Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

Dar norejau paklausti, perkuosi sau si Mizon Night Repair Seruming Ampoule
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649

ar verta imti ir krema kartu? Kalbu apie MIZON Night Repair Melting Rich Cream. Nepatinka man tas uzsukamas buteliukas.. Gal nereikia jo, ar tas serumas labai sausina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 05, 16:07)
Dar norejau paklausti, perkuosi sau si Mizon Night Repair Seruming Ampoule

ar verta imti ir krema kartu? Kalbu apie MIZON Night Repair Melting Rich Cream. Nepatinka man tas uzsukamas buteliukas.. Gal nereikia jo, ar tas serumas labai sausina? g.gif

mano mamos musthave, dabar visom progom perku ši rinkinuką bet ne su kremu o kitu produktu iš šios linijos:D jos oda tokia kaip aukščiau aprašet +alergisška, tai šia ampule ir MIZON TOTAL REPAIR YOUTHFUL ESSENCE 35ml kartu labai patiko tiko ir t.t.
nakčiai naudoja iš ampules , dienos metu esencija (pagal konsistencija labiau kremas) pagaunu ebay 9-12dol kaina
Atsakyti
man irgi testerkorea rode 19 uz siuntima, nors idejus buvau tik meginukus.

gavau pries savaite si mizon Collagen Power Firming Enriched kremuka http://beautynetkore...display_group=1 tai patinka, tepu ji tik nakciai, nes man diena per riebus, manau visiskom sausaodem butu geras variantas ir diena. Mano oda misri, ziema labiau sauseja. Dar mazai sunaudojau, bet man jis patinka.
Pastaruoju metu perku tik is beautynetkorea, ideda visada meginuku, i paskutini siuntini idejo tikrai geru ir daugiau nei visad.

Dar klausimas, kas dar uzsakineja is beautynetkorea, ar buvo taip kad paskutinis uzsakytas siuntinys atejo greiciau, nei tas kur dar anksciau buvo uzsakytas. Nes nesulaukiu vieno, tai man neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2014 01 05, 21:48)
Dar klausimas, kas dar uzsakineja is beautynetkorea, ar buvo taip kad paskutinis uzsakytas siuntinys atejo greiciau, nei tas kur dar anksciau buvo uzsakytas. Nes nesulaukiu vieno, tai man neramu  unsure.gif

Pati dar tik laukiu pirmo siuntinuko iš jų, bet pas rusaites skaičiau, kad yra taip buvę ne kartą merginoms 4u.gif

Patarkit kokią gerai valančią kaukę. Kad nesausintų odos, bet gerai valytų. Labai kemšasi nosis ir smakras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2014 01 05, 22:48)

Pastaruoju metu perku tik is beautynetkorea, ideda visada meginuku, i paskutini siuntini idejo tikrai geru ir daugiau nei visad.

O kaip pas juos atsiskaitymas vyksta, ar galima paypal'u? Jei negauni siuntinuko, ar kompensuoja kazka? Per ebay tuo klausimu saugiau gal g.gif
Atsakyti
Beje gal kas bandet Mizon Snail Repair Intensive Ampoule?
Niekaip neapsisprendziu.. Sausai jautriai odai gal si imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 06, 16:19)
Beje gal kas bandet Mizon Snail Repair Intensive Ampoule?
Niekaip neapsisprendziu.. Sausai jautriai odai gal si imti g.gif

Jei jau vertinti pagal kremą - tai man Snail kremas neturi nieko bendro su intensyviu drėkinimu ar maitinimu. Na gal ramina sudirgusią odą, o norint drėgmės reikia ir kremo gelio ant viršaus. Asmeniškai aš daugiau tikėjausi iš jų abiejų. Jei mano oda miši, net į riebumą, bet man per skystas tas kremas...
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 01 06, 17:35)
Jei jau vertinti pagal kremą - tai man Snail kremas neturi nieko bendro su intensyviu drėkinimu ar maitinimu. Na gal ramina sudirgusią odą, o norint drėgmės reikia ir kremo gelio ant viršaus. Asmeniškai aš daugiau tikėjausi iš jų abiejų. Jei mano oda miši, net į riebumą, bet man per skystas tas kremas...

As ieskau kokio serumos, esencijos.. Kazko intensyvesnio nei kremas. Nakciai tepciausi arba ryte pries BB.. Kiek beskaityciau visur, tai matau, kad dazniau moterys turi normalia, misria, riebia, blizgancia oda, tai ir atsiliepimu daugiau apie tas priemones, o man tokiai sausiaodei labai sunku rasti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2014 01 05, 16:19)
mano mamos musthave, dabar visom progom perku ši rinkinuką bet  ne su kremu o kitu produktu iš šios linijos:D  jos oda tokia kaip aukščiau aprašet +alergisška, tai šia ampule ir MIZON TOTAL REPAIR YOUTHFUL ESSENCE 35ml kartu labai patiko tiko ir t.t.
nakčiai naudoja iš ampules , dienos metu esencija (pagal konsistencija labiau kremas) pagaunu ebay 9-12dol kaina

O perkat atskirai ar radot kartu sias dvi priemones kaip rinkinuka pirkti?
Beje jei jos balina, gal vasarai netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 08, 09:31)
O perkat atskirai ar radot kartu sias dvi priemones kaip rinkinuka pirkti?
Beje jei jos balina, gal vasarai netinka? g.gif

atskirai, nežinau kaip ten su apsauga, bet veido oda lygesne iš spalvos pasidarė tikrai, papildomu dėmių tikrai neatsirado
Atsakyti
Ampule tai imciau is rubyrubyshop, kaip mata ji patikimu sarase. O esencija radau pas mayqueen55 ir bobobuying
http://www.ebay.com/...=item4ac47793be

tikiuosi viskas gerai su jais g.gif
Atsakyti
As jei imciau - tai imciau is mayqueen55, nes visgi Top-rated seller ir daugiau pardavimu pas ji yra.
Atsakyti