Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Noa @ 2014 05 30, 15:39)
Nu perfectcoveriai tai tokie yra, ir realcomplytai, seniai... Tai gal ir čiobojangai yra?

(paskaičiau savo postą ir pagalvojau, kaip jis skambėtų kokioj kitoj temoj) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ypac gerai kalbininku temoj skambetu biggrin.gif As tai i sita butent ziuriu ziuriu ir nezinau
MISSHA Cho Bo Yang BB
http://www.ebay.co.u...r...K:MEBIDX:IT

kaina gera, tipo 50%. Atsiliepimu daug pas pardaveja, tai gal tikras tas kremas g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 05 31, 11:18)
O kam pliaže rūbai?  tongue.gif
Šiap tai tepu kremą iškart nusipraususį, gerai įsigeria, tad nieko neištepu.
Matau, vasarai reikia kitokio atspalvio, tamsesnio  g.gif

Parodyk, ką išsirinksi, gal nusibeždžioniausiu - laukia gi dar kelionė į Romą, ten irgi feisą reikės saugot.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 31, 15:57)
Parodyk, ką išsirinksi, gal nusibeždžioniausiu - laukia gi dar kelionė į Romą, ten irgi feisą reikės saugot.

Žiūrėk 1 puslapį atgal.
Jei kompleksuoji dėl dėmių, tai ant manoji BB'ko patepk problemines vietas savoju ir jokių problemų neliks.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 31, 16:26)
Ypac gerai kalbininku temoj skambetu biggrin.gif As tai i sita butent ziuriu ziuriu ir nezinau

http://www.ebay.co.u...r...K:MEBIDX:IT

kaina gera, tipo 50%. Atsiliepimu daug pas pardaveja, tai gal tikras tas kremas g.gif  g.gif  g.gif

cia tu brangiai labai radai va cia tkrai originalai r pigiau http://www.ebay.com/...=item43ac0ee4ec

http://www.ebay.com/...=item4ab1278061
Atsakyti
Sveikos,
ateinu padėkot Noa už rekomendacijas! Nu kokie Hada labo kremai ir kiti tepaliukai faini! Odai mano sausai, dehidratuotai labai patinka wub.gif Tas japonas iš kurio perku, koks juokingas - vis bambonkę prideda biggrin.gif Nors pirmąkart perkant ir mėginukų mestelėjo - prausiklio, losijono, kaukę ir dar kažkokių porą pakelių. Gal žinot kas per dalykai tie žali pakeliai pimi iš kairės. g.gif Toks įspūdis lyg į vandenį supilt ir gert reiktų. Googlas tokio dalyko neranda g.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Isbandziau Missha The style 4D blakstienu tusa ir jis taip man patiko! Nu jei uz tokia kaina blakstutes taip nerealiai atrodo, tai galvoju gal brangesni man is viso stebukla padarys? Is tikro visokie Lorealiai jau ir nublanko pries sita.

user posted image

O gal kuri esat bandziusi Holika Holika Naked BB? Kaip spalvos ir kokiai odai tinka?
user posted image
Atsakyti
Kurią seriją rekomenduotumėt mišriai, linkusiai riebaluotis su užsikemšančiomis poromis odai ri kad dar kažkiek stangrintų. V4l galvoju apie Mizon sraiges. (DAbar rodos neblogai jau jos man). Tik nežinau intensive ar black. g.gif:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 06 06, 09:39)
Kurią seriją rekomenduotumėt mišriai, linkusiai riebaluotis su užsikemšančiomis poromis odai ri kad dar kažkiek stangrintų. V4l galvoju apie Mizon sraiges. (DAbar rodos neblogai jau jos man). Tik nežinau intensive ar black. g.gif:

O man sraigės visiškai netiko..Oda riebi, dehidratuota (bent jau buvo tokia prieš metus). pastaruoju metu po Naruko tinka ir sausaodėms skirti kremai, bet tik azijietiški.

Kiek esu išbandžius paakių kremus- nesuskaičiuot..ir geriausias iš visų Shiseido. Tad jei kam virš...na..pačios suprantat..nebe niamniolika, tai siulyčiau tik šį Bio-Performance Super Corrective Eye Cream
user posted image
Žada vos ne stebuklą vos po savaitės naudojimo, o jau po trijų!!!! Stebuklo nerasta, bet padėtis tikrai valdoma ir veidrodis daugiau nebegąsdina thumbup.gif Sutinku, kad wrinkles appeared less visible ir tai po 2 savaičių blush2.gif
Research results:
Tested on 219 women for 3 weeks:
Immediately after first application:
- 95% liked the texture
- 91% said it blended quickly into skin
- 91% said skin felt supple
- 95% said skin becomes moisturized
- 98% said skin felt smooth

Regular use after 1 week:
- 70% said eye area felt firmer
- 63% said eye area skin felt more lifted
- 63% said wrinkles appeared less visible
- 73% said clarity improved

Regular use after 3 weeks:
- 80% said eye area felt firmer
- 78% said eye area felt more lifted
- 72% said wrinkles appeared less visible
- 80% said clarity improved

Aha..NARUKO vartotojams naudinga info. Įsidėmėkite kada pradėjote naudoti kremus, nes po 6 mėnesių po indelio atidarymo man prasidėjo alergija. Ant dėžutės yra parašyta kiek mėnesių galima naudoti. Žodžiu, 6 mėnesiai ir nei dienos daugiau. Patarčiau paakių kremus pirkti ne 30 ml, o 15.
Atsakyti
gal yra naudojančių šį Tonymoly Timeless Midnight
user posted image
vakar gavau, pirkau ne pilną, o mėginukais, tepiau vakare, vėliau, jei įdomu kam bus, galėsiu pastebėjimus parasyt smile.gif

ir Naruko paakinį levandų kremą gavau - tai patinka, taip maloniai tepasi, slidžiai kažkaip, kaip ir dieninis, kol kas patenkinta abejais.
Atsakyti
Na va, merginos, gavau savo pirkinuką iš Aliexpress. Gegužės 14 d. apmokėjau, 18 d. iškeliavo gavėjui, birželio 11 gavau. Dėžutėje 3 vnt kaukių.
user posted image
Atsakyti
merginos kokius peelingus naudojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 06 16, 09:25)
merginos kokius peelingus naudojat?  4u.gif

Skin Food Egg White Pore Mask.

Mano oda jautri, bet nedirgino, netraukė.
Atsakyti