QUOTE(Jadzka @ 2014 06 06, 09:39)
Kurią seriją rekomenduotumėt mišriai, linkusiai riebaluotis su užsikemšančiomis poromis odai ri kad dar kažkiek stangrintų. V4l galvoju apie Mizon sraiges. (DAbar rodos neblogai jau jos man). Tik nežinau intensive ar black.
:
O man sraigės visiškai netiko..Oda riebi, dehidratuota (bent jau buvo tokia prieš metus). pastaruoju metu po Naruko tinka ir sausaodėms skirti kremai, bet tik azijietiški.
Kiek esu išbandžius paakių kremus- nesuskaičiuot..ir geriausias iš visų Shiseido. Tad jei kam virš...na..pačios suprantat..nebe niamniolika, tai siulyčiau tik šį Bio-Performance Super Corrective Eye Cream
Žada vos ne stebuklą vos po savaitės naudojimo, o jau po trijų!!!! Stebuklo nerasta, bet padėtis tikrai valdoma ir veidrodis daugiau nebegąsdina
Sutinku, kad wrinkles appeared less visible ir tai po 2 savaičių
Research results:
Tested on 219 women for 3 weeks:
Immediately after first application:
- 95% liked the texture
- 91% said it blended quickly into skin
- 91% said skin felt supple
- 95% said skin becomes moisturized
- 98% said skin felt smooth
Regular use after 1 week:
- 70% said eye area felt firmer
- 63% said eye area skin felt more lifted
- 63% said wrinkles appeared less visible
- 73% said clarity improved
Regular use after 3 weeks:
- 80% said eye area felt firmer
- 78% said eye area felt more lifted
- 72% said wrinkles appeared less visible
- 80% said clarity improved
Aha..
NARUKO vartotojams naudinga info. Įsidėmėkite kada pradėjote naudoti kremus, nes po 6 mėnesių po indelio atidarymo man prasidėjo alergija. Ant dėžutės yra parašyta kiek mėnesių galima naudoti. Žodžiu, 6 mėnesiai ir nei dienos daugiau. Patarčiau paakių kremus pirkti ne 30 ml, o 15.