Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Nidulia @ 2014 04 07, 13:06)

Taip, čia 4u.gif

QUOTE(Gabii__ @ 2014 04 08, 09:58)
labai patiko ta juoda kauke. istikro skauda kai plesi, bet isvalo labai gerai.

Gal galit nuorodą tos kaukės įdėti?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2014 04 08, 10:58)

kas sia naudojo, ar maskavimas Missha Cho Bo Yang geresnis? ar panasi jo tekstura i MISSHA M Perfect Cover BB Cream ?

Man Cho Bo Yang labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 07, 21:55)

Gok,  cia nakciai gelis? Sitas drekina ar maitina?  Netempia odos po gelio? Man kazkaip vis atrodo, kad pasitepus geliu, turi jaustis odos tempimas ir man niekaip gelis nesirisa su naktine priemone:)
Normaliai odai su  pablizgancia T zona, tiks sis kremas?

Nidulia, jokio tempimo schmoll.gif I kelione imeciau Sulwhasoo meginukus pamaitinti snukuti nakciai, tai vos neverkiau, kaip nepatiko (o pries Naruko tai buvau labai kremu patenkinta). Grizau namo ir iskart geliu pasitepiau. Kokia palaima! Ryte veidas lyg is naujo gimes lotuliukas.gif Svelnutis..dingo serpetojimas. Sugedo vanduo Turkijoje, po jo ir plaukai kaip sieno kupeta, ir odos nesvietiskas serpetojimas verysad.gif
Mergos, priaugau 2 kilus mad.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2014 04 08, 10:34)

Jei reikia didelio maskavimo, jis to nesuteiks.
Kai gavau Hada Labo, buvo skystokas, bet laikau saldytuve, tai sutirstejo.

sakiau kad tik šiandien pabandžiau, reiks į šaldytuvą įdėt kad sukietėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2014 04 08, 12:15)
sakiau kad tik šiandien pabandžiau, reiks į šaldytuvą įdėt kad sukietėtų biggrin.gif

g.gif O man tai patinka butent "nekieti" BB'kai del savo konsistencijos
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 04 08, 13:37)
g.gif O man tai patinka butent "nekieti" BB'kai del savo konsistencijos

na šitas išbėgo kaip snarglys ant viršutinės lūpos ax.gif , tai norisi nors kažkiek tvirtesnės konsistensijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2014 04 08, 13:18)
na šitas išbėgo kaip snarglys ant viršutinės lūpos ax.gif , tai norisi nors kažkiek tvirtesnės konsistensijos biggrin.gif

Hm, keista, skaitant atrodo, kad jus kalbate ne apie Hada Labo BB Moist Cream smile.gif
Niu nera jis skystalas, vandenelis g.gif

Jus tikrai turite Hada Labo BB Moist Cream, ne Air Cream ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 balandžio 2014 - 14:42

QUOTE(Gokusen @ 2014 04 08, 13:06)
Nidulia, jokio tempimo  schmoll.gif I kelione imeciau Sulwhasoo meginukus pamaitinti snukuti nakciai, tai vos neverkiau, kaip nepatiko (o pries Naruko tai buvau labai kremu patenkinta). Grizau namo ir iskart geliu pasitepiau. Kokia palaima! Ryte veidas lyg is naujo gimes  lotuliukas.gif Svelnutis..dingo serpetojimas. Sugedo vanduo Turkijoje, po jo ir plaukai kaip sieno kupeta, ir odos nesvietiskas serpetojimas  verysad.gif
Mergos, priaugau 2 kilus  mad.gif  aggressive.gif

Gok, o sis gelis tiktu man su ne tokia riebia oda? Normali oda, tik T zona pablizgeti megsta.

QUOTE(raimaza @ 2014 04 08, 14:18)

Gal pas jumi ne kremas o emulsija to pacio pavadinimo?
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2014 04 08, 10:36)
Taip, čia  4u.gif
Gal galit nuorodą tos kaukės įdėti?

va si kauke
http://www.ebay.com/...=item4617738a5a

QUOTE(Shalimar @ 2014 04 08, 11:04)
Man Cho Bo Yang labiau patinka smile.gif

o kuo labiau? spalvyte gal rekomenduotumet truputi idegusiam veidui? kokia jus pati naudojat? ir koks tipas odas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2014 04 08, 16:06)
va si kauke
http://www.ebay.com/...=item4617738a5a
o kuo labiau? spalvyte gal rekomenduotumet truputi idegusiam veidui? kokia jus pati naudojat? ir koks tipas odas?smile.gif

Gerai maskuoja ir grazioso rusvos spalvos - Lioele triple soulution BB, bet reikia pradzioje megineliu pirktis. Maza kas nepatiks.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2014 04 08, 16:06)

Jis labai graziai dengiasi ir gerai maskuoja. Spalva tik nelabai patinka.. Imu 2, tamsesne, tai ji i pilkuma. Gal pirma grazesne, kas bandet??? g.gif Mano oda sausa, jautri. Nelabai sviesi, prie tamsesniu, ypac vasara. Kazin kaip ten ta pirma jo spalva g.gif

Nidulia, o kur jo meginuku kazin rasti? Paziurejau ebay, tai beveik 10 svaru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 04 08, 14:52)
Gok, o sis gelis tiktu man su ne tokia riebia oda? Normali oda, tik T zona pablizgeti megsta.
Gal pas jumi ne kremas o emulsija to pacio pavadinimo?

Nidul, o aš žinau g.gif Gal ir tiks..Nori išbandyti? Viena bonkė eina į pabaigą, tai galiu palikti pratestuot nors kelis kartus, kitaip nesuprasi ar verta pirkti. Ką manai?

Šiandien išbandžiau Dr.Jart Bb'ką. 13 val. ir T zona vos vos blizga, ko nėra su Hada Labo Air, nors maskavimo atžvilgiu vienu balu aukščiau už Hada Labo.
Atsakyti