QUOTE(Demetra @ 2015 03 18, 15:37)
Gal kas turėjote tulžies refliuksą, kaip gydėtės? Nexium aš ir taip jau geriu, nieko jis nepadeda.
As ir ji turejau

Israse man zolinius Rowacol po 1X3 per diena ir visus tris menesius.
http://www.pharmedus...inimas/rowachol
Nu tikrai stebuklas buvo, sutvarke man ta tulzi ant amziu amzinuju(tfu, tfu, tfu, rudeni rijau zarna-neberado tulzies).
O kiek laiko geriat Nexiuma? Man patare pastoviai jo negerti, liepe tik tol, kol Helikobakteri gydziausi, paskui dar testi pora menesiu, o paskui nutraukti ir nevartoti iki GERLo pablogejimo. Kai man viskas sublogeja, pageriu tada savaite ir vel nutraukiu, stengiuosi tvarkytis be vaistu
Prisiminiau, jog dar vienas dalykas man labai padejo(o ir teveliui po chemoterapijos visas zaizdas sutvarke: tai saltalankio aliejaus gerimas po valgoma sauksta ant tuscio skrandzio

Uztrauke visas erozijas, sutvarke paraudonavimus
QUOTE(Loba2013 @ 2015 03 18, 17:04)
Puoliau gerti sėmenis ir virtis buljoną, praėjo.
Aš skrandžio gleivinę bandyčiau gydyt
minkšta dieta, sėmenim, medum su šiltu vandeniu, DGL ir būtinai - naminiu buljonu, po litrą paroje.
Tikrai, semenu kisielius su visom opom, zaizdom, erozijom irgi stebuklus daro

Prisiminiau, kad mamai, kai buvo skrandzio zaizdos, tai liaudies medicinos priemones eme: 60 laipsniu naminuke po valgoma sauksta ryte ant tuscio skrandzio. Zaizdas dezinfekavo, jos uzgijo. O nepadejo jau niekas, nei antibiotikai, nei -ozoliai, nei semenys, nei dieta
Minksta dieta, mergaitems paaiskinsiu, tai ne vien koses, bet ir visas blenderiuotas maistas

Man gastroenterologe padare, sako, kol paumejimas, kol skrandyje erozijos, blenderiuok maista, nes skrandyje dantu nera, kiekvienas blogai sukramtytas gabaliukas erzina skrandzio pazeista gleivine, dirgina ja, leisk, sako, viskam sugyti, tada galesi vel kramtyti. Ir tikrai menesi pagyvenau ant tokios "minkstos dietos", skrandis man kasdien "aciu" sake, nebeskaudejo.