Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 22:39)
Gal bandet Tonymoly Luminous Pure Aura CC Cream ? Na tiesiog stebuklingas kremukas - prie bet kokios odos prisitaiko, spalvyte irgi prisitaiko - beveik stebuklas  bigsmile.gif

tik kad nemaskuoja nifiga g.gif

Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 20:35)
O gal dar pabalina paakius? Man reiktu, kad pasviesintu tamsius paakius  cool.gif

Tikrai ne schmoll.gif Bet mano tokie jau paakiai verysad.gif Nuo gimimo patamsėję. Tai man dar nė vienas kremas nėra jų pašviesinęs.

QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 21:39)
Gal bandet Tonymoly Luminous Pure Aura CC Cream ? Na tiesiog stebuklingas kremukas - prie bet kokios odos prisitaiko, spalvyte irgi prisitaiko - beveik stebuklas  bigsmile.gif

Man tas visiškai nepatiko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Prisitakyti spalvytė CC turėtų praktiškai bet kurių. Bet šitas kremas tai man nesusipratimas blush2.gif
Atsakyti
o dabar apie mano nuotykus su bb kremais. visa ziema naudojau aqua petite gely bb crema. jis gerai maskuoja yra matinis idealiai tinka mano odos atspalviui, bet neislaiko matiskumo, gana greitai "nuslysta" nuo odos ir siektiek matosi. ( cia siaip kada pagalvojau kad bais islepau deka korejieciu kosmetikos, kazkada naudojau drogines pudras ir visos jos man buvo nuostabios smile.gif
parsisiunciau choboyang 2 nr. jis visom prasmem man idealus isskyrus gerokai per tamsia ir pilka spalva verysad.gif reikes bandyti pirma numeri.

taigi sumasciau pamasyti siuos bibikus , sumaisiu siek tiek delne ir issimozojau veida, rezultatu likau patenkinta matis, bet nesausa veidas, puikus maskavimas, laikosi itin gerai ir nesiriebaluoja!!! tai va nusprendziau daugiau nesikankinti ir supylaiu choboyanga i aqua petite jely ir sumaisiau tarpusavyje biggrin.gif bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif

sekanti ryta radau savo naujadara sutraukta kaip varske verysad.gif verysad.gif blink.gif blink.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif dar pabandzia pasinaudoti , bet sudas gavosi, nu va iskitos puses siektiek dziaugiuosi kad turesiu proga naujus uzsisakyti, bet siaip tai gaila ir pinigeliu ir produkto sugadinto verysad.gif

tai va mergaites neverta maisytiskirtingu pudru.....ot kvaila galva mano!!
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 02 21, 15:57)
Mano oda su išsiplėtusiomis poromis, kurios kemšasi, lengvai dehidratuojasi (ypač šildymo sezono metu).

Tai man tie abu prausikliai reikalingi. Tas pirmasis - kasdieniniam prausimui makiažo, o tas sodos prausiklis - kas antrą dieną ilgiau pamasažuojant, kad išvalyti poras.

Jie skirtingi smile.gif Ir abu reikalingi smile.gif

Nu va, dabar jau ir man abieju reikia doh.gif

Gavau Etude House bright fit BB esu tikrai suzaveta. Perkant neatkreipiau demesio, kad talpa tokia didele. bigsmile.gif Veidas taip naturaliai atrodo, lyg nieko nebutu tepta. Kai pabandziau korejietiskus BB, tai visokios kremines pudros man nebegraziai atrodo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2014 02 21, 23:44)
o dabar apie mano nuotykus su bb kremais. visa ziema naudojau aqua petite gely bb crema. jis gerai maskuoja yra matinis idealiai tinka mano odos atspalviui, bet neislaiko matiskumo, gana greitai "nuslysta" nuo odos ir siektiek matosi. ( cia siaip kada pagalvojau kad bais islepau deka korejieciu kosmetikos, kazkada naudojau drogines pudras ir visos jos man buvo nuostabios smile.gif
parsisiunciau choboyang 2 nr. jis visom prasmem man idealus isskyrus gerokai per tamsia  ir pilka spalva verysad.gif reikes bandyti pirma numeri.

taigi sumasciau pamasyti siuos bibikus , sumaisiu siek tiek delne ir issimozojau veida, rezultatu likau patenkinta matis, bet nesausa veidas, puikus maskavimas, laikosi itin gerai ir nesiriebaluoja!!! tai va nusprendziau daugiau nesikankinti ir supylaiu choboyanga i aqua petite jely ir sumaisiau tarpusavyje biggrin.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

sekanti ryta radau savo naujadara sutraukta kaip varske verysad.gif  verysad.gif  blink.gif  blink.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif  dar pabandzia pasinaudoti , bet sudas gavosi, nu va iskitos puses siektiek dziaugiuosi kad turesiu proga naujus uzsisakyti, bet siaip tai gaila ir pinigeliu ir produkto sugadinto verysad.gif

tai va mergaites neverta maisytiskirtingu pudru.....ot kvaila galva mano!!

as kazkoriuos du bb buvau sumaisius tai nieko jiem neatsitiko, tik dabar nepamenu kurie ten buvo g.gif

Siuo metu naudoju choboyanga, nezinau ar cia sutapimas ar man jis netinka, nes atsirado keletas spuogeliu g.gif pats kremas ir spalva, ir tekstura man visai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 02 22, 14:11)
Gavau Etude House bright fit BB esu tikrai suzaveta. Perkant neatkreipiau demesio, kad talpa tokia didele.  bigsmile.gif Veidas taip naturaliai atrodo, lyg nieko nebutu tepta. Kai pabandziau korejietiskus BB, tai visokios kremines pudros man nebegraziai atrodo.  doh.gif

Esu bandžius Cotton Fit, tai nelabai patiko, toks pudrinis buvo, paryškino veido paviršiaus nelygumus ir t.t., o ir spalva kažkokia per rožinė. Apskritai, man kiek bandžiau BB kremų, tai atspalvis netinka, atrodo ant manęs kažkoks mixas tarp rožinio, neutralaus ir pilko atspalvių biggrin.gif

Lioele Triple the Solution ir Beyond the Solution irgi spalvos off man, Beyond the Solution taip dar pusė velnio iš bėdos, tik pasiriebaluoja veidas. Niekad nesisekė su tais BB kremais man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 02 05, 19:17)
Ebay. Atkeliabo per kelias savaites.

Is kur konkreciai pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 21:35)
Ar tokiu atveju sis prausiklis netampa pylingu? Ar dar kuom pasveiciat?

Matyt tampa smile.gif Jis kiek pašveičia odą. Bet pati naudoju papajos pylingą dar. Buvu įdėjusi nuorodą.

QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 22:39)

Baisenybė jis man. nematau jo prasmės visiškai. Na bandžiau ir maišyti su kitu BB, tai nereikalingas visiškai daiktas.

QUOTE(Signature @ 2014 02 22, 15:11)
Nu va, dabar jau ir man abieju reikia doh.gif

Gavau Etude House bright fit BB esu tikrai suzaveta. Perkant neatkreipiau demesio, kad talpa tokia didele.  bigsmile.gif Veidas taip naturaliai atrodo, lyg nieko nebutu tepta. Kai pabandziau korejietiskus BB, tai visokios kremines pudros man nebegraziai atrodo.  doh.gif

Bright fit superinis smile.gif Tik Cotton fit spalva man geresnė... gelsvesnė. Bright fit toks pilkesnis. Dar ir presuota superinė, veidas išliega beveik visą dieną kaip ir pasidažius.

QUOTE(illuminated @ 2014 02 22, 17:15)
Esu bandžius Cotton Fit, tai nelabai patiko, toks pudrinis buvo, paryškino veido paviršiaus nelygumus ir t.t., o ir spalva kažkokia per rožinė. Apskritai, man kiek bandžiau BB kremų, tai atspalvis netinka, atrodo ant manęs kažkoks mixas tarp rožinio, neutralaus ir pilko atspalvių  biggrin.gif

O man Cotton fit labia tiko ir patiko. Bet su ja svarbiasuia - gerai sudrėkintas ir nupylinguotas veidas.

QUOTE(accessories @ 2014 02 22, 18:37)
Is kur konkreciai pirkote?

Nepamenu jau... nedaug ten pardavinęja...
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 22, 16:15)
Esu bandžius Cotton Fit, tai nelabai patiko, toks pudrinis buvo, paryškino veido paviršiaus nelygumus ir t.t., o ir spalva kažkokia per rožinė. Apskritai, man kiek bandžiau BB kremų, tai atspalvis netinka, atrodo ant manęs kažkoks mixas tarp rožinio, neutralaus ir pilko atspalvių  biggrin.gif

Man irgi is pradziu uztepus veidas pudrinis atrodo, bet paskui kazkaip lyg ir dingsta ta pudra. Mano naturali oda labai sviesi ir i melsvuma - pilkuma, tai sita spalva tinka idealiai. Jei uzsitepu kazka gelsvesnio is karto atrodau ne kaip as biggrin.gif

QUOTE(Jadzka @ 2014 02 23, 10:06)
Bright fit superinis smile.gif Tik Cotton fit spalva man geresnė... gelsvesnė. Bright fit toks pilkesnis. Dar ir presuota superinė, veidas išliega beveik visą dieną kaip ir pasidažius.
O man Cotton fit labia tiko ir patiko. Bet su ja svarbiasuia - gerai sudrėkintas ir nupylinguotas veidas.
Nepamenu jau... nedaug ten pardavinęja...

Man ziema BB siek tiek i pilkuma visai gerai, nes naturali oda labai sviesi ir kiek i melsvuma nesa. O va vasarai ieskosiu ko nors kito. Eisiu ziureti tos gelsvesnes spalvos smile.gif
Atsakyti
O kaip del spalvu is Etude House Precious Mineral BB Cream Bright Fit? ziuriu blog'a, tai pagal mane W15 pati tamsiausia...idomu ar istikruju ji tamsi pasitepus.. 4u.gif
Atsakyti
O tie Etude House sausiaodem kazin tiktu?? Matau dauk kam patinka.. Nes as vis dar blaskausi tarp kazkurio is ju, arba HADA LABO Hyaluron acid BB Moist Cream Natural Beige SPF32 arba pakartoti Missha cho bo yang... unsure.gif Gal kas esat isbande visus tris?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 24, 15:38)
O tie Etude House sausiaodem kazin tiktu?? Matau dauk kam patinka.. Nes as vis dar blaskausi tarp kazkurio is ju, arba HADA LABO Hyaluron acid BB Moist Cream Natural Beige SPF32 arba pakartoti Missha cho bo yang... unsure.gif Gal kas esat isbande visus tris?? unsure.gif

Jei iš Etude - tai nebent Bright fit tiktų...
O Hada Labo ir man labai įdomi... Žvalgausi... ji rodos jis gelsvo atspalvio smile.gif
Atsakyti