Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

na ką, baiginėjasi mano Mizonai visi jau. Reiktų kažką užsisakyti smile.gif
Tik va nesugalvoju ar kartoti peptidus ar kokius kitus bandyt ir ar išvis Mizonus.
Reikia, kad valytų poras, kiek pastangrintų ir labai nesausintų. Any ideas smile.gif

Tiesa, Turiu Hada Labo Air BB. Tai tikrai neriebina, ir riebumas neišlenda. Bet BŪTINA pylinguoti veidą, nes kitaip žiauriai negražiai tepasi. Šiaip tikrai neblogas dalykas smile.gif
Atsakyti
Manes Mizonu peptidai nesuzavejo.. Noriu ko nors labiau drekinancio, maitinancio.. Kokio serumo gero. Taip pat paakiu kremo, bet kad butu normaliam buteliuke - su pompa arba bent jau dantu pastos tipo, ne atsukamam! g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 19, 12:11)
Manes Mizonu peptidai nesuzavejo.. Noriu ko nors labiau drekinancio, maitinancio.. Kokio serumo gero. Taip pat paakiu kremo, bet kad butu normaliam buteliuke - su pompa arba bent jau dantu pastos tipo, ne atsukamam! g.gif  g.gif  g.gif

Va irgi tikrai geriau su dozatorium ir dar kiek labiau drėkinančio. Aišku tas Tony Moly sleep packas tai liuks smile.gif Mama konfiskavo, tai reiks užsisakyti vėl.

Tiesa, gal dar kokią naktinę kaukę rekomenduot galit? Visai patiko man ta idėja. O tai su užtepimais ir nuprausimais tai tingiu žasiti.
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 05 19, 13:20)

Tiesa, gal dar kokią naktinę kaukę rekomenduot galit? Visai patiko man ta idėja. O tai su užtepimais ir nuprausimais tai tingiu žasiti.

Jau rasiau, man labai patiko v line waterdrop sleeping pack, noreciau tokio poveikio/efekto serumo!!! Nes tie slypingpakai sako ne kasdienai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 05 19, 12:03)
Tiesa, Turiu Hada Labo Air BB. Tai tikrai neriebina, ir riebumas neišlenda. Bet BŪTINA pylinguoti veidą, nes kitaip žiauriai negražiai tepasi. Šiaip tikrai neblogas dalykas smile.gif

Jadzka, kurią spalvą turi, ar ten viena? g.gif
Man tiko tas pats Etude House Cotton BB - t.y. ta pati spalva, kaip tu pirkai, tai ir Hada Labo tiktų, gundausi išbandyt.

Iš Mizonų tai man kol kas viskas labai patinka, dieninius kremus kaitalioju peptidus ir placentinį, pastarasis kiek sausesnis, sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 20, 20:38)
Man tiko tas pats Etude House Cotton BB - t.y. ta pati spalva, kaip tu pirkai, tai ir Hada Labo tiktų, gundausi išbandyt.

Iš Mizonų tai man kol kas viskas labai patinka, dieninius kremus kaitalioju peptidus ir placentinį, pastarasis kiek sausesnis, sakyčiau.

Hada Labo Air prastas maskavimas, tau nepatiks:) Hada Labo moist cream tai jau maskuoja, o airas - ne kazi ka.
Atsakyti
Gal isbandet koki gera akiu makiazo valikli?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2014 05 20, 20:38)

QUOTE(Nidulia @ 2014 05 20, 22:29)
Hada Labo Air prastas maskavimas, tau nepatiks:) Hada Labo moist cream tai jau maskuoja, o airas - ne kazi ka.

Va kaip tik norėjau rašyti Miaškai, kad nesu sužavėta HAda Labo. Na Nelimpa ji man. Etude tikrai dau daug geriau...Hada labo nesusigeria kažkaip. Man patinka BB kurie susigeria ir nesijaučia. Šiaip Etude Bright fot toks yra (tik negalima padauginti).
O Hados Labo spalv apas mane rodos IVory Beige.
Atsakyti
Sveikos merginos,

labai senai nebuvau temoj, bet artėjant vasarai labai aktuslus klausimas gera apsauga nuo saules su aukstą PA+++ filtru, gal kokiu remokendacijų? dar aktualu,kad susigertu nebutu baltas/riebaluotas veidas blush2.gif

dar klausimelis gal pabdete sausas pudras su gerais filtrais?, praeitais metais viena nusipirkau, bet labai jau balta veida padaro, ieskau tokios,kad neatrodyčiau kaip vaiduoklis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 21 gegužės 2014 - 09:44
Gal kas turejot? Atsiliepimai neblogi g.gif
TONYMOLY Clear Magic Lip & Eye Remover
http://www.ebay.co.u...=item5d453acca1
Atsakyti
Gal kuri bandėt užsisakinėti iš http://www.misshaus.com/ ? Žiūriu neblogos kainos visai ir yra tai ko reiktų smile.gif
Atsakyti
Itariu, kad valikli makiazo imsiu is cia, nes reikia skubiai doh.gif
Dar idomu kuo serumas skiriasi nuo esensijos? Serumas stipresnes konsistencijos ar taip? g.gif Tarkim Missha Time Revolution The First Treatment Essence galima teptis kasdien? g.gif Mastau arba ja imti arba TonyMolyFloria Nutra-Energy Miracle Serum / Anti-Wrinkle Functional Product g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 21 gegužės 2014 - 16:04