Sveikos merginos, priimkit į gaują dar vieną ligonę
Pagaliau baigiau skaityt temą(-as), smagu, kad yra vieta, kurioje galima dalintis patirtimi ir rasti patarimų.. Dar smagiau, kad, kaip įsitikinau perskaičius paskutinių dienų post'us (prunkščiau iš juoko viena pati atsisėdus
), yra ir tokių kaip aš, kiurioms tie super duper reikaliukai taip paprastai nepasimato
jus ten tuos BB'ikus užsitepusios gal priminimus užsistatinėjat kas dvi h į veidrodį pažiūrėt ir įvertinimą produkto pasirašyt?
nes aš efektą pajaučiu tik tuo atveju, jei jis blogas..
kad ir dabar, per pastarajį mėnesį kažkaip pavyko nuostabiai pataisyti odos būklę, bet jei kas paklaustų, nuo ko tai, tikrai negalėčiau pasakyt, ar nuo poilsio, ar nuo maisto produktų, ar nuo kosmetikos priemoniu, kuriomis sažiningai lepinu odą paskutiniu metu, o jei nuo jų, tai niekaip neįvardinčiau nuo kurių, matau tik faktą, kad būklė pagerėjo:D tfu tfu tfu...
ok, grįžtu prie temos
savo pažintį su azietiška kosmetika tik pradedu
jūs(kas akivaizdžiai matosi permetant viską nuo pirmos temos) jau gerokai užaugote, tad bandysiu vytis
Mano oda mišri į riebiąją pusę, šildymo sezono metu liengvai dehiratuojasi, šiltuoju metų laiku spindžiu iš toli, todėl matinis makiažo efektas man visada labai aktualus. Oda šviesaus rausvo atspalvio, bet visiška baltaodė nesu, poros nosies srityje linkusios kimštis, visų blogų dalykų identifikatorius - spuogeliai, kurie atsiranda kaskart sugriešijus
nesvarbu, ar tai prastai nuvalytas makiažas, ar papildoma vyno taurė vekare:D
Pirmieji įsigyti produktai:
INNISFREE No Sebum Mineral PrimerSKINFOOD Red Orange Make Up Finishpraimeris skalsus, lengvai tepasi, sulygina odą, paslėpdamas poras ir smulkias raukšleles, BB ant jo tepasi langvai ir maloniai(kolkas naudoju maybelline)
fixas skaniai kvepia, tačiau kartais panaudojus kelias sekundes peršti odą, nepatinka purškiklis, paskleidžia nevienodo dydžio lašiukais(na gal dar purškimo atstumo neatkaliau
), nors jam išdžiūvis žymių nelieka, taip pat nepatinka, kad sušlapdo tušą, kuris sumirksėjus lieka ant apatinio voko. Išeitis - purškiu jį prieš tušą
tačiau dėl šios priežasties dažnai nutinka taip, kad pamirštu jį panaudit, ir prisimenu tik tada, kai jau būnu pasidažiusi tušu
Kaip jau minėjau, gerąsias savybes man pamatyti labai sunku, todėl negaliu pasakyti, kaip smarkiai šios priemonės apsaugo nuo blizgėjimo:D kadangi naudoju kompaktinę pudrą, o dienos bėgyje bent sykį perbraukiu veidą šepetėliu, dėl skirtingų aplinkos ir darbo salygų niekaip nepavyksta išanalizuoti, ar prideda kelias valandas neblizgėjimo laiko jie man ar ne:D bet pasižadu susiimti, ir kokia dieną išeit į darbą su puse praimeriuoto veido, o kitą su puse nupurkšto fixu
Produktai, kurie jau pakeliui:
Mizon - Snail Repair Eye Cream Tube iš prigimties paakių zona pas mane tamsesnė, nei norėtūsi(naktiniai forumo skaitymai jų atsikratyt taip pat nepadeda) review'uose prisiskaičiau, kad balina jis neblogai, o dar tas smalsumas sraigiškiems produktams.. Gal kuri nors esate bandžiusi šį kremą, nes apie šia liniją pasakyt, kaip mačiau, tikrai turite ką
TONYMOLY Face Mix Finish Loose Powder mano kompaktinė į pabaigą, todėl nusprendžiau pabandyti šią, rinkausi ilgai, ir nuobodžiai, kol galų gales sprendimui pagrindinę įtaką padarė pakuotė
tokia paprasta, be jokių ten braškyčių ir paukščiukų
Wishlist'as: be TONYMOLY Sleeping Pack'o ir juodos kaukės ir kitų čia jūsų šitaip išgirtų produktų labai noriu užsisakyti
Tonymoly - Panda's Dream Brightening Eye Base laukiu tik ,kol dabartinės priemonės prie pabaigos priartės. Gal kuri nors bandėt šitą simpatišką dalykėli? Nes iš review'ų foto tai labai gerai atrodo jis ant veido, o gal čia tik aš kankinuosi su tais savo paakiais?