Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 22 tema

g.gif turiu knyga CD. Mest ji ryt i magnetola...

QUOTE(cibulis @ 2014 01 01, 15:30)
Pofik tie 10 kg. Mesk. Rimtai iš širdies patariu. Fiziškai sunku apie 3 savaites. Per tiek laiko organizmas išsivalo. Tada belieka išvalyti smegenis, jei smegenys bus išvalytos, gyvenime neberūkysi. Net ir išgėręs. Mane dabar rūkantys net šiek tiek erzina. Prieš Naujus net panelei prie Senukų įėjimo velnių daviau. Einu su vaikais, o čia dūmai. Šlykštu.

Mesk rūkyti, asmeniškai padėsiu, aš tavim tikiu.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 01, 16:36)
g.gif  turiu knyga CD. Mest ji ryt i  magnetola...

Ok. Šiandieną dar atleidžiame, bet rytoj - pradedi. Tai bus lengva. Tu save nugalėsi. O kai nugalėsi, būsi žiauriai patenkintas. Jausiesi tikrai daug geriau. Daug daug geriau nei dabar.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 01, 16:14)
Džiugu, brolau, už tave. Aš gerti daugiau nepradėjau, bet 10 kg tikrai priaugau. Stabiliai po pakelį į dieną surūkydavau. Per balius ir 2-3. Žiauru. Ne dėl pinigų. Dėl sveikatos.

P.S. Man dar reikia atsisakyti alaus. Kitokio alkoholio beveik nevartoju. Vakar tik įteisintą samanę lupau - Grant's. Kokio Š prideda į tą alų, kad vis norisi.

aha ira as apie +9kg, bet tai prasktiskai gavosi man normalus svoris. nes kol rukiau mazai valgiau, bo nebuvo jokio malonumo is to proceso.
ko tu vis ta shudina granta geri? ar ant normalesnio viskio neuzdirbi? smile.gif viensalykli reikia gert.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 01 01, 16:42)
aha ira as apie +9kg, bet tai prasktiskai gavosi man normalus svoris. nes kol rukiau mazai valgiau, bo nebuvo jokio malonumo is to proceso.
ko tu vis ta shudina granta geri? ar ant normalesnio viskio neuzdirbi? smile.gif viensalykli reikia gert.

O koks viensalyklis? Arba koks geriausias? Naminis? Vakar greitai rinkausi: Grant's arba Ballantines. Grant's buvo keliais litais pigiau.

Aš irgi prieš metimą rūkyti buvau tikras sliekas. Prieš 20 metų buvau: 196 cm ūgio ir apie 82 kg svorio. Tada šeima, geras žmonos maistas ir apie 93-95 kg. O ir šiaip virš 35 (ar virš 30 metų) sako pradeda augti svoris. Dabar apie 195 cm ir 110 kg. Teks mesti svorį. Gimęs drakono metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 sausio 2014 - 16:53
QUOTE(cibulis @ 2014 01 01, 16:48)
O koks viensalyklis? Arba koks geriausias? Naminis? Vakar greitai rinkausi: Grant's arba Ballantines. Grant's buvo keliais litais pigiau.

Aš irgi prieš metimą rūkyti buvau tikras sliekas. Prieš 20 metų buvau: 196 cm ūgio ir apie 82 kg svorio. Tada šeima, geras žmonos maistas ir apie 93-95 kg. O ir šiaip virš 35 (ar virš 30 metų) sako pradeda augti svoris. Dabar apie 195 cm ir 110 kg. Teks mesti svorį. Gimęs drakono metais.

viensalyklis yra tas kur parasyta ne "blended" kas kaip taisykle yra prastesni viskiai, o "single malt" ir paprastai ne maziau 12 metu islaikymo. aisku uz 35lt nenupirksi.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 01 01, 17:03)
viensalyklis yra tas kur parasyta ne "blended" kas kaip taisykle yra prastesni viskiai, o "single malt" ir paprastai ne maziau 12 metu islaikymo. aisku uz 35lt nenupirksi.

Supratau. Paieškosiu. Koks tavo mėgstamiausias? Arba nuo kurio pradėti?
Atsakyti
J Daniels mirksiukas.gif

QUOTE(cibulis @ 2014 01 01, 16:06)

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 01, 17:08)
J Daniels  mirksiukas.gif

Šitas geras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 01, 17:06)

neturiu tokio , nesu toks specas, paprastai ar su akcija ar pardaveja koki isiulo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2014 01 01, 17:13)
neturiu tokio , nesu toks specas, paprastai ar su akcija ar pardaveja koki isiulo smile.gif

O kokį prieš arklio metus vartojai?
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 01, 17:08)
J Daniels  mirksiukas.gif

nu savotiskas, bet cia burbonas.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 01 01, 17:15)
O kokį prieš arklio metus vartojai?

sikart blendinta chivas regal, dovanotam arkliui i danti neziuri.
idomu kiek vatu isskiria geriantis zmogus? cia kad arciau temos butume su pokalbiu apie viskius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 01 sausio 2014 - 17:20
QUOTE(madwifi @ 2014 01 01, 17:16)
nu savotiskas, bet cia burbonas.

Stebiuosi jūsų išmintimi. O šiaip geriausias pasaulyje viskis - lietuviška samanė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 sausio 2014 - 17:21