Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

Labai įdomius mėginukus gavau kartu su Mizon kremais: Crystal Miracle Face Cream, skin whitening functional formula.
Kažkaip visus mėginukinius kremus nakčiai tepuos pabandymui, šitą pradėjau teptis ir nuėjau gūglint, ką aš čia tepu, bo iš veido padaro geišą, lieka labai aiškiai balta spalva, lyg kreida nutepta. Net miegant nenusitrina, va tokia geiša ir atsikeliu biggrin.gif
Jausmas malonus, nors, sakyčiau, labiau riebiai odai tinka, bet ryte nusiprausus veidas gaivus. Dėl balinimo nieko negaliu pasakyt, po trijų patepimų baltaveide netapau.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 06 24, 20:41)
smile.gif Aš irgi laukiau stebuklo..ir figvam gavosi-s. Nors kremu kartais nakčiai pasitepu, kai noris kažko riebesnio. Paakių kremai mano neazijieiškom  akim kažkaip nepritapo, apart, kaip rašiau anksčiau, Shiseido.

Turit galvoj Bio-Performance Super Corrective Eye Cream? Brangokas jis velnias.. Nors aisku visi tie paakiniai brangus. Patiko kazkada Clarins g.gif Dabar dar laukiu Mizon kazkokio paakiu kremo, buvau net pamirsus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 24 birželio 2014 - 20:19
QUOTE(Gokusen @ 2014 06 24, 20:41)
smile.gif Aš irgi laukiau stebuklo..ir figvam gavosi-s. Nors kremu kartais nakčiai pasitepu, kai noris kažko riebesnio. Paakių kremai mano neazijieiškom  akim kažkaip nepritapo, apart, kaip rašiau anksčiau, Shiseido.

Sveiki

O ta shiseido paakiams kur pirkot? LT kainytes sio gamintojo kremuku truputi kandziojasi
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2014 06 24, 22:20)
O ta shiseido paakiams kur pirkot? LT kainytes sio gamintojo kremuku truputi kandziojasi

Duty free Vilniuje. Kaina žiauroka, bet vertas tų pinigų.
Galima E-bay'juje paieškot, žinoma, bet man gi visko reikia čia ir dabar, o dar geriau vakar smile.gif
Kiti kremai skirti greičiau sausai veido odai. Turėkite omeny riebiaodės- neleiskite pinigus vėjais blush2.gif
Atsakyti
Missha Super Aqua Marine stem cell
user posted image

Isbandziau seruma is sios serijos. Mano misriai - riebiai odai jis labai tiko ir patiko. Ryte naudojau vietoje kremo, vakare ant virsaus tepiau kremu. Buvau nusipirkusi tik meginukus, bet manau griebsiu ir visa dydi + control emulion.
Atsakyti
Gal bandėt Aloe vera šitoje parduotuvėje prie populiariausių prekių g.gif
Atsakyti
sveiki, jau kokius puse metu pastoviai siunciuos kosmetika is ebay, butent korejietiskus. isbandziau daug produktu.
dantu pastas, kremus su sraigiu sekretu mizon, mizon drekinanti krema, tonika etude house dvisluoksi, bb kremus holika holika clearing, bb krema baviphat, bb krema su sraigem, naudojau baviphat obuoliuka, citrina veido sleeping pack, prausimosi putas be kazkokios super firmos, etude house prausimosi putas, holika holika cleasing cream, aloe vera etude house.
bijau, kad visko nepaminejau biggrin.gif
ai dar dekoratyvine kosmetika etude house su katinuku, minerali pudra, lb lb sviesi..ten ar kas ir tony moly blusheris.
trumpai drutai papasakosiu savo ispudzius.
dantu pastos man patiko, nes gelines, skaidrios konsistensijos, gan gerai valo. kremas su sraigem keistas daiktas, net nzn ka parasyt. drekinantis kremas neblogas. tonikas lb gero kvapo daug jo yra 250 ml, galima ir akis valyt su juo. bb kremai visi patiko. sleeping pack abu patiko, ypac ju kvapai. neblogos prausimosi putos.
o ypatingai patenkinta holika holika garden cleasing cream ir aloe vera taminiais. valomasis kremas nuvalo puikiai makiaza, jo reikia nedaug, o naudojimas puikus. aloe vera, kai gavau, pagalvojau " negi as galejau be jo gyventi" biggrin.gif. tepiau ant veido, kuno. naudojimas jo gan platus. tik su bb kremu i gabalus pasidalina abu ir nepanaudosi, bent jau man taip buvo. kvapas, puikus, panaudojimo galimybes irgi geros, ilgam uztenka. o as naudojau ir paakiams ir kaip sleeping pack 'a.
p.s. mano oda misri smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien parsinešiau gėrių. Išbandžiau mizon obuolinį pylingą. Nu super super super jis man. Labai geraj nušveitė. Ant viršaus tepiau sraiginę ampulę ir mizon paamių kremą tą auksinės spalvos. Kol kas per daug nekomentjosiu. Parašysiu po nakties įspudžius. Tiesa dar poroms serumą mizon gavau. Bandysiu irgi ryt.
Atsakyti
QUOTE(just11 @ 2014 07 01, 16:44)
aloe vera, kai gavau, pagalvojau " negi as galejau be jo gyventi" biggrin.gif. tepiau ant veido, kuno. naudojimas jo gan platus. tik su bb kremu i gabalus pasidalina abu ir nepanaudosi, bent jau man taip buvo. kvapas, puikus, panaudojimo galimybes irgi geros, ilgam uztenka. o as naudojau ir paakiams ir kaip sleeping pack 'a.
p.s. mano oda misri smile.gif

Gali įkelti kuris aloe vera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 07 02, 09:07)
Gali įkelti kuris aloe vera 4u.gif

Ikelsiu is ebay, bet is pirmo, kuri ismete, ivedus aloe vera gel smile.gif. nes man kazko neikelia i paveiksleliu talpyklas wink.gif
NATURE REPUBLIC Soothing Moisture Aloe Vera gel
My Webpage
lygiai toks pats.
kaip jau minejau jo lb platus naudojimas. po saules, po sudirgimu ir pan. o man dar plius kvapas super smile.gif)), konsisnencija kaip ne iki galo sustingusios zele smile.gif, bet tikrai idomus gaminys. tik va man kaip ir minejau su bb kremu maisyt nesigavo ir po depiliacijos naudoti, kazkaip pabere man dar labiau... bet jei negaila pinigu verta pabandyti ypatingai vasara smile.gif))
Atsakyti
žiūriu internete labai giriamas šitas šampūnas. Atseit nebereikia ir kondicionierių ir pan. Mažu reiks pabandyt smile.gif
MIZON Scalp Clinic Liquid
http://www.ebay.com/...=item20e5113c9d
Atsakyti
QUOTE(just11 @ 2014 07 02, 09:34)
Ikelsiu is ebay, bet is pirmo, kuri ismete, ivedus aloe vera gel smile.gif. nes man kazko neikelia i paveiksleliu talpyklas wink.gif
My Webpage
lygiai toks pats.
kaip jau minejau jo lb platus naudojimas. po saules, po sudirgimu ir pan. o man dar plius kvapas super smile.gif)), konsisnencija kaip ne iki galo sustingusios zele smile.gif, bet tikrai idomus gaminys. tik va man kaip ir minejau su bb kremu maisyt nesigavo ir po depiliacijos naudoti, kazkaip pabere man dar labiau... bet jei negaila pinigu verta pabandyti ypatingai vasara smile.gif))

neatsidaro, bet jei Nature republik, tai tas pats, kur prieš kelias žinutes įkėliau. Kaip tik susiruošiau pirkti, pačiu laiku išgyrei biggrin.gif
Atsakyti