Aciu, kad pasaket del Tonymoly Luminous Pure Aura CC Cream, jau gundziausi pirkti
o ka is sraigiu patartumet pabandyti?
As labai daug tikejaus is etude house BB cotton fit, bet pishhhh gavosi Man lyg ir maskuoja neblogai, bet vaizdas kazkox negrazus gaunasi ir viskas bet daug labiau patiko skin79 oranzinis BB... tikrai man grazus vaizdelis su juo gaunas, tik kad atsiliepimuose rase, kad acne nuo jo @lenda@ tai baisu naudot
Isbandziau visus meginukus gautus is cia:
http://cosmetic-love...am-samples.html
Tai is Skin food ne vienas nepatiko, absoliuciai. Uzteko po viena karta uztepti, kad pasakyti "NE".
Labiausiai patiko Lioele, ir spalva ne tokia i baltuma, ir laikesi gerai.
Missha tai turiu visa pilna pakuote, tai jai didelis pliusas.
Skin79 irgi patiko, pirkciau, tik neatskiriau kuri geresne, man jos kazkaip vienodai ir tepesi ir laikesi
O tas Tony Moly tai viena kazkuri ismeciau, kita sunaudojau, patiko kaip pagrinda tepti, nes buvo baltos spalvos, tai tepiaus bronzanta, patiko "zaisti" su veido konturu, tai pirkciau to baltumo CC kremuka
http://cosmetic-love...am-samples.html
Tai is Skin food ne vienas nepatiko, absoliuciai. Uzteko po viena karta uztepti, kad pasakyti "NE".
Labiausiai patiko Lioele, ir spalva ne tokia i baltuma, ir laikesi gerai.
Missha tai turiu visa pilna pakuote, tai jai didelis pliusas.
Skin79 irgi patiko, pirkciau, tik neatskiriau kuri geresne, man jos kazkaip vienodai ir tepesi ir laikesi
O tas Tony Moly tai viena kazkuri ismeciau, kita sunaudojau, patiko kaip pagrinda tepti, nes buvo baltos spalvos, tai tepiaus bronzanta, patiko "zaisti" su veido konturu, tai pirkciau to baltumo CC kremuka
O nieks nebandėt to naujesnio Skin 79 žalio BB kremo?
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 24, 14:38)
O tie Etude House sausiaodem kazin tiktu?? Matau dauk kam patinka.. Nes as vis dar blaskausi tarp kazkurio is ju, arba HADA LABO Hyaluron acid BB Moist Cream Natural Beige SPF32 arba pakartoti Missha cho bo yang... Gal kas esat isbande visus tris??
Labas rytas, Shalimar. Na ir ties kokio BB'ko apsistojai?
Neseniai pirkau Hada Labo Air BB cream, bet tik šiandien jį pratestavau. Ką galiu pasakyti?
Maskavimas: 3, Jei kas turite kokių raudonų dėmelių ar spuogiukų - fig užmaskuosite. Spalva: labai gera, neatsimenu kokia pirkau, gal natural beige, bet tikrai nėra pilkšva ar geltona. Po kremo veidas atrodo labai natūraliai.ir neišbliškęs kaip lavono. Tai didžiausias pliusas šitam kremui.
Paryškina šerpetojimą kaip ir visi mano išbandyti BB'kai
Konsistencija: labai tirštas, tikrai greit susinaudotų, per kokius 2 mėnesius, manau.
Missha Cho Bo Yang guli net nepaliestas ir laukia savo eilės Bet mėginukuose jis man patiko.
Tad tarp šitų dviejų kremų pakartočiau Missha dėl geresnio maskavimo.
Gokusen, gal galit naruko kremą parekomenduot sausai odai, moteriškė apie 55 metus. Prašė draugė kremą nupirkti , kiek atsimenu jūs išbandžius....
QUOTE(Gokusen @ 2014 02 26, 08:33)
Neseniai pirkau Hada Labo Air BB cream, bet tik šiandien jį pratestavau. Ką galiu pasakyti?
Maskavimas: 3, Jei kas turite kokių raudonų dėmelių ar spuogiukų - fig užmaskuosite. Spalva: labai gera, neatsimenu kokia pirkau, gal natural beige, bet tikrai nėra pilkšva ar geltona. Po kremo veidas atrodo labai natūraliai.ir neišbliškęs kaip lavono. Tai didžiausias pliusas šitam kremui.
Konsistencija: labai tirštas, tikrai greit susinaudotų, per kokius 2 mėnesius, manau.
Nebandet sluoksniuoti? As pasluoksniavus (kur reikia) isgaunu visai nebloga pamaskavima. Bet jei reikia didelio maskavimo, tai sis BB to nesuteiks.
Hm, man jis neisryskina pasausejimu, dedu riebesni krema ir gal kad dengiu ji su beauty blenderiu, ne sepeteliu
Naudoju ji jau 3 menesius, ir dar nemazai jo like.
Turiu abi spalvas, abi spalvos Hada Labo BB moist cream tikrai labai geros ir naturalios
QUOTE(mamile @ 2014 02 26, 08:44)
Gokusen, gal galit naruko kremą parekomenduot sausai odai, moteriškė apie 55 metus. Prašė draugė kremą nupirkti , kiek atsimenu jūs išbandžius....
NARUKO linijos
Mamile, įjunkite translator iš ispanų ir išsirinkit pagal draugės odos tipą jai tinkanti kremą.
Mielai prisidėčiau prie Jūsų pirkinio, jei pirksite iš ČIA. Siuntimas iš Ispanijos, berods, nuo 1 iki 5 kg kainuoja 21 euras, o iki 1 kg 20 eurų.
Kažkaip Ebay'juje žymiai sumažejo Naruko pasiūla
Mamiliuk, jei draugė tikrai nori gero poveikio, lai perka kažkokį losjoną ar toniką kartu su kremu tos pačios linijos.
O štai azijiečių puslapis, kainos fainos, tik shiipingas kainuos tiek pat O pagalvojus apie muitinę, aplamai pasidaro liūdna. Pofig, kad kremukas tik 30 ar 60 ml, indelis stiklinis ir sveria do figa
Papildyta:
QUOTE(AZURA @ 2014 02 26, 10:34)
Nebandet sluoksniuoti? As pasluoksniavus (kur reikia) isgaunu visai nebloga pamaskavima. Bet jei reikia didelio maskavimo, tai sis BB to nesuteiks.
Hm, man jis neisryskina pasausejimu, dedu riebesni krema ir gal kad dengiu ji su beauty blenderiu, ne sepeteliu
Turiu abi spalvas, abi spalvos Hada Labo BB moist cream tikrai labai geros ir naturalios
Bandžiau sluoksniuot..tas pats..teko ir vėl griebtis į pagalbą Nature Republic BB'ką.
Gokuse, jau papirkau iš ebay, ten man pigiau gavosi...Nupirkau draugei prausiklį, serumą magnolija linijos, paakių kremą ir veido kremą lupin linijos. gal bus gerai, nes ir tu derini šitas dvi linijas. Vietoj toniko pęmiau serumą, juk poveikis serumo rimtesnis. Gal bus gerai ar dar ir tonerio reikia...Bet tai kaip tiek pritept ant veido. Man jau čia per daug gaunasi. Kaip suprantu, nusiprausi, pasimozoji serumu, tada paakius patepi ir snukuti veido kremu. Ar taip? Aš pati tik kremu tepuosi, tai man čia mistika...
QUOTE(Gokusen @ 2014 02 26, 09:33)
Labas rytas, Shalimar. Na ir ties kokio BB'ko apsistojai?
Jau norejau Hada Labo, bet va tas maskavimas stabdo Zymiai prasciau nei Missha?
QUOTE(mamile @ 2014 02 27, 10:02)
Gokuse, jau papirkau iš ebay, ten man pigiau gavosi...Nupirkau draugei prausiklį, serumą magnolija linijos, paakių kremą ir veido kremą lupin linijos. gal bus gerai, nes ir tu derini šitas dvi linijas. Vietoj toniko pęmiau serumą, juk poveikis serumo rimtesnis. Gal bus gerai ar dar ir tonerio reikia...Bet tai kaip tiek pritept ant veido. Man jau čia per daug gaunasi. Kaip suprantu, nusiprausi, pasimozoji serumu, tada paakius patepi ir snukuti veido kremu. Ar taip? Aš pati tik kremu tepuosi, tai man čia mistika...
Mamile, jau pasakojai merginom, kad Naruko labai lengvai susigeria ir praktiškai nesijaučia, kad veidas pateptas begalybe tų tonikų-serumų-kremų Žiū, aš kuo rytas apsišarvuoju : Hada Labo losjonas (vandeniukas)+ Naruko tonikas+ Naruko serumas+ Naruko kremas + BB'kas. Rezultatas: kaip be jokių kremų, veidas kaip pas mergaitę ( turiu omeny ne jų veido odos groži,nes jaunos, o tai, kad mokinukės nesinaudoja jokiais kremais ir oda švyti...kol kas )
Va kaip reikia naudotis Naruko produktais:
Daytime: Facewash -> Toner -> Lotion -> Serum -> Eye Cream -> Moisturizer -> Sunblock/BB Cream
Nighttime: Makeup Remover -> Facewash -> Toner -> Lotion -> Serum -> Eye Cream -> Moisturizer -> Night Eye Gelly -> Night Gelly cream
Patikėk manim, tikrai neapkrausi veido, juolab kad draugė sausaodė
O derinu 2 linijas todėl, kad Lupin Ebay'juje ne visad yra pirkti. Palaipsniui "gaudau". Serumas dingo Jei aptiksi- garsiai rėk man
Aš serumą paėmiau magnolijos, tik kremai lupin. Pagal viską dar reikėtų tonerio, bet jau nebepirksiu, nes jeigu netiks..