Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

dėl tų peptidų Mizono - matyt eina originalai ir padirbti, ar kaip, kad kainos taip skiriasi - nuo 17 iki 37 $ g.gif
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2014 03 23, 12:36)
Sveikos, ir man prireikė Nabuko kremų, bet esu visiška profanė pirkimuose iš internetinių parduotuvių . Gal kuri pasakysite, kiek kainuoja siuntimas iš šio psl.:  http://www.naruko.sg...-basic-3-plus-1. Suprantu dar prisidėtų PVM. Ar taip?

Šiaip tai mokėsi tiek, kiek parašyta. O va jei LT paštas užjaus, kad pirkinio suma didesnė, negu 75 Lt, tai priskaičiuos ten kažką - 30 Lt + PVM, o nuo kažkokios sumos dar ir muitą. Iš šitos konkrečiai parduotuvės nesu pirkus, taigi nežinau, ką jie rašo ant siuntos - bet nekurie azijiečiai parašo labai mažą sumą arba aplamai "gift", ir tada, jei niekas neįtaria klastos, niekas nieko neapmuitina.
Bet iš esmės - loterija čia...
Geriau pirkti iki tų nelaimingų 75...

Aš Naruko pirkau iš čia: http://stores.ebay.c...d=p4634.c0.m322

Tai buvo gerai ir jokio muito.
Pirkau šitą:
http://www.ebay.com/...=item43c34d88fc

Man jį labai gyrė mergina, kurios oda normali ar tai į riebumą. Kadangi mano oda sausoka, tai naudoti kaip ir galiu, bet truputuką man per lengvas. Gal vasarą bus pats tas?
O su riebesne oda tai superinis.
Atsakyti
dabar naudoju si bb parsisiuntus, uzsisakiau nes meginukas patiko. Lioele Dollish Veil Vita BB Cream user posted image

turiu su violetiniu tonu. Mano oda stiprokai i gelsvuma, sviesi, misraus tipo, bet lengvai praranda dregme bei atsiranda spuogeliu. Sio kremo spalva is esmes man tiko. atrodo graziai , maskauoja na taip beveik vidutiniskai, bet siaip silpnokas jis man. lakosi ant odos na taip 5 valandas gerai o tada kazkur dingsta tiesiog g.gif matiskuma laiko irgi vidutiniskai. keistas dalykas tas kad laikosi jis geriau ir riebaluojasi maziau jeigu dedu tik praimeri bet jokios pudros ant visrsaus jau ne, nes kitaip matosi pudruotas veidas bei viskas pradeda plaukti po triju valandu unsure.gif

visumoj pirminis jo efektas man patinka, oda tikrai kaip su kokiu veilu, graziai atrodo, damusiu kas dienai bet vakariniui ieskau kito kokio.

gal ka patarsite vakariniui makiazui? noriu kad butu su zemu spf kad nuotraukose nebutu flashback ir matinis finisas kad butu?
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2014 03 23, 11:36)
Sveikos, ir man prireikė Nabuko kremų, bet esu visiška profanė pirkimuose iš internetinių parduotuvių . Gal kuri pasakysite, kiek kainuoja siuntimas iš šio psl.:  http://www.naruko.sg...-basic-3-plus-1. Suprantu dar prisidėtų PVM. Ar taip?

Tikrai pašte užklius rinkinukas jei ne dėl kainos, lai ir visai GIFT parašys, o dėl svorio. Kelis kg svers, tai kaip jau nepatikrinus g.gif
O shippingas apie 60% ar panašiai prisidės. Paskui 21 % PVM+ 30 Lt išdeklaravimas. Geriau po daiktą- antrą Ebay"jyje medžioti. Bent jau aš taip darau. Paakių kremo nepatarčiau pirkti...sausokas jis...lietuviškai paakių zonai norėtus riebesnio kremo. Jei pirksi visą seriją, tai jau dairykis ir naktinio paakių gėlio.
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 24, 23:24)
Tikrai pašte užklius rinkinukas jei ne dėl kainos, lai ir visai GIFT parašys, o dėl svorio. Kelis kg svers, tai kaip jau nepatikrinus  g.gif

Juolab jie dabar sužvėrėję... Pirkau aš tokius keturi daiktelius iš strawberrynet. vienodus, tik skirtingų spalvų, vieno kaina gal kokie 30 Lt. Ir ėmiau specialiai atskirai, kasdien po vieną - ai nu, durniai tas mūsų paštas. Žo, trys ateina, o ketvirto - pagal užsakymo eiliškumą, man regis, trečio - nėr. Čia dabar, galvoju, tai kur tas dingo, laukiu, kol bus visi 4 lapukai, kad į paštą eičiau. Ne, lapukas neateina. Tiiik pasiimu tuos tris - pareina laiškas! Iš pašto. Mol, deklaruokit, kiek mokėjot doh.gif Apmuitinsim doh.gif
Labai jiems negražiai parašiau tada apie skaitymą ant dėžutės ir neturėjimą ką veikti. Bet faktas, kad kartais tikrina ir daiktus, kurių nei suma, nei svoris neįtartini, vat šiaip, nori ir tikrina. Ir nepaaiškinsi jiems... doh.gif Ne, tiksliau, paaiškinsi, įrodai, kiek mokėjai, ir jei suma tikrai maža - grąžina, nemuitina. Bet užstabdo...

Bet svarbiausia, meluoja smile.gif Jiems ant dėžės parašyta kaina, bet jie nesako smile.gif Sako, nieko neparašyta biggrin.gif Sakai - 10 eurų. Tada sako, aha, o kodėl parašyta, 25, aha? biggrin.gif
Atsakyti
ieskau super paakiu kremo nes per 1 itemptus metus oda suseno kokias penkeriais metais atsirado rauksliu oda suplonejo. manes seip nesirupinimu oda apkaltinti negalima saziningai naudoju produktus (esu tobulas vartotojas doh.gif ), bet va sveikatos nesaugojimu ir pastoviu nedamiegojimu galit kaltinti esu Kalta , kalta kalta verysad.gif na bet dabar jau gryztu i doros kelia ir labai save myliu, tik va kaip atsukti laika?

tegul jenifer nesupyksta panaudosiu jos aki kad parodyciau kaip mazdaug raukslejasi vidiniai akiu kampuciai user posted image oda tokia plona ir suglamzyta , nebeelastinga, na va dabar kai gavote ir vaizdines medziagos ir smulku aprasyma prasau man padeti.

kelios blogeres labai gyre siuos kremukus , gal kuri isbandete? o gal dar ka pasiulyti galetumete?
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 26 kovo 2014 - 00:47
Sveikos, azijietiškos kosmetikos megėjos mirksiukas.gif
renkuosi drekinanti kremą vasarai, turėjau jau nusižiūrėjusi vieną iš Missha firmos. Bet krito į akis ir Naruko. Jau senokai apie šią firmą girdėjau, bet atsiliepimų nėra daug. Tai vat ko aš norėjau paklausti: kas naudojate tas Night jelly naudojate ją kas vakarą ar kaip naktinę kaukę (sleeping pack'ą) porą kartų per savaitę? Aš pasimečiau, nes vienur rašo, kad kiekvieną vakarą, kitur, kad tai naktinė kaukė... Žiūriu būtent Narcisuss seriją. Tai ten yra ir kremas, ir ta želė...
Ačiū, kas "prašvies" mane šituo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olen'ka @ 2014 03 26, 12:05)
.. Tai vat ko aš norėjau paklausti: kas naudojate tas Night jelly naudojate ją kas vakarą ar kaip naktinę kaukę (sleeping pack'ą) porą kartų per savaitę? Aš pasimečiau, nes vienur rašo, kad kiekvieną vakarą, kitur, kad tai naktinė kaukė... Žiūriu būtent Narcisuss seriją. Tai ten yra ir kremas, ir ta želė...
Ačiū, kas "prašvies" mane šituo klausimu  4u.gif

Lupin Night jelly naudoju kiekvieną vakarą kartu su paakių jelly. Visiškai neriebus, malonios konsistencijos, tikrai netinka vietoj kaukės schmoll.gif
Lupin pasirinkau dėl amžiaus cenzo, pamaniau, labiau tiks. Vargu ar Narcisuss skirsis nuo Lupin jelly.

Emiliuxas, išbandyk Shiseido Bio- Performance Super Eye Contour Cream. Tik pirk iš duty-free. Grįžtu prie jo po 2 metų pertraukos ir testavimo kitų brendų super-puper kremų, kurie taip ir nepraėjo mano cenzūros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2014 03 26, 01:45)
kelios blogeres labai gyre siuos kremukus , gal kuri isbandete? o gal dar ka pasiulyti galetumete?

Turiu ta First revolution. Siaip malonus, nedirgina. Pirkau meginukais, nes brangus labai, tai nervina mane tie meginukai.. Nusibodo, noretusi buteliuko biggrin.gif
siaip esu fotografavus akis pries pradedant ta krema.. paieskoiu, paziuresiu ar yra skirtumas smile.gif

Beje, gal zinot per kur paziureti siuntinio is Japonijos kelia, turiu tracking number, bet vis klaida meta, gal ne ten ziuriu.. Nesulaukiu savo bb doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 26 kovo 2014 - 15:58
Isbandziau Kanebo BB. Ir ka.. Spalva labai grazi, gelsva, maskuoja neblogai. Kolkas tik karta bandziau, bet man atrodo, kad jis palieka kaip kokius trupinius ant veido, kaip pudros gabaliukus, nezinau kaip pasakyti tiksliau.. Kiek atsiliepimu skaiciau, nemaciau, kad dar kam taip butu biggrin.gif Gal cia vaizduote, ar tai, kad nepratus prie spalvos tokios, o gal negerai uztepiau pirma karta g.gif Konsistencija kremo gera, visiskai vientisa, tepasi lengvai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 01 balandžio 2014 - 23:32
Pasirodau, kas jau išmėginta iš pirkinukų.

Mėginukai:

[MISSHA] Super Aqua Refreshing Cleansing Foam - labai labai. Gerai plauna, toks švarios odos jausmas lieka. BB ir visokias pudras labai gerai nuplauna iš pirmo karto. Labai skalsi priemonė, vieno mėginuko man užtenka ilgam. Jaučiu norėsiu vėliau pilnos pakuotės.

[MISSHA] Signature Wrinkle Filler BB Cream No.21 – irgi labai patiko. Gražiai dengiasi, gerai maskuoja, natūraliai atrodo ir, kas man svarbiausia, nesausina odos. Dabar dar užsisakiau Cho Bo Yang’ą, norėsiu palyginti.

[LANEIGE] Water Sleeping Pack - naudoju 1-2 kartus per savaitę. Tokia pailsėjusi oda po nakties atrodo. Mėginukas toks normalus indelis, per du mėn. Dar tik pusę išnaudojau.

[MISSHA] MISA Gold Snow Radiance Eye Cream - norėsiu pilnos pakuotės, ale brangus jis... Toks msarkiai maitinantis ir drėkinantis. Labai skalsus.

[ELISHACOY] Wrinkle Out Collagen Essence - irgi labai patiko. Tikrai drėkinantis kremas, poveikis jaučiasi visą dieną.

[MISSHA] Time Revolution Aqua Youth Cream – įspūdžio nepadarė, sunaudosiu, kad neišmesti.

[The Whoo] * Chen Ki Dan * Hwa Hyun Cream, [The Whoo] * Jin Yul Hyang * Jin Yul Go Cream [The Whoo] * Jin Yul Hyang * Gal Sa Essential Massage Mask - The Woo kremukų taip seniai norėjau, vis žiūrinėjau, rinkausi, o kai gavau – ir nebežinojau ką su jais daryti. Tepu ir pati nežinau ką. Tad naudoju nakčiai, kuris po ranka pakliūna, tą ir sutepu. Gal kas mane paprotintų kaip ir kada būtent šituos naudoti?

[ETUDE HOUSE] Nutrifull Shea Butter Skin Care Sample Kit - pirkau, nes viename iš ankstensių siuntinukų buvo mėginukas šio kremo – labai jau tiko jis mano odai.

Holika Holika Red Wine Therapy Sleeping Mask Pack - nuostabaus kvapo, maloni naktinė kaukė. Bet net nežinau ar kartosiu, nes Laneige ir Tonymoly sleeping Pack’ai geresnį poveikį davė.

Tonymoly Intense care dual effect sleeping pack - patiko kaip ir Laneige.

Pilnos pakuotės:

[Mizon] Collagen Power Firming Eye Cream - na, toks skystaliukas, užtepi ir nejauti, kad buvo kažkas tepta. Man per mažai drėkinimo, o apie maitinimą ir kalbos nėra.

[Holika Holika] Petit BB Cream - No.02 MOISTURE SPF30 PA++ - labai netgi smagus BB’ikas. Nesausina, gerai dengia. Maskavimas gal ir ne super, bet pakankamas.

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel – pirmus kelis kartus pažaisti buvo visai įdomu, o paskui visai pamiršau apie jį. Nelabai supratau kaip jis veikia, odai jokio poveikio nematau – valymo, nei pylingo. Anytai bais patiko, tai ir padovanojau bigsmile.gif
Atsakyti
Brno, koks jūsų odos tipas?
Iš kur pirkot ir per kiek laiko atkeliavo?
Atsakyti