Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

Aš vakar gavau savo pirmą užsakymą iš beautynetkorea. Siuntė beveik mėnesį. Bet siuntimas nemokamas, tik už registraciją 2,50 USD reikėjo susimokėti. Įdėjo kelis mėginukus. Vieno neiššifruoju, kas ten per daiktas blush2.gif
Užsisakinėjau iš beautynetkorea, nes testerkorea, iš kurių anksčiau n kartų užsisakinėdavau, nesvietiškai brangų siuntimą į Lietuvą padarė doh.gif doh.gif Matyt nuolat kildavo problemų su atsiuntimu (man pačiai kartą UK siuntinys iš jų užstrigo ir buvo siuntėjui grąžintas).
Atsakyti
Man pirmas siuntinys iš beautynetkorea neatėjo, grąžino pinigus. Gal kas naudojat Etude House Mal gem linijos ką nors? smile.gif Ypač domina emulsija ir tonikas mišriai odytei
Atsakyti
turiu itarima kad pagailejus poros doleriu nusipirkau ebay netikra MISSHA M Signature Real Complete BB Cream, pirkau 23 numeriuka pilna pakuote. pakuote lyg ir viskas su ja gerai itarimus man kelia ne visai tokia konsistensija ir labiausiai itin stiprus muilinis- pudrinis kvapas g.gif . turiu meginuka 21, bandziau lyginti tai 21 kvapas panasus tik zymiai silpnesniso ir dengia jis truputeli geriau bei skirstosi lyg ir lengviau blink.gif ieskojau internete kaip atskirti fake nuo real, bet randu tik perfect cover palyginimus. pirkau is cia ebay pardaveja kinija, va cia gal ir busiu padarius klaida verysad.gif merginos kaip atskirti? gal kuri turite meginukus 21 ir 23 ar pilnas pakuotes ir galetumet man palyginti ar kvapas vieodo intensivumo ar ne?
Atsakyti
Turiu tiek 21 tiek 23 nr. tik pakuotes vieno 20ml, kito 50ml. Tai abu identiski kvapu, konsistencija, tik spalva skiriasi. Abu pirkti is imloveshop. Pati buvau nusipirkus fake is sm isparduotuves, moteris nezinodama toki pardave, tai pakuote buvo tokia issiputusi, kvapas visiskai ne tas, spalva pakuotes stipriai skyresi, atsisuko pompa, pacios bb spalva irgi skyresi. Konsistencijos nezinau, nes net nebandziau, uzteko prasukus paziuret.

Dar noriu paklaust, ar jei uzsisakysiu ta siuntima uz papildomus 2,5$ didesne tikimybe gauti siuntini? Nes paskutiniai 3 siuntiniai dingo, itariu, kad pastas vagia ir nebematau prasmes isvis uzsisakinet doh.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Papildyta:
na tai kaip manot ar "padielke" turiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 24 balandžio 2014 - 21:23
Nesuprasi cia su tom paddilkem. Pas mane, neva, Misshos perfecto paddielke, bet praeita vasara puikiai apsaugojo veida nuo saules.
Atsakyti
ka manot apie tosowoong kosmetika, paziurejau kad kainos normalios o pakuotes tai labai grazios. ar verta ji demesio?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2014 04 24, 21:25)

Papildyta:
na tai kaip manot ar "padielke" turiu?

esu beveik garantuota, kad taip. Tas fake, kuri buvau gavusi atrode taip pat. Issiputusi pakuote, atsisuka pompa ir t.t.

As tai bijociau naudoti padielka, nezinia kakia ten sudetis.
Atsakyti
QUOTE(Attic @ 2014 04 25, 11:29)
esu beveik garantuota, kad taip. Tas fake, kuri buvau gavusi atrode taip pat. Issiputusi pakuote, atsisuka pompa ir t.t.

As tai bijociau naudoti padielka, nezinia kakia ten sudetis.

as tikrai real komplyto pompa turi neatsisukti? As maciau youtube tik del perfect coverio pompos neatsisukimo.
Atsakyti
Pirkau iš oficialaus platintojo www.missha.lt (Estijoj) chobojangą (nes kaina panaši kaip ebay) ir šitą štai bb pagrindą: http://missha.lt/en/catalog#!4/products/101

Firma. Viskas normaliai, užsakyti lengva, atsiuntė per 8 dienas, supakuota normaliai, pridėta 4 ar 5 mėginukai kitų bb ir kremų smile.gif

Produktai.
Chobojangas kaip chobojangas biggrin.gif Viskas su juo gerai biggrin.gif Ėmiau pirmą numerį, nes esu šviesiaodė - nieko. Kai įdegsiu, pasitaisysiu su bronzeriu smile.gif

BB pagrindas. Įdomus daiktas, jį liaudis labai gyrė. sakė, kad padaro BB toookį nuostabų, toookį puikų, kad visi griūva ant žemės ir voliojasi. Todėl ir pirkau - panorau, kad kas nors voliotųsi biggrin.gif

Bet niekas nesivoliojo ir aplamai aš jo poveikio nematau biggrin.gif Jis gal ten dar balina, kaip parašyta, ir visaip kaip geras (be to, ružavai blizga), bet iš po chobojango aš jo neįžvelgiu. Žmonės taip kalba apie guerlain meteoritus biggrin.gif Aš ir tuos nelabai matau, o va šitojo štai pamozoko - nu niekaip. Tepiau pusę veido juo ir bb, o kitą - tik bb - man nieko schmoll.gif

Tiesa, jis su pompa ir pompa neatsisuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 balandžio 2014 - 09:18
QUOTE(Noa @ 2014 04 29, 09:13)
BB pagrindas. Įdomus daiktas, jį liaudis labai gyrė. sakė, kad padaro BB toookį nuostabų, toookį puikų, kad visi griūva ant žemės ir voliojasi. Todėl ir pirkau - panorau, kad kas nors voliotųsi biggrin.gif

Bet niekas nesivoliojo ir aplamai aš jo poveikio nematau biggrin.gif Jis gal ten dar balina, kaip parašyta, ir visaip kaip geras (be to, ružavai blizga), bet iš po chobojango aš jo neįžvelgiu. Žmonės taip kalba apie guerlain meteoritus biggrin.gif Aš ir tuos nelabai matau, o va šitojo štai pamozoko - nu niekaip. Tepiau pusę veido juo ir bb, o kitą - tik bb - man nieko schmoll.gif

Tiesa, jis su pompa ir pompa neatsisuka.

vat šitą gėrį ir aš turiu, ir taip pat nesuprantuo kuom jis nuostabus. pabandžiau 2-3 kartus ir viskas, stovi nebenaudojamas..
Atsakyti
Aš tai naudoju, ir tikiuosi, kad visi kiti mato, tik aš viena ne lotuliukas.gif Nu tipo, gal tik iš lėktuvo tas grožis pasimato, ar kažkaip biggrin.gif Be to, ten rašo, kad jis ir šiaip viską balina gerina gražina, tai tegu gražina. Gal vieną dieną nusivalysiu jį, o po apačia - dids grožis? biggrin.gif

Bet šiaip po kojom besivoliojančių šiandien daugiau nei įprasta nesutikau. Ta prasme, nei vieno nesutikau, kaip įprasta biggrin.gif
Gal visi tiesiog kalbos dovaną iš mano pasakiško grožio su tuo BB pagrindu grožio prarado, nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti