Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

Betgi kiti tai grožį įžvelgia. Alpsta ten ir seiles leidžia. Kiba pas mane visas tas grožis, kurį visi mato, į raukšles sueina? biggrin.gif

Ryt aš tą pagrindą pamėginsiu su perfectcoveriu. Gal čiobojangas per smarkiai maskuojantis. Kaip tada biggrin.gif

Tiesa, užsitepiau aš tą pagrindą ant vienos rankos ir apstulbau - ji pastebimai šviesesnė! Tačiau tada prisiminiau, kad čia ta ranka, su kuria tepiausi dirbtinį įdegį biggrin.gif Su specialia pirštine, ir ji negavo to įdegio anei kiek. O kita gavo... Žo, hipotezė moksliškai nepatvirtinta, viltys nepasiteisino biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kurios pirkote Pil'aten black mask,
ar kuri nors esate gavusi praluptą celafonuotą pakuotę? Ar ant tūbelės turi būti folija užklijuota atsukus dangtelį?
Kažkas ni to su mano kauke man atrodo unsure.gif
pirkau per tarpininkę
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 04 29, 10:13)

Produktai.
Chobojangas kaip chobojangas biggrin.gif Viskas su juo gerai biggrin.gif

Kazkaip mazai atsiliepimu biggrin.gif As isbandziau Etude house Bright fit - visai nepatiko schmoll.gif Lioele Secret Pore Bright Gel Foundation - didziausias nesusipratimas, iskart sveiciau veida muilu kelis kartus, niekaip nuimti negalejau.. Fe doh.gif

Siuo metu Kanebo visai patinka, bet itariu chobojanga vel imsiu kai baigsis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 05 01, 00:17)
ar kuri nors esate gavusi  praluptą celafonuotą pakuotę? Ar ant tūbelės turi būti folija užklijuota atsukus dangtelį?
pirkau per tarpininkę

Mano buvo be jokio celofano, o dėl folijos nepamenu, nors pirkau visai neseniai. Senatvė, sklerozas. Gal ir buvo, dabar galvoju mastau.gif Pirkau pas brolį kinietį... Kažkokį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 04 30, 23:17)
ar kuri nors esate gavusi  praluptą celafonuotą pakuotę? Ar ant tūbelės turi būti folija užklijuota atsukus dangtelį?
pirkau per tarpininkę

Ir aš nepamenu celofanų..taipogi pirkau iš Noa kažkokio brolaus tongue.gif
Folija lyg ir buvo..o gal ir ne. Man dzin, абы būtų gera valymo priemonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 05 01, 14:27)
Ir aš nepamenu celofanų..taipogi pirkau iš Noa kažkokio brolaus  tongue.gif

Mano broliai labai verslūs lotuliukas.gif Jų pilnas ybėjus biggrin.gif

O ką tau kaukė gali daryt blogo? prisilipina - nulupi, ir tiek... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2014 04 30, 23:17)
pirkau per tarpininkę

Kaip tik prieš porą dienų gavau šią kaukę. Tūbelė supakuota kartoninėje dėžutėję, ant tūbelės po kamšteliu užklijuota folija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2014 05 02, 14:26)
Kaip tik prieš porą dienų gavau šią kaukę. Tūbelė supakuota kartoninėje dėžutėję, ant tūbelės po kamšteliu užklijuota folija  4u.gif

Pas mane identiškai!
Bet aš pabūsiu nepopuliari.... lotuliukas.gif Nu žinokit man ta kaukė nieko "neištraukia"... doh.gif Pirmą kartą pagalvojau, kad per trumpai laikiau, gal dar kaukė nepridžiovino prie savęs nieko... biggrin.gif Antrąjį kartą laikiau ilgai. Nu bet žinokit nieko stebuklingo ant jos nematau nulupusi, ant nosies irgi nieko stebuklingo... g.gif Gal ką ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 02, 15:38)
Pas mane identiškai!
Bet aš pabūsiu nepopuliari....  lotuliukas.gif  Nu žinokit man ta kaukė nieko "neištraukia"...  doh.gif Pirmą kartą pagalvojau, kad per trumpai laikiau, gal dar kaukė nepridžiovino prie savęs nieko...  biggrin.gif Antrąjį kartą laikiau ilgai. Nu bet žinokit nieko stebuklingo ant jos nematau nulupusi, ant nosies irgi nieko stebuklingo...  g.gif  Gal ką ne taip darau?

ir man nieko.... nosis tokia pati kaip pries kaukes, dariau tris ar keturis kartus
Atsakyti
Man irgi, nosis liko vietoj ir viskas liko vietoj. Gal ten kokią mikrodalelę ir pašalino, ką aš žinau, bet jei aš jos nemačiau, tos mikrodalelės, tai ji man netrukdė biggrin.gif

Kita vertus, aš ir bb boosterio nematau, o visi mato biggrin.gif

Regis, kosmetikoje reikalinga dalis geros vaizduotės laugh.gif
Atsakyti
O man pravalė, na ne stebuklas, kaip čia buvo rašyta, bet tikrai pravalė. Konkrečiai man labai nosis ir smakras kemšasi, tai ant nosies net tokios tuščios poros liko doh.gif Iš pradžiu maniau, kad ta kaukė jas tiesiog nubalino, bet ne, tuščios liko. Bet aišku tikėjausi smarkesnio valymo ir efekto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brno: 03 gegužės 2014 - 12:47
Ačiū atsakiusioms 4u.gif

QUOTE(Lalabamba @ 2014 05 02, 14:38)
Pas mane identiškai!
Bet aš pabūsiu nepopuliari....  lotuliukas.gif  Nu žinokit man ta kaukė nieko "neištraukia"...  doh.gif Pirmą kartą pagalvojau, kad per trumpai laikiau, gal dar kaukė nepridžiovino prie savęs nieko...  biggrin.gif Antrąjį kartą laikiau ilgai. Nu bet žinokit nieko stebuklingo ant jos nematau nulupusi, ant nosies irgi nieko stebuklingo...  g.gif  Gal ką ne taip darau?

QUOTE(LEEja @ 2014 05 02, 14:52)
ir man nieko.... nosis tokia pati kaip pries kaukes, dariau tris ar keturis kartus

Ar jūs atveriat poras prieš dedant kaukę?
Nes tik paprastai užtepant kaukę man ji nieko nepravalo, tačiau puikiai nudepiliuoja mažyčius plaukelius nuo veido lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 04 gegužės 2014 - 20:58