Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Speigė @ 2014 05 13, 16:56)
Ar spuogelių mažiau naudojant šį BB? Ar spalvytė labai šviesi? Šiandien ir aš į jį dairiausi,  tai man toks šviesus pasirodė rolleyes.gif šiek tiek įdegusiai odytei turbūt per šviesus bus?

Šviesus tai tikrai, bet aš pati netamsi, o kiek vasarą reikia tamsumo - bronzatais pasiekiu ant viršaus.
Dėl spuogelių, nežinau... Būna pas mane jų, bet ne jie pagrindinė bėda, tiesiog mano veido spalva nevienoda, daug ir visokių šlakelių, dėmelių, smakro vietoje patamsavimas, panašiai, kaip pas vyrus kai kuriuos skutamose vietose. Na žodžiu šis BB man geriausiai tinka, kai veidą reikia padaryti daugiau mažiau normaliai atrodantį smile.gif
Atsakyti
Gokusen radau ją
thumbup.gif
čia jos būta http://www.aliexpres.../891780741.html
dabar neturiu laiko giliau paknisti, namie paieškosiu biggrin.gif
Atsakyti
http://www.aliexpres...1046595840.html

bet as is kinieciu kosmetikos uz tokia kaina nepirkciau.. Be to atsiliepimu nera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 14, 13:49)
Tai Gokusen gal originala bande, o su kinieciais niekada nebusi tikras, pilna dioru armaniu po kelis eurus biggrin.gif

Tikrai originalą turėjau (kaukė tai kinų brand'o, kiek supratau), Pekine kažkokiam supermarkete pirkau. Ir tas kaukes, apie kurias rašiau, bei Shiseido milk ten prigrėbiau. Kainos kaip ir Ebay'juje- ne mažesnes. Šita kaukė tikrai fantastiška. Ką jau kalbėt apie paakių pabrinkimus, jei net raukšlių tapo mažiau. Dengia ne tik paakių zoną, bet ir pusę veido. Beveik 2 viename ir už vieno kainą tongue.gif Asmeniškai aš už tokią kainą pirkčiau, tačiau Aliexpree rašo "Sorry, this item is no longer available!"
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 14, 13:18)
http://www.aliexpres...1046595840.html

bet as is kinieciu kosmetikos uz tokia kaina nepirkciau.. Be to atsiliepimu nera rolleyes.gif

Šalimar, didžiulis xie xie (ačiū), einu pirkti thumbup.gif
Šiandien jau 120 litovcų išleidau visokiom kaukėm. Pagalvojau, viena procedūra pas kosmetologę man kainuotų 120 Lt, tai kodėl nenusipikus tų kaukių ir pačiai neatlikus tas grožio procedūras namie. "Garintuvą" veidui turiu, atsidarys visi porai ir poveikis bus nieko neprastesnis, kai po SPA salono tongue.gif
Aliexpresse Pure Smile kainuoja 3 $, reik ir jų užsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 05 14, 20:58)
Šita kaukė tikrai fantastiška. Ką jau kalbėt apie paakių pabrinkimus, jei net raukšlių tapo mažiau. Dengia ne tik paakių zoną, bet ir pusę veido. Beveik 2 viename ir už vieno kainą  tongue.gif Asmeniškai aš už tokią kainą pirkčiau, tačiau Aliexpree rašo "Sorry, this item is no longer available!"
Papildyta:

O kiek ten tų kaukių yra? 3 kaip pavadinime ar 18 kaip ant dėžutės rašo? O jei man rytais pabrinkę paakiai būna, tai ar gali padėti g.gif , bet tada kiekvieną rytą reikėtų užsidėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 05 15, 07:27)
O kiek ten tų kaukių yra? 3 kaip pavadinime ar 18 kaip ant dėžutės rašo? O jei man rytais pabrinkę paakiai būna, tai ar gali padėti g.gif , bet tada kiekvieną rytą reikėtų užsidėti  unsure.gif

Kiek supratau, yra 3 kaukytės 3 kartams. Gausiu- pasakysiu tiksliu skaičių smile.gif
Kiekvieną rytą nepatarčiau dėt...2 kart per savaitę.

Kiekvieną rytą pabrinkę? Pas daktarą buvai? Nieko neranda, ane? verysad.gif
Po 6 vakaro negerk jokio skysčio. Jei nepadeda- keisk paakių kremą.
Eksperimentuok per savaitgalį nuo ko pabrinkę..aš taip supratau, esu alergiška levandai ir spygliuočiams bei kadagio uogai.
Dar padėjo pu erh arbatą..geriau litrais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 05 15, 08:42)
Kiek supratau, yra 3 kaukytės 3 kartams. Gausiu- pasakysiu tiksliu skaičių smile.gif
Kiekvieną rytą nepatarčiau dėt...2 kart per savaitę.

Kiekvieną rytą pabrinkę? Pas daktarą buvai? Nieko neranda, ane? verysad.gif
Po 6 vakaro negerk jokio skysčio. Jei nepadeda- keisk paakių kremą.
Eksperimentuok per savaitgalį nuo ko pabrinkę..aš taip supratau, esu alergiška levandai ir spygliuočiams bei kadagio uogai.
Dar padėjo pu erh arbatą..geriau litrais blush2.gif

Tai brangoka trims kartams, nebent jau toks ilgalaikis poveikis būtų.

Taip, kiekvieną rytą...Aš tai dabar 90 proc. galvoju, kad man nuo visokių miltų ir krakmolų pabrinkimai, nes kol Dukano laikiausi, tai būdavo daug mažiau ir jei sūriai prisivalgydavau patindavo. O ką reiškia spygliočiams alergiška čia eteriniams aliejams ar žiedadulkėm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 15 gegužės 2014 - 08:03
QUOTE(AuroraBO @ 2014 05 15, 07:56)

O ką reiškia spygliočiams alergiška čia eteriniams aliejams ar žiedadulkėm?

Negaliu atsakyti ar ilgalaikis poveikis..Aš gi tūndra: po kaukės oda stebuklingai išsilygino, atgijo tiesiog po netinkamo kremo (pasakojau, kaip surizikavau pereiti prie kruto-druto europietiško paakių kremo ir kokio rezultato sulaukiau), ryte puikiai paakiai atrodė, kol vakarop nenuvaliau akių makiažą su Rival de Loop valikliu. Tai va..kiek ilgai išlieka tas poveikis- nežinau, nes lyg šiol geriu vaistus ir kenčiu nuo niežulio, skausmo, pabrinkimo ir raudonų plėmų. Va iš išduok aziJAtus verysad.gif Tad liksiu ištikima tik jiems, jokių daugiau europiečių tongue.gif

Dėl spygliuočių....nusiprausiau dukros hand-made muilu su jais (turbūt eteriniai aliejai buvo) ir momentaliai akis ištino, net nespėjus nuplaut jį.
Atsakyti
Isbandziau v line waterdrop sleeping pack, labai patiko, laaabai gerai sudrekino, pamaitino bigsmile.gif Paaiskinkit jus man dabar kas tie sleeping pakai? Galima kasdien naudoti? Galima ryte vakare vietoj serumo? Patiko ir Toly moly ir Missha time revolution, bet sitas lyg ir dar geresnis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 15, 14:20)
Isbandziau v line waterdrop sleeping pack, labai patiko, laaabai gerai sudrekino, pamaitino bigsmile.gif Paaiskinkit jus man dabar kas tie sleeping pakai? Galima kasdien naudoti? Galima ryte vakare vietoj serumo? Patiko ir Toly moly ir Missha time revolution, bet sitas lyg ir dar geresnis.. g.gif

Rusės bloge sako: Использование - после привычного вечернего очищения и тонизирования нужно нанести маску очень тонким слоем (а смывать уже утром). То есть в этом случае она заменит ночной крем. Делать так рекомендуется 1-2 раза в неделю, чаще не стоит.
Atsakyti
Daug naudingos info rusų bloge KOSMETISTA
Gaila, anksčiau neaptikau šito blogo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 05 15, 08:56)

Taip, kiekvieną rytą...Aš tai dabar 90 proc. galvoju, kad man nuo visokių miltų ir krakmolų pabrinkimai, nes kol Dukano laikiausi, tai būdavo daug mažiau ir jei sūriai prisivalgydavau patindavo.  O ką reiškia spygliočiams alergiška čia eteriniams aliejams ar žiedadulkėm?

Pas tave skysciai uzsilaiko o jie uzsilaiko nuo angliavandeniu pertekliaus (miltiniai, makaronai, bulkos, duonos, krakmoliniai, cukrus, saldumynai, vaisiu daug ir t,t,). Krakmolas=gliukoze=cukrus. Miltai irgi glikemijos auksta indeksa turi, aukstesni uz cukraus. Ir pas mane ankciau buvo paakiai ryte pabrinke, kaip bandeles po akimis. Dabar nebera.
Atsakyti