Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Signature @ 2014 03 19, 10:10)
turiu sita (tik meginukais), tai man labai patinka. Man kolkas tai geriausiai vlanti kauke. Tik minusas, kad nuplesiant man skauda biggrin.gif

Skauda? wub.gif Kodėl? Tiek daug yra ką plėšti ir tau gaila ? tongue.gif Man visiškai neskaudėjo. Gal per trumpai laikiau? g.gif

Užsisakiau naują japonišką BB'ką BIORE KAO riebiai odai. Kol kas iš visų išbandytų japoniški mano veidui maloniausi ir geriausi.

MIELOJI, teiravaisi BB'ko mišriai ar riebiai odai. Anksčiau iki padebesų išgiriau Hada labo Air BB cream (paieškok šitoje temutėje kelis puslapius atgal- nepatingėk). Nepatikėsi, bet 18 valandų su BB'ku,o veidas neblizga, net nosis....ko nebūna su korejietiškais kremais.
Atsakyti
Atejo Clever Cat CC, ir, aisku, isbandziau biggrin.gif Pradzioj truputi nugasdino spalva, galvojau, vaiksciosiu kaip geisa, bet nieko, nieko, graziai pasidenge, odos spalva susilygino, kaip tik dabar man bus, belaukiant Lioele BB wub.gif

QUOTE(Jadzka @ 2014 03 17, 10:00)

Tai Ampulė atgaivina odą, ja tepuosi ryte, o kaukę - nakčiai. Tai aplink akis išnygo visiškai raukšlelės, oda nebešerpetoja, elastinga ir t.t. Dideliausi komplimentai.

Oho, jei apie akis visiskai isnyko rauksleles, reiks ir man griebt cool.gif Kaip suprantu, ampule ir visa veiduka, ir aplink akis tepate, ar tik ampule aplink akis 4u.gif

QUOTE(Gokusen @ 2014 03 17, 23:29)
Gavau šiandien ir iškart išbandžiau Alionos bloge rekomenduojamą kaukę valyti inkštirus.

Prasom nurodyti kelia i Alinos bloga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 19, 21:45)
Nepatikėsi, bet 18 valandų su BB'ku,o veidas neblizga, net nosis....ko nebūna su korejietiškais kremais.

Va po šito komentaro noriu smile.gif Tik su spalvomus reikia išsiaiškinit, Man su vidutinio tamsumo oda į geltonumą kažin kokią spalva rinkits ?

QUOTE(Speigė @ 2014 03 19, 22:12)
Oho, jei apie akis visiskai isnyko rauksleles, reiks ir man griebt  cool.gif Kaip suprantu, ampule ir visa veiduka, ir aplink akis tepate, ar tik ampule aplink akis  4u.gif

Aš visą veidą tepu. Aišku tos raukšlės vos vos matomos buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jadzka: 20 kovo 2014 - 09:56
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 19, 20:45)
išgiriau Hada labo Air BB cream. 18 valandų su BB'ku,o veidas neblizga, net nosis....ko nebūna su korejietiškais kremais.

Tas pats su Hada Labo BB Moist Cream
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 03 17, 10:00)

Tiesa, dar atsiliepimas apie Mizon Peptide apmulę ir Tony Moly tą naktinę kaukę sidabrinėje pakuotėje. http://global.rakute...commend_item_en

Tai Ampulė atgaivina odą, ja tepuosi ryte, o kaukę - nakčiai. Tai aplink akis išnygo visiškai raukšlelės, oda nebešerpetoja, elastinga ir t.t. Dideliausi komplimentai.

Peptide tai cia zalia? Gal uzmatet kur butu surasyta kuri spalva kokiam odos tipui tinka, metausi tarp keliu.
Tony Moly turejau meginuka, tai patiko. Nors savo wish liste turiu ir Mizon Essence Total Repair Youthful Essence nakciai......
Kaip manot, ar nieko tokio, jei ampule, kauke, BB, paakiu kremas - skirtingu firmu viskas?? g.gif
Atsakyti
Mano mizon melynas rinkinukas su placenta i pabaiga , taip pat dairausi ko nors kito ,mane taip pat domintu zalias mizon su peptidais , kokiai jis odai rekomenduojamas ? Mano oda sausa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 19, 20:45)
Skauda? wub.gif Kodėl? Tiek daug yra ką plėšti ir tau gaila ?  tongue.gif Man visiškai neskaudėjo. Gal per trumpai laikiau?  g.gif

Aha, man skauda. Sita kauke man labai stipriai prie veido prisiklijuoja, tai kai plesiu laaabai nemalonu buna. Bet kolkas man vistiek geriausia valanti kauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 03 20, 23:31)
Aha, man skauda. Sita kauke man labai stipriai prie veido prisiklijuoja, tai kai plesiu laaabai nemalonu buna. Bet kolkas man vistiek geriausia valanti kauke  thumbup.gif

Tai žėk, gal ji kartu ir depiliuoja? lotuliukas.gif Kaip vaškas? biggrin.gif

Toks bankrotas - tai ne, reikėjo man čia nosį įkišt vėl. Tai dabar jau man reikia ir tos depiliuojančios kaukės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 03 20, 16:32)
Peptide tai cia zalia? Gal uzmatet kur butu surasyta kuri spalva kokiam odos tipui tinka, metausi tarp keliu.
Tony Moly turejau meginuka, tai patiko. Nors savo wish liste turiu ir Mizon Essence Total Repair Youthful Essence nakciai......
Kaip manot, ar nieko tokio, jei ampule, kauke, BB, paakiu kremas - skirtingu firmu viskas?? g.gif

QUOTE(aksome @ 2014 03 20, 16:55)
Mano mizon melynas rinkinukas su placenta i pabaiga ,  taip pat dairausi ko nors kito ,mane taip pat domintu zalias mizon su peptidais , kokiai jis odai rekomenduojamas ? Mano oda sausa  ax.gif

Jo, žalias. Va apie jį daugiau, skaitančioms rusiškai:
http://bbface.ru/ite...eptide-500-30ml

Man asmeniškai tai jis toks labai malonus... Nu ir parašiau biggrin.gif
Ok, mano oda mišri, kemšasi poros, na ir tikrai norisi standumo. Tai ampulė puikiai susigeria, pastangrina odą, tikrai nesausina, netempia odos, daugiau sakyčiau drėkina, labai puikiai susigeria. Net sunku aprašyti smile.gif Sakyčiau tinkama visiems odos tipams.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 03 21, 00:12)
Tai žėk, gal ji kartu ir depiliuoja? lotuliukas.gif Kaip vaškas? biggrin.gif

Toks bankrotas - tai ne, reikėjo man čia nosį įkišt vėl. Tai dabar jau man reikia ir tos depiliuojančios kaukės biggrin.gif

Aš irgi pagalvojau, jei yra plaukelių, tada gali skausmingai nusiplėšti. Užsisakiau, bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 03 17, 10:28)
Mano oda labai sviesi, turiu W 13. Ziema dar normaliai, bet dabar oda vos vos idege ir ji tapo ryskiai per sviesi. Gailiuosi, kad neemiau W24  doh.gif

O jūs turite mėginukus ar pilną pakuotę? Tam pačiam Alinos bloge skaičiau, jog skiriasi šiek tiek atspalviai g.gif Mėginuko spalva tamsesnė, geltonesniu pagrindu. Pilno įpakavimo - pilkšvesnė ir šviesesnė..
Aš paėmiau mėginėlių w13 ir pilną pakuotę w24. Dar laukiu Etude house precious mineral compact bright fit honey beige w24
- tamsiausia spalva, kompaktinė pudra.

Taip pat pakeliui išgirtoji valanti kaukė Pilaten
TONY MOLY Peach Antiaging kremas rankoms
TONY MOLY Red Appletox Honey Cream 80ml
Mizon Collagenic Aqua Volume Lip Essence
ir krūva mėginelių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 03 21, 10:25)
Jadzka, paskaiciau, ju ten daug, kaip issirinkai is tiek? biggrin.gif Pagal odos tipus tai visi beveik visiems tinka. PAgal aprasymus panasiai skamba viskas..  g.gif

Nu ant pavasario žalios spalvos užsimaniau biggrin.gif Nu ir pikta ant sragių serijos buvau biggrin.gif Tai va ir paėmiau peptidinę. Tiesa, žeimai ji man super buvo, o atėjus pavasariui tai išsitraukiau sraiges (Kremą ir gelį) ir džiaugiuosi smile.gif Nes poras patvarko. Bet iš kitos pusės... tai manau visi jie panašūs kažkiek. Manau lengvi pakankamai smile.gif Sakyčiau tas žalias peptidinis vasarą tai sausiaodėms kiek geriau būtų smile.gif Žiemą ir man riebesnio veido super smile.gif
Atsakyti