QUOTE(cibulis @ 2014 01 03, 17:52)
1. Aš kažkur buvau radęs, kad suprastėja iki 0,028.
2. Kur čia taip radote?
Dar šiek tiek paskaičiavau.
Man 1 kg su darbu ekovatos atiduotų už 4 Lt. Jei į 1 m3 įeina 45 kg, tai kubo kaina
180 Lt. Jei į 1 m3 pripurkštumėme 60 kg, tai kubo kaina išeitų net 240 Lt.
1 kv. metras 50 cm storio apšiltinimo kainuotų 90-120 Lt. Stogo apšiltinimo plotas - 134 kv. metrai. Todėl visas gerai apšiltintas stogas kainuotų 16 080 Lt.
Knauf Unifit 035 1 m3 man atiduotų po 105 Lt. Tokiu atveju 1 kv. metro 50 cm apšiltinimo kainuotų 52,5 Lt. Darbas apie 15-20 Lt. Taigi 1 kv. metro kaina 73 Lt. Arba viso stogo kaina 9782 Lt.
Kainos skirtumas - 6298 Lt.
Cibuli. Visu pirma,maksimalus storis ekovatos yra 40 cm. Nevienas man taip sake.
Antra,niekas tau nesupurks 60 kg/m2 purskia savo hodu is akies,vata pati skleidzias ir nelabai ka ten sugrusi.. Zinau,maciau,pas mane dare. Jei Lietuviska ekovata tai 4 litai brangoka.jei thermoflock tada liuks. Kaip paskaiciuoti kiek supute? Atvaro masiniukas,paskaiciuoji kiek atsiveze maisu,poto primeti kiek liko..
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 01 03, 19:44)
Aš irgi įtariu, kad čia yra machinacijos arba žaidimai su skaičiais. Pavyzdžiui,
Paroc birios vatos (ta pati ekovata, celiulozės vata) šilumos laidumas - 0,041.
Rockwoolo birios Granrock vatos šilumos laidumas 0,042. Įtariu, kad ekovata gudrauja kaip reikalas. Teisingiau mausto ir kvailių ieško.
Papildyta:
Kokia vata išskiria tuos mažus dulkių kiekius: stiklo ar vatos? Ir kaip vatos dulkės praeina per difuzinę plėvelę, gipsokartono ir vidaus apdailos sluoksnį.
Tai kuri vata mažiau pavojinga žmogui tiek šiltinant, tiek jau gyvenant: akmens ar stiklo?
Kur yra pirkti stiklo vatos?
Papildyta:
QUOTE(Orginalus @ 2014 01 03, 18:03)
Jei pats detumet vata, tuomet gal ir gautumet gera rezultata su vata isspausti, bet kai darys samdyti, tai kazin ar jie terliosis su kiekvienu mazu tarpeliu.
Mano manymu jei det vata tai tik paciam, nepasitiketi niekuo kitu.
Nu jo,jei deti paprasta vata tai geriau paciam,nes 100% kad kurnors prichalturins. Uztai ir pasirinkau ekovata,kad nebutu halturos. Plius per viena diena visa stoga padare.
Papildyta:
QUOTE(Orginalus @ 2014 01 03, 18:08)
Puciant slapiuoju butu arba tarp gegniu tikrai ekovata isbrangsta, jei siltintumet perdanga, butu apie 3000lt pigiau, o jei pats, tai dar ir per pus pigiau.
Niekas nepucia tarp gegniu slapiuoju budu
Perdanga ,taip,galima paciam uzsimesti vata,tarp gegniu,ne,reikia aparaturos.