai susigeria. svarbiausia, kad sitas tandemas man nepridaro spuogu smile.gif kvapas keistas, bet manau del to, kad jame nera kevepalu o tai vertinu kaip privaluma. as krema tepu tik nakciai. nes diena apsriktai vengiu ka nors tepti, nebent BB. vienas kremas be to serumo nekazikas. buvo kad i kelione neemiau to duztancio serumo buteliuko o tik isimeciau krema ir to serumo labai pasiilgau. jeigu jus turit kazkoki savo pamegta kema, tai galima ir nepirkti to...

sraiginio nebandziau, bet noreciau...
Jadzka koks pilingas? imesk nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 03 liepos 2014 - 14:09
As Benton sraiginius turi - esencija ir krema. Labai gerai pamaitina ir atrodo pranyko raudonos demes ant veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 07 03, 13:53)
Na ką, dabar turiu dar ir sraiginį intense ar kaip ten serumą. Tai man gerokai labiau patinka už Peptide. Peptidinis toks vandenukas išvis. Aišku, minkštino odą, bet sraiginis tikrai ją daro gražesnę.

Tiesa, Mizon veido pylingas liuks liuks.

As turejau juoduju sraigiu krema is Mizon. Is pradziu irgi atrode per lengvas, bet dabar galvoju reikia dar karta isigyti Karstom dienom toks lengvumas visai gerai. Ir odos bule akivaizdziai pagerejo.

QUOTE(Margareta @ 2014 07 03, 14:07)
tas serumas toks tikrai labai lengvas vandenelis, tai ant jo kazka reikai uztepti. emiau ir surizikanau, nusipirkau kartu su kremu. kremas toks labai tirstas, bet nera labai riebus ir neblogai susigeria. svarbiausia, kad sitas tandemas man nepridaro spuogu smile.gif kvapas keistas, bet manau del to, kad jame nera kevepalu o tai vertinu kaip privaluma. as krema tepu tik nakciai. nes diena apsriktai vengiu ka nors tepti, nebent BB. vienas kremas be to serumo nekazikas. buvo kad i kelione neemiau to duztancio serumo buteliuko o tik isimeciau krema ir to serumo labai pasiilgau. jeigu jus turit kazkoki savo pamegta kema, tai galima ir nepirkti to...

sraiginio nebandziau, bet noreciau...

Ai tada kremo neimsiu, jei nieko neypatinas. Nes dabar is kremu abai noriu nusipirkti Mizon - Nonstop Waterful Aqua. Jau ilgai wihliste kaba... O is sraigiu tai bandziau Mizon juoduju sraigiu krema. Mano riebiai odai abai patiko.
Atsakyti