Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(rasabakiene @ 2014 02 18, 20:14)
Gal glima placiau kokia kosmetika su rugstimis naudojate?

Nusprendžiau išbandyt Filorga. Naktinį kremą naktinį kremą SLEEP&PEEL. Stebuklų pagal atsiliepimus gal didesnių laukiau blush2.gif Nes brangi ta kosmetika...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 20, 13:17)
Nusprendžiau išbandyt Filorga. Naktinį kremą naktinį kremą  SLEEP&PEEL. Stebuklų pagal atsiliepimus gal didesnių laukiau  blush2.gif  Nes brangi ta kosmetika... 

Aciu. 4u.gif
Mergaites, parekomenduokit priemones, kurios gerai pravalytu veido poras.
Atsakyti
Ar kuri bandete si dalyka ETUDE HOUSE Nymph Aura Volumer? Raso, kad reik su BB maisyti...Ka jis gero duoda? Foto nerandu, tai idedu nuoroda cia
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2014 02 20, 14:17)
Aciu.  4u.gif
Mergaites, parekomenduokit priemones, kurios gerai pravalytu veido poras.

Man tikrai labai labai patiko šis prausiklis: Etude House Baking powder BB Deep cleansing foam http://bitsdiaries.b...-powder-bb.html

Nereikia ir kaukės po jo valančios man.

QUOTE(Signature @ 2014 02 20, 15:28)
Ar kuri bandete si dalyka? Raso, kad reik su BB maisyti...Ka jis gero duoda? Foto nerandu, tai idedu nuoroda cia

Jis labai spindintis. NElabai man tiko ir patiko. Gal su visiškai matiniu BB maišant ir ok, priduotų švytėjimo, bet jau geriau tiesiog turėti du BB. Vienas iš jų švytintis gali būti...
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 02 20, 16:30)
Man tikrai labai labai patiko šis prausiklis: Etude House Baking powder BB Deep cleansing foam http://bitsdiaries.b...-powder-bb.html

Aciu, o odos jis nesausina?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2014 02 20, 16:46)
Aciu, o odos jis nesausina?

man asmeniškai ne.
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2014 02 20, 14:27)
Gerai, kai galesit parasykit, aciu.

Skin Food Egg White Pore Mask.

Mano oda jautri, tai labai gerai šitą kaukę toleruoja. Pati turiu ją mėginukais, tai vieno mėginuko užtenka gal kokiems 4 kartams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 20, 20:12)
Skin Food Egg White Pore Mask.

Mano oda jautri, tai labai gerai šitą kaukę toleruoja. Pati turiu ją mėginukais, tai vieno mėginuko užtenka gal kokiems 4 kartams  g.gif

Turiu ją ir aš. Tik tyyyngiu naudoti. Man tas pats, gal net geresnis poveikis tik su tuo sodos prausikliu.
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 02 20, 09:00)
Šitas prausiklis taip pat vis dar labai patinka, ir tikrai pirksiu naują kai pabaigsiu THE FACE SHOP Face It One Step BB http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

QUOTE(Jadzka @ 2014 02 20, 15:30)

Kokia jusu oda? Ir kuris jum geresnis?
Atsakyti
QUOTE(Signature @ 2014 02 21, 15:56)
Kokia jusu oda? Ir kuris jum geresnis?

Mano oda su išsiplėtusiomis poromis, kurios kemšasi, lengvai dehidratuojasi (ypač šildymo sezono metu).

Tai man tie abu prausikliai reikalingi. Tas pirmasis - kasdieniniam prausimui makiažo, o tas sodos prausiklis - kas antrą dieną ilgiau pamasažuojant, kad išvalyti poras.

Jie skirtingi smile.gif Ir abu reikalingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 21:05)

Iš korėjietiškos patinka jau anksčia mano kažkada  minėtas Skin Food paakių serumas (su kolagenu). Labai jau maloni man jo konsistencija, gerai įsigeria bei šiaip mano oda juo patenkinta. Bet tai paakiai nuo odos tipo nepriklauso smile.gif

O gal dar pabalina paakius? Man reiktu, kad pasviesintu tamsius paakius cool.gif

QUOTE(Jadzka @ 2014 02 20, 10:00)
Šiek tiek informacijos apie išbandytus ir panaudotus ilgiau produktus smile.gif

Labai labai labai patiko Etude prausiklis su soda. Turėjau mėginuką, tai gerokai geriau valo veido odą nei Skinfood kiaušininis. Po šio prausiklio valančios kaukės man nebereikia. Bandžiau gal 4 kartus (tiek užteko mėginuko). Tiesa, ilgiau pamasažuodavau veidą. Poros akivaizdžiai išsivalė ir susitraukė. Aišku makiažą prausiau prieš tai su kitu.

Ar tokiu atveju sis prausiklis netampa pylingu? Ar dar kuom pasveiciat?

Atsakyti
Gal bandet Tonymoly Luminous Pure Aura CC Cream ? Na tiesiog stebuklingas kremukas - prie bet kokios odos prisitaiko, spalvyte irgi prisitaiko - beveik stebuklas  bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Speigė: 21 vasario 2014 - 21:39