Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Swan @ 2014 05 12, 19:21)

Sitas. Zalios spalvos - Natural green. Jis skirtas raudoniui, paraudimams neutralizuoti.

Yra dvi spalvos: natural green ir gorgeous purple - abieju bonkutes vienodos - ruzavos.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 12 gegužės 2014 - 20:34
Ačiū, pasidėsiu į wish listą ir ilgai galvosiu ar noriu smile.gif

Nusprendžiau įsigyti pirmą CC kremą. Kol kas iš BB visgi mano favoritas Holika Holika - Petit BB Cream 30ml / Clearing, nenustelbia jo nė Mishos nei ką. gal dėl to, kad tikrai turiu daug ką maskuot labai.

Tai išsirinkau CC Secret key - Let me know CC cream SPF50 PA+++ 30ml
http://beautynetkore...?main_cate_no=0
Bloguose visai neblogai atrodo smile.gif.
Atsakyti
Merginos, kaip del akiu kremu, ka naudojat??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 13 gegužės 2014 - 07:38
QUOTE(AZURA @ 2014 05 12, 18:10)
Sitas. Zalios spalvos - Natural green. Jis skirtas raudoniui, paraudimams neutralizuoti.

Yra dvi spalvos: natural green ir gorgeous purple - abieju bonkutes vienodos - ruzavos.

...

ot tai tau, turėjau mėginuką - labai patiko, įsivaizdavau, kad baltos spalvos g.gif Tai kaip dabar žinoti, kokia ten buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2014 05 13, 07:55)
ot tai tau, turėjau mėginuką - labai patiko, įsivaizdavau, kad baltos spalvos  g.gif  Tai kaip dabar žinoti, kokia ten buvo  g.gif

Jei jusu buvo baltas, tai greiciausiai buvo gorgeous purple.
Man Nidulia buvo davusi gorgeous purple megineli, tai jis baltas.
Jie abu praktiskai beveik balti, gorgeous purple, visai ne purple, o baltas, o natural green - balsvas su ciut zalsvu atspalviu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 13 gegužės 2014 - 08:56
Sveikos, merginos, jungiuosi i jusu draugija.vakar uzsisakiau keleta produktu, siandien vel dairausi.ar bandete kuri [SKINFOOD] SKIN FOOD Royal Honey Hydro Cream http://www.ebay.com/...=item4ab28708a9 butu idomus atsiliepimai. Mano oda sausa, T zona kiek rieboka, ieskau kremo vasarai, kad gerai drekintu. gal kas ka parekomenduotu?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2014 04 04, 15:17)
[Mizon] Collagen Power Firming Eye Cream  - na, toks skystaliukas, užtepi ir nejauti, kad buvo kažkas tepta. Man per mažai drėkinimo, o apie maitinimą ir kalbos nėra.

Panašu, kad turiu atsiprašyti šio kremuko doh.gif biggrin.gif Pasibaigė mano mylimo Missha mėginukai ir kol nieko naujo neužsisakiau, ėmiau šiuo Mizonu teplioti paakius. Ir ką gi - po savaitės naudojimo net labai patinka. Tokia savotiška jo konsistencija, pradžioje kai užtepi tai tikrai skystalas, bet paskui jaučiasi, kad jis realiai pastangrina, ir maitina odą. Na žodžiu, kol kas labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2014 05 13, 10:50)
Panašu, kad turiu atsiprašyti šio kremuko  doh.gif  biggrin.gif  Pasibaigė mano mylimo Missha mėginukai ir kol nieko naujo neužsisakiau, ėmiau šiuo Mizonu teplioti paakius. Ir ką gi - po savaitės naudojimo net labai patinka. Tokia savotiška jo konsistencija, pradžioje kai užtepi tai tikrai skystalas, bet paskui jaučiasi, kad jis realiai pastangrina, ir maitina odą. Na žodžiu, kol kas labai patinka smile.gif

Misshos paakiu krema naudojot? Koki?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 05 13, 10:39)
Misshos paakiu krema naudojot? Koki?

Turėjau mėginukų [MISSHA] MISA Gold Snow Radiance Eye Cream. Labai patiko, maitinantis, drėkinantis, skalsus. Norėčiau pilnos pakuotės, bet vis delsiu, nes jaučiu naudotųsi bais ilgai, o taip norisi vis ką nors naujo užsisakyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 05 13, 08:35)
Ačiū, pasidėsiu į wish listą ir ilgai galvosiu ar noriu smile.gif

Nusprendžiau įsigyti pirmą CC kremą. Kol kas iš BB visgi mano favoritas   Holika Holika - Petit BB Cream 30ml / Clearing, nenustelbia jo nė Mishos nei ką. gal dėl to, kad tikrai turiu daug ką maskuot labai.

Ar spuogelių mažiau naudojant šį BB? Ar spalvytė labai šviesi? Šiandien ir aš į jį dairiausi, tai man toks šviesus pasirodė rolleyes.gif šiek tiek įdegusiai odytei turbūt per šviesus bus?

man kažko Lioele beyond the solution BB netikti pradėjo, nesusigeria, arba mano padirbėjusiai odai netinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Speigė: 13 gegužės 2014 - 16:58
vakar, merginos, susiruošiau jums papasakoti apie kaukes, rašiau, rašiau, fotkes inete ieškojau, ilgiausia žinutę sukuriau, o mano mažas nenuorama strikt ant kompo laidų ir..pipec mano kurybai verysad.gif
Todėl šiandien trumpai-drutai aprašysiu kelis produktus (pirkau ne Ebay ir ne online), kurie labai labai patiko. Pristatau:

Forever Silky Essence complex hydration retaining mask firmos MG
user posted image
Iš 10 taškų duočiau 12 thumbup.gif

Royal Jelly Exxence Mask firmos Adin
user posted image

Red Ginseng Essence Mask Sheet firmos Natureby
user posted image

Ir paakių zonai skirta kaukė, kuriai nėr konkurentų!!! Tikrai super- puper ir duper dalykas moteriškam grožiui Swelling Pouch Run Away Eye Mask. Kieno ji gamybos- fig perskaitysi, inete neradau kur pirkti. Lyg ir buvo Aliexpress'e, tik pasibaigė. jei kas kada aptiksite, praneškite man..labai prašau....jokių, nafig, kosmetologų nereikia, turint Run Away ir Forever Silky Essence tongue.gif
user posted image
Iš 10 balų- 15 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 13 gegužės 2014 - 18:12
QUOTE(Noa @ 2014 05 13, 19:22)
Kas čia jofana per akių kaukė, kad net googlas jos neranda?????????? blink.gif

Labai labai gera kaukė. Sakiau,kad po naujo kremo prasidėjo kažkokia nesamonė..tai vai, po jos paakiai atsigavo, išsilygino, lyg ir raukšlių apmažėjo, nekalbant jau apie maišus.Jie tikrai sparčiai išRUNino away blush2.gif
Turiu tos firmos dar Bye Bye..nebandžiau...atsivežiau iš Kinijos ir sekmingai pamiršau blush2.gif
user posted image
Atsakyti