Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Shalimar @ 2014 02 27, 11:35)
Jau norejau Hada Labo, bet va tas maskavimas stabdo verysad.gif Zymiai prasciau nei Missha?  unsure.gif

Dabar nepasakysiu, nes nesinori naujo produkto atidaryti (Missha).
Galiu teigti, kad geriausias maskavimas man yra šito kremo Nature Republic BY Flower BB, tik kad spalva pilkokoka, bet mano nosiai tinka lotuliukas.gif
Po visų BB'kų tenka nosies trūkumus užglaistyti juo verysad.gif

Apie japonišką kosmetiką paskaityk ČIA.
2 temos pradžioje yra daug naudingų link'ų.
Naudinga info naujokams ir ne tik
Papildyta:
QUOTE(mamile @ 2014 02 27, 19:36)
nes jeigu netiks..

Visada galėsi parduot....gal net man pačiai, nes tvirtai apsisprendžiau dėl šitos kosmetikos. Nebent linijas kaitaliosiu blush2.gif
Atsakyti

sveikos merginos 4u.gif noriu paklausti apie NARUKO kosmetika wink.gif jei man 30 metu kuria linija geriau naudoti ar magnolia ar narcissus? na iskilo klausymelis ar magnolia linija nera vyresniai odelei? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Gavau Missha rinkinuka Hydro, po 10dienu naudojimo, labai patinka, bet ieskau naktinio kokio kremo. gal kazka parekomenduotumet misriai/normaliai odai?
Atsakyti
QUOTE(mimuliuke @ 2014 02 28, 11:18)
sveikos merginos  4u.gif  noriu paklausti apie NARUKO kosmetika wink.gif jei man 30 metu kuria linija geriau naudoti ar magnolia ar narcissus?  na iskilo klausymelis ar magnolia linija nera vyresniai odelei? 4u.gif

Kiek supratau, Lupin linija vyresniai odai, kitos anti-aging taipogi.
Magnolija balina....nors nepastebėjau, kad likau "išbalinta" g.gif
Tavo dėta žiūrėčiau į savo odos tipą
Narcissus linija
Magnolija linija
Atsakyti
Gal bandete

freshel mineral bb cream ex
user posted image

Kose Elsia BB Mineral Cream
user posted image

su haliuronu jie.. Gal neblogi.. Bet nera daug atsiliepimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 03 06, 11:50)
Gal bandete

freshel mineral bb cream ex
user posted image

Kanebo tai gera firma. Bet jie turbūt brangūs?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 06, 14:07)
Kanebo tai gera firma. Bet jie turbūt brangūs?

Panasi kaip ir kitu - apie 20-24 usd, per ebay. Gal kitur geresniu kainu yra, nespejau paziureti g.gif
Atsakyti
Zodziu as noriu ji pirkti. Ar pirkot kas is rakuten.co.jp?? Nesuprantu su siuntimu ten.. Ir ar patikima g.gif

supratau jau.. Brangus siuntimas. Telieka ebay..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 06 kovo 2014 - 15:59
QUOTE(Shalimar @ 2014 03 06, 15:58)
Zodziu as noriu ji pirkti. Ar pirkot kas is rakuten.co.jp?? Nesuprantu su siuntimu ten.. Ir ar patikima g.gif

supratau jau.. Brangus siuntimas. Telieka ebay..

Pirkome iš Rakuten su Noa perpus susimetę, gavosi pigiau, net su nesvietiškai brangiu siuntimu, nei Ebay. Užsisakiau mums kaukes "Pure Smile". O! Šiandien Ebay jos po 3,99 $, o pernai rudeniop buvo po 7,99 $ berods. Vistiek išlošėme net su dabartinėmis kainomis ax.gif Atkeliavo pakankamai greit. Ane, Noa?
Dėl patikimumo..Japonai ir Taiwaniečiai patys patikimiausi....man thumbup.gif

Antrą savaitę naudoju Hada Labo Air BB'ką. Žinote ku pasakysiu? Turint jį ir BB cream iš Nature Republik užmaskuoti kokią extrą biaką, jokių kitų jau nenoriu ir nepirksiu. Nebent kada nors ateity susigundysiu išbandyti Naruko BB'ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 06, 19:52)
Antrą savaitę naudoju Hada Labo Air BB'ką.

Kaip jo maskavimas palyginus su Hada Labo BB moist cream?
Skaiciau, kad Air nelabai ka maskuoja
Atsakyti
Paaiškinkite man ne pirmos jaunystės moteriai kas tai yra?
ZEN kvepalai kreminiai

Rašo, kad solid perfum g.gif Hmmm..kokia aš atsilikusi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2014 03 06, 20:03)
Kaip jo maskavimas palyginus su Hada Labo BB moist cream?
Skaiciau, kad Air nelabai ka maskuoja

Negaliu lyginti, nes neturiu Hada Labo Moist.
Air tepasi fantastiškai. kaip ir ne kremas, o kažkokia tokia orinė vata ar nuga.
Maskuoja 3 iš 5..gaila, žinoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2014 03 06, 20:33)
Negaliu  lyginti, nes neturiu Hada Labo Moist.

14 puslapyje rasete, kad turite Hada Labo BB cream, supratau, kad BB Moist Cream, ar jus cia apie Air kalbejote? : "Neseniai pirkau Hada Labo BB cream, bet tik šiandien jį pratestavau. Ką galiu pasakyti? Maskavimas: 3, Jei kas turite kokių raudonų dėmelių ar spuogiukų - fig užmaskuosite. Spalva: labai gera, neatsimenu kokia pirkau, gal natural beige, bet tikrai nėra pilkšva ar geltona. Po kremo veidas atrodo labai natūraliai.ir neišbliškęs kaip lavono. Tai didžiausias pliusas šitam kremui."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 06 kovo 2014 - 20:47