Įkraunama...
Įkraunama...

Azietiška kosmetika

QUOTE(Shalimar @ 2014 02 17, 22:40)
Atrodo jau ir man jo norisi... doh.gif  O esat kokius kitus bande? Kad ir Missha perfect cover? Skaitineju skaitineju, vieni raso, kad nesilaiko ilgai, tiesiog "istirpsta", kiti, kad turi kvepalu, ir gali dirginti oda, kiti, kad nesmarkiai maskuoja... Mano turimas BB baiginejasi, buciau emus ta pati (missha cho bo yang), bet va vis norisi ko nors naujo.. doh.gif Ir dar nezinau kuris geriau, su 32 ar 50 apsauga g.gif

smile.gif kai pirkau sleeping pack'us, man idejo BB megineliu: SKIN79 auksini ir ruzava, kazkoki ElishaCoy Premium Gold Mineral BB, ir dar kazkoki, lyg is Misshos (jau ismeciau), tai visi visikai nepatiko schmoll.gif. Nulis maskavimo, nepatiko nei tekstura, nei kaip atrodo ant odos, o jau spalvu baisumas! blink.gif doh.gif smile.gif
Jus galvojate apie emulsion - riebiai odai? Cia jo 50 apsauga. Cream - 32 apsauga.
Kiek skaiciau, jo maskavimas nelabai, jis skystesnis uz cream, o va cream - labai neblogas maskavimas, grazios spalvos, galima sluoksniuoti.
As net kai 2-3 sluoksnius uzdedu ant vietu, kur daugiau noriu pamaskuoti, nesimato ant odos smile.gif

Cream - normaliai, sausesnei, misriai i sausuma odai.
Emulsion - riebiai, misriai i riebuma.
Bet skaiciau, kad ir riebesnes (misrios i riebuma) odos savininkes naudoja cream, ir joms tinka.

Myliu si Hada Labo Moist Cream BB wub.gif, man issilaiko visa diena, nenuplaukia nuo veido, stovi vietoje prilipes kaip cementas smile.gif , nesubega i rauksleles, neparyskina ko nereikia, naturaliai, lengvai atrodo ant veido, neblogai pamaskuoja, nesimato ant odos (net pasluoksniavus), neisryskina poru, ir nera sudetyje pagrindiniu "blogiuku".
Na, vis delto - mane in Japan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 17 vasario 2014 - 23:35
Ar kas nors esate pirkusios šitą tušą?
Holika holika magic pole
user posted image

Vis viliojuos, bet neapsisprendžiu, nes šeip holikos molikos produktų neturėjau.

O šeip dabar 4 siuntų laukiu, tai gavusi pasidalinsiu yspūdžiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2014 02 18, 00:20)
Ar kas nors esate pirkusios šitą tušą?
Holika Holika Magic pole
http://imagizer.imag...90/845/ryls.jpg

Vis viliojuos, bet neapsisprendžiu, nes šeip holikos molikos produktų neturėjau.

O šeip dabar 4 siuntų laukiu, tai gavusi pasidalinsiu yspūdžiais  thumbup.gif

as turiu, man netiko sepetelis, nepratus prie tokiu. Nieko stebuklingo nedaro, kazkur voliojasi stalciuj, nenaudojamas...
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2014 02 17, 22:31)
Radau visas spalvas. Is kaires i desine:

user posted image

1. - Hada Labo BB Moist Emulsion in #1 Natural Beige SPF50 PA+++
2. - Hada Labo BB Moist Emulsion in #2 Natural Ochre SPF50 PA+++

3. -  Hada Labo BB Moist Cream in #1 Natural Beige SPF 32 PA+++
4. -  Hada Labo BB Moist Cream in #2 Natural Ochre SPF 32 PA+++

bet jie tokie i gelsvuma visi atrodo 4u.gif nebent tas "Natural Ochre"..

kol kas as esu pirmoj temoj apie sia kosmetika, tai ten labai Missha perfect cover giriama, jauciu rizikuosiu bigsmile.gif

kaip suprantu, bb butinas specialus aliejaus pagrindo prausiklis, kas kas bandet Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam? Ar sis tiktu bb nuplauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Speigė: 18 vasario 2014 - 13:41
QUOTE(Speigė @ 2014 02 18, 13:40)

kaip suprantu, bb butinas specialus aliejaus pagrindo prausiklis, kas kas bandet Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam? Ar sis tiktu bb nuplauti?

Tas Missha tikrai nuplauna BB drinks_cheers.gif
Ir šiaip, man labai smagus prausiklis. Beje, labai skalsus.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 14:09)
Tas Missha tikrai nuplauna BB  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Aš pirkau šio prausiklio mėginukus, tai vieno pakučio mažiausiai savaitei pakanka kasdien naudojant thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 15:09)
Tas Missha tikrai nuplauna BB  drinks_cheers.gif

Dekui 4u.gif praejusioje temoje radau, kad jusu oda irgi misri, gal galite ka daugiau rekomenduoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2014 02 18, 13:40)
bet jie tokie i gelsvuma visi atrodo  4u.gif nebent tas "Natural Ochre"..

apie emulsion spalvas nelabai galiu ka pasakyti

cream nera gelsvos, cia nuotraukoje kazkaip atrodo gelsvos
natural beige - tikra beige spalva, be gelsvo atspalvio
natural ochre - labai grazi naturali spalva, sviesiai rusva - siek tiek nudegusios odos spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 18 vasario 2014 - 17:21
QUOTE(Speigė @ 2014 02 18, 15:49)
Dekui  4u.gif  praejusioje temoje radau, kad jusu oda irgi misri, gal galite ka daugiau rekomenduoti?  rolleyes.gif

Net nežinau, ką čia rekomenduot blush2.gif Dabar vakarais prie kitokios kosmetikos perėjus (prancūziškos). Su rūgštimis visokiomis. O ryte baiginėju kinietišką dieninį kremą (Simgedi), nors visai jis man nieko ypatingo schmoll.gif O BB/CC iš viso paskutiniu metu į šoną atidėjus blush2.gif

Iš korėjietiškos patinka jau anksčia mano kažkada minėtas Skin Food paakių serumas (su kolagenu). Labai jau maloni man jo konsistencija, gerai įsigeria bei šiaip mano oda juo patenkinta. Bet tai paakiai nuo odos tipo nepriklauso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 vasario 2014 - 20:05
QUOTE(Ingėnas @ 2014 02 18, 21:05)
Net nežinau, ką čia rekomenduot  blush2.gif  Dabar vakarais prie kitokios kosmetikos perėjus (prancūziškos). Su rūgštimis visokiomis.  O ryte baiginėju kinietišką dieninį kremą (Simgedi), nors visai jis man nieko ypatingo  schmoll.gif O BB/CC iš viso paskutiniu metu į šoną atidėjus  blush2.gif

Iš korėjietiškos patinka jau anksčia mano kažkada  minėtas Skin Food paakių serumas (su kolagenu). Labai jau maloni man jo konsistencija, gerai įsigeria bei šiaip mano oda juo patenkinta. Bet tai paakiai nuo odos tipo nepriklauso smile.gif

Gal glima placiau kokia kosmetika su rugstimis naudojate?
Atsakyti
Šiek tiek informacijos apie išbandytus ir panaudotus ilgiau produktus smile.gif

Labai labai labai patiko Etude prausiklis su soda. Turėjau mėginuką, tai gerokai geriau valo veido odą nei Skinfood kiaušininis. Po šio prausiklio valančios kaukės man nebereikia. Bandžiau gal 4 kartus (tiek užteko mėginuko). Tiesa, ilgiau pamasažuodavau veidą. Poros akivaizdžiai išsivalė ir susitraukė. Aišku makiažą prausiau prieš tai su kitu.

Mizon peptidinė ampulė pataisė mano nuomonę apie mizon. Labai labai patinka, veidas atsigauna.

Šitas prausiklis taip pat vis dar labai patinka, ir tikrai pirksiu naują kai pabaigsiu THE FACE SHOP Face It One Step BB http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

TonyMoly naktinė kaukė - superinė. Vis dar džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2014 02 20, 09:00)
TonyMoly naktinė kaukė - superinė. Vis dar džiaugiuosi smile.gif

drinks_cheers.gif Man ji irgi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 20 vasario 2014 - 10:53