Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Intrinsa @ 2014 05 04, 22:58)
Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Ar jūs atveriat poras prieš dedant kaukę?
Nes tik paprastai užtepant kaukę man ji nieko nepravalo, tačiau puikiai nudepiliuoja mažyčius plaukelius nuo veido lotuliukas.gif

tai jau tikrai, aš likučius galvoju ant kojų susitept laugh.gif
Atsakyti
Išbandžiau Hada Labo Air. tai sakyčiau nebloga. Tikrai veidas išlieka neriebus visą dieną. Spalva m an tiko ir patiko. Žodžiu kaip ir viskas gerai smile.gif

dabar ieškau vėl kažko naujo: reiks prausiklio, kremo ir pan. odai, kurios poros likusios kimštis, gal kiek stangrinančio. Kaži vėl bandyti kažką iš mizono ar dar ką nors...
Atsakyti
O aš PAMAČIAU bb pagrindą Missha BB boomer! biggrin.gif

Jis toks... Na kai užsidedi tą pagrindą, tada bb, tada dar kažką ten meteoritus ar pudrą, ir tas veidas būna toks daugiau mažiau matinis. Nenumatini, kad būtų kaip kreida, bet vis viena tą šlapią blizgesį nuima. O paskui ilgainiui veidas, nors pas mane ir į sausumą, visviena ima kažkiek blizgėti. Tai va tada pasimato - tas blizgesys gaunasi toks - su rausvu atspalviu smile.gif Kaip nagų lakai perlamutriniai būdavo smile.gif Nes tas bb boomeris tokį blizgesį turi.

Aplamai blizgesys ant foto nesigauna - toks, kaip ant pakuotės biggrin.gif
http://glam-archive....eam-primer.html

Šiaip įdomiai atrodo ta prasme, kad tavo veidas ne šiaip blizga, kad blizga, bet blizga glamūriškai, tipo, specialiai biggrin.gif Minusas tas, kad jis blizga rausvai. O mano pačios spalvos šiltos, dėl to man būtų parankiau, kad jis blizgėtų kaip nors gelsvai ar persikiškai smile.gif
Bet va kas perka krempudras į šaltumą, tam turėtų visai tikti.

Va ta kinietė, kur įdėjau linką, sako, kad tipo riebiaodėms geriau ne, nes jos ir taip gerai blizga biggrin.gif O man atrodo, neteisi jinai. Nes jei žmogus pats iš savęs neblizgo, tai to pagrindo išvis nesimato - tarkim, man ant žandų jie niekada neišlįs, nes mano žandai sausi kaip sachara biggrin.gif T zonoj - daaaaaar iš bėgos... Bet tai nafig man blizgint glamūriškai, tarkim, nosį? biggrin.gif Ot grožis, nosis blizga, ir dar ružavai, kaip pas briedį Rudolfą biggrin.gif Ne nu, aišku, ten vos vos, bet vis viena! lotuliukas.gif

Man regis, tai reikia naudoti tose vietose, kurios iš principo gali ir blizgėti, ten kakta, skuostikauliai, smakras... Tai kai jau blizgės - bent gražiai blizgės, irgvisi gėrėsis lotuliukas.gif

Papildyta:

Negaliu pataisyt anos žinutės, nes jos namatau, bet apibendrinsiu - tas Missha BB boomer daro tą patį, ką Guerlain meteoritai - pakeičia tavo blizgesį į kitą, geresnį biggrin.gif Bet, priešingai negu meteoritai, čia kitaip: jei - tu - savo - nuosavo - blizgesio - neturi, tai tada nieko ir negausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 gegužės 2014 - 17:02
o aš to boomerio nematau schmoll.gif
mano mišri oda, tai dar labiau ją pariebalina ir ne kas schmoll.gif
žodžiu, kaip stovėjo nenaudojamas, taip ir toliau stovės...
Atsakyti
Sveikos merginos, priimkit į gaują dar vieną ligonę biggrin.gif
Pagaliau baigiau skaityt temą(-as), smagu, kad yra vieta, kurioje galima dalintis patirtimi ir rasti patarimų.. Dar smagiau, kad, kaip įsitikinau perskaičius paskutinių dienų post'us (prunkščiau iš juoko viena pati atsisėdus biggrin.gif ), yra ir tokių kaip aš, kiurioms tie super duper reikaliukai taip paprastai nepasimato biggrin.gif jus ten tuos BB'ikus užsitepusios gal priminimus užsistatinėjat kas dvi h į veidrodį pažiūrėt ir įvertinimą produkto pasirašyt? g.gif nes aš efektą pajaučiu tik tuo atveju, jei jis blogas.. doh.gif kad ir dabar, per pastarajį mėnesį kažkaip pavyko nuostabiai pataisyti odos būklę, bet jei kas paklaustų, nuo ko tai, tikrai negalėčiau pasakyt, ar nuo poilsio, ar nuo maisto produktų, ar nuo kosmetikos priemoniu, kuriomis sažiningai lepinu odą paskutiniu metu, o jei nuo jų, tai niekaip neįvardinčiau nuo kurių, matau tik faktą, kad būklė pagerėjo:D tfu tfu tfu...
ok, grįžtu prie temos biggrin.gif savo pažintį su azietiška kosmetika tik pradedu blush2.gif jūs(kas akivaizdžiai matosi permetant viską nuo pirmos temos) jau gerokai užaugote, tad bandysiu vytis smile.gif

Mano oda mišri į riebiąją pusę, šildymo sezono metu liengvai dehiratuojasi, šiltuoju metų laiku spindžiu iš toli, todėl matinis makiažo efektas man visada labai aktualus. Oda šviesaus rausvo atspalvio, bet visiška baltaodė nesu, poros nosies srityje linkusios kimštis, visų blogų dalykų identifikatorius - spuogeliai, kurie atsiranda kaskart sugriešijus biggrin.gif nesvarbu, ar tai prastai nuvalytas makiažas, ar papildoma vyno taurė vekare:D

Pirmieji įsigyti produktai:

INNISFREE No Sebum Mineral Primer

SKINFOOD Red Orange Make Up Finish

praimeris skalsus, lengvai tepasi, sulygina odą, paslėpdamas poras ir smulkias raukšleles, BB ant jo tepasi langvai ir maloniai(kolkas naudoju maybelline)
fixas skaniai kvepia, tačiau kartais panaudojus kelias sekundes peršti odą, nepatinka purškiklis, paskleidžia nevienodo dydžio lašiukais(na gal dar purškimo atstumo neatkaliau biggrin.gif ), nors jam išdžiūvis žymių nelieka, taip pat nepatinka, kad sušlapdo tušą, kuris sumirksėjus lieka ant apatinio voko. Išeitis - purškiu jį prieš tušą biggrin.gif tačiau dėl šios priežasties dažnai nutinka taip, kad pamirštu jį panaudit, ir prisimenu tik tada, kai jau būnu pasidažiusi tušu doh.gif Kaip jau minėjau, gerąsias savybes man pamatyti labai sunku, todėl negaliu pasakyti, kaip smarkiai šios priemonės apsaugo nuo blizgėjimo:D kadangi naudoju kompaktinę pudrą, o dienos bėgyje bent sykį perbraukiu veidą šepetėliu, dėl skirtingų aplinkos ir darbo salygų niekaip nepavyksta išanalizuoti, ar prideda kelias valandas neblizgėjimo laiko jie man ar ne:D bet pasižadu susiimti, ir kokia dieną išeit į darbą su puse praimeriuoto veido, o kitą su puse nupurkšto fixu biggrin.gif

Produktai, kurie jau pakeliui:
Mizon - Snail Repair Eye Cream Tube
iš prigimties paakių zona pas mane tamsesnė, nei norėtūsi(naktiniai forumo skaitymai jų atsikratyt taip pat nepadeda) review'uose prisiskaičiau, kad balina jis neblogai, o dar tas smalsumas sraigiškiems produktams.. Gal kuri nors esate bandžiusi šį kremą, nes apie šia liniją pasakyt, kaip mačiau, tikrai turite kąbiggrin.gif
TONYMOLY Face Mix Finish Loose Powder
mano kompaktinė į pabaigą, todėl nusprendžiau pabandyti šią, rinkausi ilgai, ir nuobodžiai, kol galų gales sprendimui pagrindinę įtaką padarė pakuotė lotuliukas.gif tokia paprasta, be jokių ten braškyčių ir paukščiukųbiggrin.gif

Wishlist'as: be TONYMOLY Sleeping Pack'o ir juodos kaukės ir kitų čia jūsų šitaip išgirtų produktų labai noriu užsisakyti Tonymoly - Panda's Dream Brightening Eye Base laukiu tik ,kol dabartinės priemonės prie pabaigos priartės. Gal kuri nors bandėt šitą simpatišką dalykėli? Nes iš review'ų foto tai labai gerai atrodo jis ant veido, o gal čia tik aš kankinuosi su tais savo paakiais?biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fataly_: 08 gegužės 2014 - 18:01
Gavau Lioele Dollish Veil Vita BB - zalia (natural green). Nu super dalykelis, nustebino, labai patiko thumbup.gif
Labai neblogai neutralizuoja raudoni, paraudimus ir, pasakyciau, neblogai pamaskuoja, ko nesitikejau is jo.
Labai naturaliai, lengvai atrodo ant veido, tikrai nera kaukes efekto, daug vitaminu: A, E, F, C, B5, H, drekina, SPF 25/PA +++
Ji galima naudoti kaip makiazo baze, norint didesnio maskavimo, arba pati viena.

Labai idomiai su spalvos isgavimu. Pasirodo, sio dalykelio spalva galima reguliuoti bigsmile.gif
Spalva prisitaiko prie odos spalvos, ne riuzava ar pilka, grazi i rusvuma spalva.
Lengvai padengiant, stipriai netrinat, gaunasi naturali, sviesense, ale beige spalva, stipriau itrinant, imasazuojant - gaunasi tamsesne.
Zodziu, kuo stipriau itrinama, tuo spalva gaunasi tamsesne, galima isgauti idegusios odos spalva.
Cia tai geras, stebuklingas BB! smile.gif wub.gif Tinkantis ir sviesesnei, neidegusiai odai, ir idegusiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 gegužės 2014 - 12:03
QUOTE(AZURA @ 2014 05 09, 12:23)
Zodziu, kuo stipriau itrinama, tuo spalva gaunasi tamsesne, galima isgauti idegusios odos spalva.

O geras... blink.gif Aš irgi jį naudoju, mano raustančiai odai - pats tas thumbup.gif Tik jau mąsčiau ką vasarai pirktis, kai oda padegs. O čia toooks atradimas... biggrin.gif Einu bandyt šitą "fintą", AČIŪ! thumbup.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 09, 11:42)
O geras...  blink.gif  Aš irgi jį naudoju, mano raustančiai odai - pats tas  thumbup.gif  Tik jau mąsčiau ką vasarai pirktis, kai oda padegs. O čia toooks atradimas...  biggrin.gif  Einu bandyt šitą "fintą", AČIŪ!  thumbup.gif  4u.gif  biggrin.gif

Niu, as pati apstulbau nuo tokio finto smile.gif Pabandykit ant rankos itrinti, vienoj vietoj nestipriai patrinkit, kitoj stipriai, pamatysit, kaip spalva keisis, tamses stipriau itrinant.

P.S.
Tikrai sis stebuklas bus kartojams, jamamas dar ir dar ! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 gegužės 2014 - 12:14
QUOTE(AZURA @ 2014 05 09, 12:23)
Cia tai geras, stebuklingas BB! smile.gif  wub.gif  Tinkantis ir sviesesnei, neidegusiai odai, ir idegusiai smile.gif

blink.gif Dar tokio bajerio negirdėjus blink.gif O tai jei randą pasikasai, nepatamsėja toj vietoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 05 09, 17:58)
O tai jei randą pasikasai, nepatamsėja toj vietoj? biggrin.gif

Cia idomus klausimas... smile.gif Kasytis randus grieztai draudziama biggrin.gif
Vat, deja, randu neturiu, tai ir komentaro nebus smile.gif

Visas fintas tame, kad spalva keiciasi kol darbuojiesi, kol trini i oda, BB isigers, spalva uzsifiksuos ir po to, manau, galima kasytis iki soties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 gegužės 2014 - 18:58
O to stebuklingo bb kremo nuorodą galima? O tai aš randu rožinį pagal pavadinimą, ne žalią.

Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2014 05 12, 18:28)
O to stebuklingo bb kremo nuorodą galima? O tai aš randu rožinį pagal pavadinimą, ne žalią.

Ne sitas? http://www.ebay.com/...=item3f159fe87e

Nes radau toki, ir "violetini", bet pakuotes abieju ruzavos
Atsakyti