Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(AZURA @ 2014 03 06, 20:45)
14 puslapyje rasete, kad turite Hada Labo BB cream, supratau, kad BB Moist Cream, ar jus cia apie Air kalbejote?

Apie Air kalbėjau. Iškart nesupratau jo privalumu, o dabar thumbup.gif Jei kartais neturite ko smarkiai maskuoti, tai jis must-have ax.gif

Apie Moist skaityti ČIA.

Apie Air ČIA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gokusen: 06 kovo 2014 - 21:21
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 06, 21:11)
Apie Air kalbėjau. Iškart nesupratau jo privalumu, o dabar  thumbup.gif  Jei kartais neturite ko smarkiai maskuoti, tai jis must-have  ax.gif

Apie Moist skaityti ČIA.

Aisku... galvojau apie Moist rasete, pasirodo jus apie Air smile.gif
Anksciau rasinedamasi su jumis, as kalbejau apie Moist, o jus apie Air, zodziu, nesusipratimas gavosi biggrin.gif

Turiu Hada Labo BB moist cream, atsiliepimus cia jau esu parasiusi.
Apie Air skaiciau, kad labai lengvas, nelabai maskuoja, kad Moist Cream maskavimas geresnis.... gal pameginkite Moist Cream smile.gif
Kaip rasiau, Moist spalvos labai geros, tiek Natural Beige, tiek Natural Ochre - turiu abi spalvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 kovo 2014 - 21:32
QUOTE(AZURA @ 2014 03 06, 21:25)
Aisku... galvojau apie Moist rasete, pasirodo jus apie Air smile.gif
Anksciau rasinedamasi su jumis, as kalbejau apie Moist, o jus apie Air, zodziu, nesusipratimas gavosi  biggrin.gif

Turiu Hada Labo BB moist cream, atsiliepimus cia jau esu parasiusi.
Apie Air skaiciau, kad labai lengvas, nelabai maskuoja, kad Moist Cream maskavimas geresnis.... gal pameginkite Moist  Cream smile.gif
Kaip rasiau, Moist spalvos labai geros, tiek Natural Beige, tiek Natural Ochre - turiu abi spalvas.

Moist man netiks, nes oda riebi, o jis skirtas sausaodiems verysad.gif
Pasirodo, Air reikalauja visiškai "nuogo' veido, o aš, žioplė, tepu jį po visų tų losjonų+tonikų+serumų+kremų. Hmmm, ryt išbandysiu naują variantą blush2.gif

Papildyta:
JULKANOS, šimtas metų!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 06, 21:38)
Moist man netiks, nes oda riebi, o jis skirtas sausaodiems  verysad.gif

Mano oda misri: kakta pablizga, skruostai sausesni, nosis ir smakras normalus, man jis puikiai tinka. Skaiciau, kad ir riebiaodes ji naudoja ir joms tinka.
Jis nera riebus. Is karto pasitepus atrodo siek tiek riebokai, bet greit susigeria, ir jokio blizgesio nebelieka.
Yra Hada Labo BB Moist Emulsion - riebiai odai, jis skystesnis nei Cream, jo maskavimas zymiai lengvesnis nei Moist Cream, kiek skaiciau atsiliepimu, jis mazai maskuoja, tinka tom, kam nereikia maskavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 kovo 2014 - 22:01
Noriu pasidalinti ir as savo isbandyta kosmetika.

Mano odyte yra misri, issausejusi, tai rinkausi pirma, kad atstatytu dregme. Maskuoti reikia minimaliai.

1. Prausiklis Missha Super Aqua Refreshing. Labai idomi tekstura, skalsus, ilgam uzteks. Po jo odos netempia.
2. Missha Super Aqua Ultra kremukas - labai fainas, turbut po keliu dienu teplioniu galiu pasakyti, kad mano oda jau nera issausejusi-dingo paserpetojimai ir pati oda tokia atsigavus. Greitai susigeria, bet lieka lyg kazkokio riebalo ant virsaus. Manau, kad ziemai toks kremas pats tas, o vasarai man lyg lengvesnio reiketu.
3. Missha Perfect Cover BB 23. Ojoi, cia tiktu toms, kur labai reikia maskavimo, nes BB labai sunkiai tepas ir dengiasi sunkokai. Spalva man, kad baltaveidei, nemaciusiai saules metus, tikrai per tamsi. Ir siaip, vasarai per sunkus toks BB.
4. Pabandymui meginuku paemiau, tai Time Revoliution First Treatment Essense ir po juo, Time Revoliutions Aqua Youth Cream (cia kaip ir priklauso, pagal taisykles smile.gif pirma essense, o paskui kremuka), tai per sunkus gavosi "misinukas", nors essense susigere greitai, kremukui matyt vietos neliko smile.gif tai jis ir liko toks nesusiprates ant veiduko.
5. Isbandziau is Lioele V-line Waterdrop Sleeping pack. Graziai ir greitai susigere, o daugiau..padrekino, na ir viskas smile.gif
6. O va sita pirksiu visa pakuote - Lioele Beyond the soliution BB cream. Spalvyte kaip tik, tepasi lengvai, lengvas toks ir dar kas, kad visa diena man niekur niekas neblizgejo, priesingai nei su Missha!
7. Gavau dovanu Skinfood Ancient Rice Toner, idomus, graziai susigere, gal kada imsiu visa pakuote, kai losiono reikes.
8. Irgi meginukas Skinfood Agave Cactus Cream (light). Sitas kaip zele, lengvai susigere, patiko.

Resiume-po savaites bandymu mano oda jau nebesausa, atsigavo spalva, tapo baltesne, sveikesne. Dabar dar laukiu cia isgirtos vienos forumietes to "katinisko" BB ir juoduju sraigiu kremuko. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Speigė: 09 kovo 2014 - 16:53
QUOTE(Sulima_ma @ 2014 02 24, 16:12)
O kaip del spalvu is Etude House Precious Mineral BB Cream Bright Fit? ziuriu blog'a, tai pagal mane W15 pati tamsiausia...idomu ar istikruju ji tamsi pasitepus.. 4u.gif

Renkuosi spalvyte is Bright fit , kazin kaip ta W13 ? Labai bijau kad dar labiau neisbalintu veido ax.gif . Natural beige ar light beige ? Kuri tinkamesne butu sviesiai neidegusiai odai ? g.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2014 03 16, 22:09)
Renkuosi spalvyte is Bright fit , kazin kaip ta W13 ? Labai bijau kad dar labiau neisbalintu  veido  ax.gif . Natural beige ar light beige ? Kuri tinkamesne butu sviesiai neidegusiai odai ? g.gif  Aciu is anksto  4u.gif

W13 esu turėjus mėginuką. Tai šviesoka. Na ne balta kaip Skin 79 beveik visos biggrin.gif Pati naudoju W24, tai 6ita tokia.. na vidutinei neįdegusiai odai su gelsvu atspalviu. Man tai tip top smile.gif

Na pakomentuosiu kiek ilgiau panaudojusi Ryoe šmpūną ir kondišiną Ginsengbo ar pan. Super super super jis man smile.gif Šampūnas tikrai maloniai puroja, ta puta tai net nežinau su kuo palyginti, bet taud švelnesnė nei visų šampūnų. Plaukai tikrai švelnūs, paklusnūs ir blizgantys. Kondišinsa skystokas, bet nežinau ar jo sunkaus reikia, nes šampūnas jau labai suminkština plaukus. Šiaip tai man labai super jie.

DAbar dar blizginu akis į šitą: Shiseido Tsubaki Head SPA SET Shampoo, Conditioner, Massage Spa Mask, Extra Oil http://www.ebay.com/...=item27d93a5b7f

Tiesa, dar atsiliepimas apie Mizon Peptide apmulę ir Tony Moly tą naktinę kaukę sidabrinėje pakuotėje. http://global.rakute...commend_item_en

Tai Ampulė atgaivina odą, ja tepuosi ryte, o kaukę - nakčiai. Tai aplink akis išnygo visiškai raukšlelės, oda nebešerpetoja, elastinga ir t.t. Dideliausi komplimentai.
Atsakyti
QUOTE(aksome @ 2014 03 16, 21:09)
Renkuosi spalvyte is Bright fit , kazin kaip ta W13 ? Labai bijau kad dar labiau neisbalintu  veido  ax.gif . Natural beige ar light beige ? Kuri tinkamesne butu sviesiai neidegusiai odai ? g.gif  Aciu is anksto  4u.gif

Mano oda labai sviesi, turiu W 13. Ziema dar normaliai, bet dabar oda vos vos idege ir ji tapo ryskiai per sviesi. Gailiuosi, kad neemiau W24 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 03 17, 11:28)
Mano oda labai sviesi, turiu W 13. Ziema dar normaliai, bet dabar oda vos vos idege ir ji tapo ryskiai per sviesi. Gailiuosi, kad neemiau W24  doh.gif

Dekui , tuomet ir as imsiu W24 4u.gif
Atsakyti
Gavau šiandien ir iškart išbandžiau Alionos bloge rekomenduojamą kaukę valyti inkštirus. Kainuoja kapeikas, o poveikis thumbup.gif Pasirašau po kiekvienu Alionos žodžiu apie šitą kaukę Deep Cleaning Skin Blackhead Removal Acne Treatment Black Mud Face Mask 4u.gif Siuntinukas atėjo per 14 kal. dienų.
Atsakyti
Gal kas parekomenduotumėte BB kremą, tinkantį mišriai, riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 17, 22:29)
Gavau šiandien ir iškart išbandžiau Alionos bloge rekomenduojamą kaukę valyti inkštirus. Kainuoja kapeikas, o poveikis  thumbup.gif Pasirašau po kiekvienu Alionos žodžiu apie šitą kaukę Deep Cleaning Skin Blackhead Removal Acne Treatment Black Mud Face Mask 4u.gif  Siuntinukas atėjo per 14 kal. dienų.

turiu sita (tik meginukais), tai man labai patinka. Man kolkas tai geriausiai vlanti kauke. Tik minusas, kad nuplesiant man skauda biggrin.gif
Atsakyti