Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 22 tema

QUOTE(*** @ 2014 01 09, 18:15)
Zmogus i ind namu tema patalpino sita nuoroda
http://www.z500.lt/projekt/Z119

seip uzkliuvo akis uz grindu dangos. Ar yra cia esanciu kurie svarsto sildomom grindim pvz epoksidine danga. Sakyciau modernu bet ar nebutu rezultatas kaip auto serviso biggrin.gif ?

idomus variantas, tik butu ne autoserviso o prekybcentrio vaizdas:) juokauju. Maciau su 3d, grazu, tik labai greitai gali nusibosti tas pats vaizdas. Kadangi namuose didelio devejimosi nebutu, uztektu keliu mm storio, bet jis atkartotu betono nelyguma, taigi betonas turi buti gerai islygintas.

Idomu ar yra matine balta, kaip sita user posted image

Vel klausimas kaip valosi, praeisi vasara su dregnom kojom, matysis pedu konturai.

As kolkas realiausiai svarstau klijuojamos linoleumo lenteles su medzio masyvo imitacija , kaina kazkur 70lt/m2.

Atsakyti
Eh, man tai tas minimalizmas net labai o ir pliusas butu didziulis del sildomu grindu. Pavaiksciojau ant savo betono su +27 +30 paduodamu vandeniu jauciuas ta siluma, malonu (cia buvo pasisakiusiu jog tokia siluma neturetu buti jungtama).

Taciau manau viena yra ziuret komp projekcija o kita realus rezultatas. 3d tie dalykeliai man nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 09, 19:05)
Eh, man tai tas minimalizmas net labai o ir pliusas butu didziulis del sildomu grindu. Pavaiksciojau ant savo betono su +27 +30 paduodamu vandeniu jauciuas ta siluma, malonu (cia buvo pasisakiusiu jog tokia siluma neturetu buti jungtama).

Taciau manau viena yra ziuret komp projekcija o kita realus rezultatas. 3d tie dalykeliai man nelabai smile.gif

cia ne komp projekcija. dabar perziurinedamas google images maciau kad sita nuotrauka is Kauno foto galerijos prie rotuses. Gali gyvai apaziuret biggrin.gif

dar maciau kad tokios grindys buvo pas tuos milijonierius raudondvario name, kur uz mergaites kambari 50k lt sumokejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyroja: 09 sausio 2014 - 18:10
Kuriame projektavimo etape būtų teisingiausia skaičiuoti namo energetinį efektyvumą?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 09, 18:15)

seip uzkliuvo akis uz grindu dangos. Ar yra cia esanciu kurie svarsto sildomom grindim pvz epoksidine danga. Sakyciau modernu bet ar nebutu rezultatas kaip auto serviso biggrin.gif ?

Epoksidinių grindų dizaino galimybės yra labai plačios - vienspalis, švelniai ar kontrastingai spalvinis, metalizuotas, ornamentis, tapybinis, nuo mato iki blizgaus paviršiaus.. Mano supratimu šildomoms grindims - vienas optimaliausių sprendimų..
Galimybes galite įvertinti: http://www.aaasexyfloors.com.au/media/
O jeigu domina - rašykite asmeninę žinutę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijos: 09 sausio 2014 - 21:42
QUOTE(BangaS @ 2014 01 09, 20:31)
Kuriame projektavimo etape būtų teisingiausia skaičiuoti namo energetinį efektyvumą?

Kuo anksčiau tuo geriau.
Taip pat labai svarbu nuspręsti ar tai daroma dėl sertifikato (ir kokio) ar dėl savęs.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 09, 17:15)

Galvojom galvojom, bet turbut labai brangiai iseina. planuojam 1-am ir 2-am aukstuose grindini sildyma tai labai jau tiktu. Bet klaustukas ant kiek jos ilgaamzes g.gif . Kazin ar tas blizgesys, o kad ir matines ar neprades nusideveti tos vietos kur daugiausia vaiksciojama, o aplinkui bus kaip naujos g.gif
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2014 01 10, 01:33)
Galvojom galvojom, bet turbut labai brangiai iseina. planuojam 1-am ir 2-am aukstuose grindini sildyma tai labai jau tiktu. Bet klaustukas ant kiek jos ilgaamzes g.gif . Kazin ar tas blizgesys, o kad ir matines ar neprades nusideveti  tos vietos kur daugiausia vaiksciojama, o aplinkui bus kaip naujos g.gif

Dėvėsite kaip Elenytė metalines kurpaites..))))) O kaina subjektyvus aspektas - labai daug lemiančių faktorių..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijos: 10 sausio 2014 - 00:53
Sveiki,

ar kas nors montavotės lauko duris apšiltinamąjame sluoksnyje? Kaip montavo - ant kronšteinų?

Klausiu, nes man aiškina, kad lauko durų ar slankiajančios vitrinos nevalia montuoti ant kronšteinų dėl vibracijų ir t.t. Sunku tuo patikėti...

Atsakyti
Man montavo ir nustumiamas ir lauko duris ant kronsteinu. Tiesa pas mane muryta buvo pagal vidinine pamato linija tai gavos 5cm ishsikises i isore.

Jai tai nustumiama vitrina (ne atverciama nustumiama kur max 1.3m plotis) tai jos tvirtinas kronsteinais kas 60cm ir cia nekalbu apie kampuocius 3 - 4mm o tikrai galingus kampuocius (langininkai patys gaminos pas metalistus). Vienas milimetras i sona ir durys nebesistumdo..

QUOTE(D'Arbuzas @ 2014 01 10, 06:43)
Sveiki,

ar kas nors montavotės lauko duris apšiltinamąjame sluoksnyje? Kaip montavo - ant kronšteinų?

Klausiu, nes man aiškina, kad lauko durų ar slankiajančios vitrinos nevalia montuoti ant kronšteinų dėl vibracijų ir t.t. Sunku tuo patikėti...

Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 01 09, 14:11)
1 murine dezute su ploksciu gelzbetoniniu stogu gali ideaiiai ivyniot i siltala be jokiu salcio tiltu, ner ka ir lygint su mediniais slaitiniais stogais, su kuriais, kiek neskaitai, vienos problemos ir begale priestaringu sprendimu joms salint.
2 kainos skirtumai ko gero gali but ir i viena ir i kita puse, bet nemanau kad butu esminiai ypac imant viso namo kaina.

1 thumbup.gif sutinku 100%
2 drisciau abejoti, nes vatos 1m3 apie 100 Lt, NEPS - 210 LT, PUR - nuo 400 LT, PIR - dar daugiau doh.gif , pats medzio konstruktyvas nors ir storesnis, kainos atzvilgiu gaunasi pigiau nei geras muras g.gif
Atsakyti
QUOTE(lijos @ 2014 01 09, 14:34)
Tuo tarpu betono monolitas turėtų būti gerokai rimtenis sprendimas.. Ir nesu susidūręs, bet įdomu kaip būtų galima tuo pačiu monolitu išspręsti ir lubų dizainą su visais aukščių perkritimais, nišomis ir apšvietimo sprendimais.. Klojinys žiauriai sudėtingas, bet be jokių gipsų.. Kažin ar realu ir įmanoma..?

Imanoma viskas, bet remiasi i kaina doh.gif , o be to kur padeti rekupo vamzdzius tokiu atveju g.gif
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 01 09, 14:55)
Ok, mielai sutinku, suderinam kada laiką, ir užlėk  smile.gif .

thumbup.gif liko tik laiko rasti, o kuriam Lietuvos kampe pats esi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2014 01 09, 15:29)
Užuomazga Vilniečių meetui  smile.gif Sveikintina idėja  smile.gif Gal ir iš Kauno, Klaipėdos bei kitų miestų prisijungtų biggrin.gif

O, kiek suprantu pats esi VLN, as pats KN, bet is laikinosisos i amzinaja sostine ne tukstanciai kilometru vaziuoti, galima prisiderinti, o jei dar ne vienas rimtas statytojas susibegs, tai ir "brainstormingas" gali ivykti lotuliukas.gif
Atsakyti