QUOTE(Shalimar @ 2014 02 17, 22:40)
Atrodo jau ir man jo norisi... O esat kokius kitus bande? Kad ir Missha perfect cover? Skaitineju skaitineju, vieni raso, kad nesilaiko ilgai, tiesiog "istirpsta", kiti, kad turi kvepalu, ir gali dirginti oda, kiti, kad nesmarkiai maskuoja... Mano turimas BB baiginejasi, buciau emus ta pati (missha cho bo yang), bet va vis norisi ko nors naujo.. Ir dar nezinau kuris geriau, su 32 ar 50 apsauga
kai pirkau sleeping pack'us, man idejo BB megineliu: SKIN79 auksini ir ruzava, kazkoki ElishaCoy Premium Gold Mineral BB, ir dar kazkoki, lyg is Misshos (jau ismeciau), tai visi visikai nepatiko . Nulis maskavimo, nepatiko nei tekstura, nei kaip atrodo ant odos, o jau spalvu baisumas!
Jus galvojate apie emulsion - riebiai odai? Cia jo 50 apsauga. Cream - 32 apsauga.
Kiek skaiciau, jo maskavimas nelabai, jis skystesnis uz cream, o va cream - labai neblogas maskavimas, grazios spalvos, galima sluoksniuoti.
As net kai 2-3 sluoksnius uzdedu ant vietu, kur daugiau noriu pamaskuoti, nesimato ant odos
Cream - normaliai, sausesnei, misriai i sausuma odai.
Emulsion - riebiai, misriai i riebuma.
Bet skaiciau, kad ir riebesnes (misrios i riebuma) odos savininkes naudoja cream, ir joms tinka.
Myliu si Hada Labo Moist Cream BB , man issilaiko visa diena, nenuplaukia nuo veido, stovi vietoje prilipes kaip cementas , nesubega i rauksleles, neparyskina ko nereikia, naturaliai, lengvai atrodo ant veido, neblogai pamaskuoja, nesimato ant odos (net pasluoksniavus), neisryskina poru, ir nera sudetyje pagrindiniu "blogiuku".
Na, vis delto - mane in Japan