Noriu pasidalinti ir as savo isbandyta kosmetika.
Mano odyte yra misri, issausejusi, tai rinkausi pirma, kad atstatytu dregme. Maskuoti reikia minimaliai.
1. Prausiklis Missha Super Aqua Refreshing. Labai idomi tekstura, skalsus, ilgam uzteks. Po jo odos netempia.
2. Missha Super Aqua Ultra kremukas - labai fainas, turbut po keliu dienu teplioniu galiu pasakyti, kad mano oda jau nera issausejusi-dingo paserpetojimai ir pati oda tokia atsigavus. Greitai susigeria, bet lieka lyg kazkokio riebalo ant virsaus. Manau, kad ziemai toks kremas pats tas, o vasarai man lyg lengvesnio reiketu.
3. Missha Perfect Cover BB 23. Ojoi, cia tiktu toms, kur labai reikia maskavimo, nes BB labai sunkiai tepas ir dengiasi sunkokai. Spalva man, kad baltaveidei, nemaciusiai saules metus, tikrai per tamsi. Ir siaip, vasarai per sunkus toks BB.
4. Pabandymui meginuku paemiau, tai Time Revoliution First Treatment Essense ir po juo, Time Revoliutions Aqua Youth Cream (cia kaip ir priklauso, pagal taisykles
pirma essense, o paskui kremuka), tai per sunkus gavosi "misinukas", nors essense susigere greitai, kremukui matyt vietos neliko
tai jis ir liko toks nesusiprates ant veiduko.
5. Isbandziau is Lioele V-line Waterdrop Sleeping pack. Graziai ir greitai susigere, o daugiau..padrekino, na ir viskas
6. O va sita pirksiu visa pakuote - Lioele Beyond the soliution BB cream. Spalvyte kaip tik, tepasi lengvai, lengvas toks ir dar kas, kad visa diena man niekur niekas neblizgejo, priesingai nei su Missha!
7. Gavau dovanu Skinfood Ancient Rice Toner, idomus, graziai susigere, gal kada imsiu visa pakuote, kai losiono reikes.
8. Irgi meginukas Skinfood Agave Cactus Cream (light). Sitas kaip zele, lengvai susigere, patiko.
Resiume-po savaites bandymu mano oda jau nebesausa, atsigavo spalva, tapo baltesne, sveikesne. Dabar dar laukiu cia isgirtos vienos forumietes to "katinisko" BB ir juoduju sraigiu kremuko.