QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 21:35)
Ar tokiu atveju sis prausiklis netampa pylingu? Ar dar kuom pasveiciat?
Matyt tampa
Jis kiek pašveičia odą. Bet pati naudoju papajos pylingą dar. Buvu įdėjusi nuorodą.
QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 22:39)
Gal bandet Tonymoly Luminous Pure Aura CC Cream ? Na tiesiog stebuklingas kremukas - prie bet kokios odos prisitaiko, spalvyte irgi prisitaiko - beveik stebuklas
Baisenybė jis man. nematau jo prasmės visiškai. Na bandžiau ir maišyti su kitu BB, tai nereikalingas visiškai daiktas.
QUOTE(Signature @ 2014 02 22, 15:11)
Nu va, dabar jau ir man abieju reikia
Gavau Etude House bright fit BB esu tikrai suzaveta. Perkant neatkreipiau demesio, kad talpa tokia didele.
Veidas taip naturaliai atrodo, lyg nieko nebutu tepta. Kai pabandziau korejietiskus BB, tai visokios kremines pudros man nebegraziai atrodo.
Bright fit superinis
Tik Cotton fit spalva man geresnė... gelsvesnė. Bright fit toks pilkesnis. Dar ir presuota superinė, veidas išliega beveik visą dieną kaip ir pasidažius.
QUOTE(illuminated @ 2014 02 22, 17:15)
Esu bandžius Cotton Fit, tai nelabai patiko, toks pudrinis buvo, paryškino veido paviršiaus nelygumus ir t.t., o ir spalva kažkokia per rožinė. Apskritai, man kiek bandžiau BB kremų, tai atspalvis netinka, atrodo ant manęs kažkoks mixas tarp rožinio, neutralaus ir pilko atspalvių
O man Cotton fit labia tiko ir patiko. Bet su ja svarbiasuia - gerai sudrėkintas ir nupylinguotas veidas.
QUOTE(accessories @ 2014 02 22, 18:37)
Is kur konkreciai pirkote?
Nepamenu jau... nedaug ten pardavinęja...