Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Nidulia @ 2014 04 09, 21:31)
Nesimatys ant veido, kad tona uzdeta?

Nereikia tepti storais sluoksniais ir nebus tonos smile.gif
Skruostams man uztenka pora sluoksniu, sis BB nera sunkus, pasluoksniavus neatrodo sunkiai ant veido.
As si BB ir kremines pudras itapsnoju su kempinele, tada gerai susigeria i oda, pasluoksniuotos vietos neatrodo sunkiai.
Bandyk, eksperimentuok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 09 balandžio 2014 - 22:07
Gal rekomenduotumėt toniką mišriai odai? Gundžiausi Skinfood Fresh Apple, bet atsiliepimuose peikia dėl alkoholio sudėtyje. Tai dabar visai pasimečiau.

Atsakyti
Kazkaip susimasciau.... smile.gif Dauguma BB yra su balinimo funkcija, ar vasara galima naudoti tokius BB ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 10 balandžio 2014 - 22:08
QUOTE(AZURA @ 2014 04 10, 23:07)
Kazkaip susimasciau.... smile.gif Dauguma BB yra su balinimo funkcija, ar vasara galima naudoti tokius BB ?

Logiškai mąstant, taip, jie dauguma su dideliausiai SPF. Azijietės taigi juos visada naudoja, o saulės pas jas žiemą daugiau, negu pas mus liepą... biggrin.gif

Jie ten kažkaip kitaip balina...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 04 10, 22:13)
Logiškai mąstant, taip, jie dauguma su dideliausiai SPF. Azijietės taigi juos visada naudoja, o saulės pas jas žiemą daugiau, negu pas mus liepą... biggrin.gif

Jie ten kažkaip kitaip balina...

Na, taip, azijietes visais sezonais naudoja BB smile.gif, jie turi nemazus SPF, tai gal dideli SPF apsaugo nuo balinimo pasekmiu sauletu metu.
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2014 04 11, 00:49)
Na, taip, azijietes visais sezonais naudoja BB smile.gif, jie turi nemazus SPF, tai gal dideli SPF apsaugo nuo balinimo pasekmiu sauletu metu.

Gi ir tas balinimas būna skirtingas. Ten kur, regis, rūgštim balina (galiu klysti), tai tikrai negalima ant saulės. O čia gal kuo kitu, ir ta saulė nemaišo...

Peroksidu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 04 11, 00:45)
Gi ir tas balinimas būna skirtingas. Ten kur, regis, rūgštim balina (galiu klysti), tai tikrai negalima ant saulės. O čia gal kuo kitu, ir ta saulė nemaišo...

Azijieciu BB'kuose balinimo ingredientas yra arbutinas, paziurejau, tai cia meskauoge, ji turi arbutino ir turi naturalia UV apsauga.
Aha, tai reiskia saugu naudoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 11 balandžio 2014 - 10:43
Pagaliau gavau Tony Moly sleeping packa rolleyes.gif . Sakykit kaip daznai galiu ji tepti ?
Atsakyti
Gavau mizon peptidu meginuku. Sakykit kada jus tepat juos? Karta per diena? Ryte ar vakare? Lengva jums tepti? Is meginuku tai bega tas vanduo doh.gif

Ir visdelto man patinka Kanebo BB, naudoju kasdien ir patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
atkeliavo mano siuntinukas is beautynetkorea. tik is antro karto. meginuku pridejo, saugiai supakavo, viskas kaip ir ok, bet. vieno produkto buvau uzsakius 2 vnt., o atkeliavo tik 1. 1 for the price of 2, tskant doh.gif
pirma kart pas juos uzsakineju, ir nesamones viena po kitos. ar cia tik man taip, ar daznai jie taip pagrybauja?
beje, uzsakiau sita. 1 vnt. neatkeliavo, tai MB liks suragejusiom kojom biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2014 04 16, 12:54)
Pagaliau gavau Tony Moly sleeping packa  rolleyes.gif . Sakykit kaip daznai galiu ji tepti ?

1-2 kartus per savaite nakciai
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2014 04 16, 13:32)
pirma kart pas juos uzsakineju, ir nesamones viena po kitos. ar cia tik man taip, ar daznai jie taip pagrybauja?

Man visada iš beautynetkorea gan greitai ateina ir niekad dar nebuvo kokių nesusipratimų 4u.gif
Atsakyti