QUOTE(darius333 @ 2014 01 11, 17:16)
Na jau, uz puse tokios kainos galiu pasiulyti visa :nameli medyje" su stogu, langais ir "kojomis"
Skaitau ir kaunieciu, ir vedinimo, ir sildymo, ir karaksiniu namu, ir SIP ir ... dar eile, kur tik yra klausimai dominantys mane. Kur iskyla klausimu ar minciu - bandau ir pats parasyti. Jei Kaune chebryte darys subegima, bandysiu ir as prisijungti, bet tikiuosi sis tavo postas nera kvietimo atsaukimas
Skaitau ir kaunieciu, ir vedinimo, ir sildymo, ir karaksiniu namu, ir SIP ir ... dar eile, kur tik yra klausimai dominantys mane. Kur iskyla klausimu ar minciu - bandau ir pats parasyti. Jei Kaune chebryte darys subegima, bandysiu ir as prisijungti, bet tikiuosi sis tavo postas nera kvietimo atsaukimas
Už savo pasakytus žodžius reikia atsakyti, čia dar iš rusiško folkloro išliko . Ne, jei jau pasakiau, tai savo žodžių laikausi. Jei turi noro, tikrai mielai prašom. Tik jei kalba eina apie pabendravimą, tai aš sakau, jog ir pats turiu minčių, kada į kauniečių meeta pasijungti. Nors iš kitos pusės, gal ir vilniečiai ką sugalvos, juk ir Vilniuje gyvena energiškai efektyvių namų entuziastų - Cibulis, BangaS, aš, gal ir daugiau atsiras
Nervina tik tokie spėlionėmis paremti postai, apie tai, kokios pigios turėtų būti statybos. Na nėra jos tokios pigios. Net sunku įsivaizduoti, kiek kiekvienai detalei reikia smulkmenų, kurios atrodo nebrangios, bet visumoje tokią labai padorią sumą sudaro. Kai jau kalbi apie kainas, būk geras, nefilosofuok kiek debesys gali kainuoti, remkis jau padarytomis sąmatomis.
Prašymas dar būtų, visiems, kas norėsite įkelti paveiksliukus į forumą, arba sumažinkite juos, arba įkelkite tik nuorodą į paveiksliuką. Neįmanoma po to viso puslapio žinučių skaityti mažesniame ekrane .