Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Sveikos. Siandien vel kalbejausi su drauge, kuri serga raudonaja vilklige. Prie to dar psisidejo, kad jos krutyje atrado limfmazgiu. laukia tyrimo rezultatu.
Paprasiau jos padaryti kvepavimus. rezultatas 22. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 17, 12:16)

Buvau, bet nemanau, kad butu pigesne. Gal kokiam kitam mieste, bet tikrai ne Miunchene  schmoll.gif  as net skuduru nepirkau, per brangu

Na Miunchenas kaip miestas tai ziauriai brangus, bet surasti pirkti geru, bet nukainotu daiktu galima labai greitai, tik reikia zinoti, kur eiti, uztaikyt akcijas ir pan. Mes niekad neperkam, kai mums kazko isireikia, laukiam, ziurinejam, pasitaiko pasiulymas geras ir jamam. Taip ir puodus labai gerus nusipirkom, skirtumas keli simtai euru.
Drabuziai, aisku, jei verciam kaina i litus tai brangiai iseina, bet jei gyveni cia, tai tikrai labai normaliai. as geriau nusiperku viena kokybiska suknele uz 100 euru, nei 5 skudurines is nuvalkiotos Zaros ar Mango. o dabar suzaidziau isvis gudriai, isidarbinau kelioms valandoms per savaite savo megstamiausioje drabuziu firmoje (Stefanel) pardavimo asistente ir gaunu ten 50 % viskam biggrin.gif va tik del to. Nuvaziuoji i salimai esanti kaima, kur prekiauja tos firmos praeita kolekcija, ten ant nukainotu dar uzsimeti savo 50% ir prisiperki kasmyro galima sakyti uz centus. Gyveni ir mokaisi smile.gif

As turiu panasia tarka, gal ne taip mandrai kaip Vorestos atrodo, bet savo darba atlieka. Pirkau ja malaizijoje pries kelis metus uz pora pinigu. Zodziu, papigiai, bet esu labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 17, 10:41)
Rytorasa, vyras mane apciupineja ir burba "kaulas ir va cia kaulas, papu neliko", ties paskutine fraze gailiai atsidusta biggrin.gif

hihihi.gif ech tie vyrai... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 17, 12:17)
Gyveni ir mokaisi smile.gif

drinks_cheers.gif va butent, tik reikia laiko viska apsiziurineti, issniukstineti ir taip sakant "pagauti sistema".
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 12 17, 12:17)
prisiperki kasmyro

Jauciu silpnybe kasmyro megztukams, man tai kazkas tokio rolleyes.gif minksti, lengvi ir silti, ech
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 17, 12:53)
Sveikos. Siandien vel kalbejausi su drauge, kuri serga raudonaja vilklige. Prie to dar psisidejo, kad jos krutyje atrado limfmazgiu. laukia tyrimo rezultatu.
Paprasiau jos padaryti kvepavimus. rezultatas 22.  verysad.gif

na ir? dabar, kai ji gavo spyrį šiknon, gal jau panorės keistis, tad pamėgink nurodyt kryptį.
Ji lietuvė?

Išbėgau pas mamą trumpam, trobą lygtai užrakinau, pareinu, atrakinta, ant stalo guli nauja tarka-tas 3000 modelis- Kalėdų senelis apsireiškė dukros pavidalu thumbup.gif
Kiba skaito SM ?
Maniškė gi ta- 2000 modelio buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 17 gruodžio 2013 - 12:54
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 13:49)
na ir? dabar, kai ji gavo spyrį šiknon, gal jau panorės keistis, tad pamėgink nurodyt kryptį.
Ji lietuvė?

Lietuve, aisku. jai 36. del tos vilkliges jau seniai rauda. Sakiau jai jau vasara apie sia mityba, bet ji iskart nusprende, kad jai tai neimanoma. Sveikata blogeja su diena, liga progresuoja, bet kada gali pulti gyvybei svarbius organus. Gydytojai planuoja keisti vaistus, bet reikes stebeti ar kepenys atlaikys. Ji dar sake lauks vasara kol ateis, nes nori tirtis pas kazkokia Tucina kokie produktai jai tinka, o kokie ne, o tada gal jau va pabandys ka ir as jai sakiau. doh.gif iki vasaros dar puse metu... man tai atrodo labai daug.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 17, 14:00)
Ji dar sake lauks vasara kol ateis, nes nori tirtis pas kazkokia Tucina kokie produktai jai tinka, o kokie ne, o tada gal jau va pabandys ka ir as jai sakiau. doh.gif  iki vasaros dar puse metu... man tai atrodo labai daug.

Su tokiu pH indeksu- pusmetį laukti? doh.gif
lai paskaito, gal praeis noras ?
O jei su galimu žarnyno uždegimu ir pralaidumu dar ją įtikns
žarnyno valyma pasidaryti tai visai nekas būtų.
Ir pigiau bei naudingiau būtų metabolizmo testas. Ale ką padarysi- tai jos pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 17, 11:20)
Be raugintų kopūstų neįsivaizduoju kaip peržiemočiau  ax.gif
Jau man irgi tos pjaustyklės tuoj užsireiks...

Man taip skanu rauginti kopūstai wub.gif Bet po jų labai pilvą kažkodėl pučia. Nuo raugintų agurkų viskas ok, o va su kopūstais nedraugauju. Kažin kodėl čia taip?
Aš jau irgi tą pjaustyklę žiūrinėju lotuliukas.gif Bet jaučiu, kad man nereikia. Nes prieš pusmetį pirkau Moulinex mėsmalę, tai ji man daugiausia kaip tarka tarnauja thumbup.gif Visokių antgalių turi daržovių tarkavimui
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 17, 13:17)
isidarbinau kelioms valandoms per savaite savo megstamiausioje drabuziu firmoje (Stefanel) pardavimo asistente ir gaunu ten 50 % viskam biggrin.gif va tik del to. Nuvaziuoji i salimai esanti kaima, kur prekiauja tos firmos praeita kolekcija, ten ant nukainotu dar uzsimeti savo 50% ir prisiperki kasmyro galima sakyti uz centus. G

omg, ir aš ten noriu įsidarbinti biggrin.gif mano draugė prie Barcelonos irgi į kažkokį išparduotuvių kaimą važiuoja, o aš po to iš pavydo mirštu tuos jos rūbelius pamačius.

Wallis, o tai draugė žada laukti 6 mėnesius? Ko? Kodėl nenori dabar pabandyti paleo, o po to pas Tulčiną važiuoti, jei su paleo nieko gero nebus?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 12 17, 13:22)
Man taip skanu rauginti kopūstai  wub.gif  Bet po jų labai pilvą kažkodėl pučia. Nuo raugintų agurkų viskas ok, o va su kopūstais nedraugauju. Kažin kodėl čia taip?

O kopūstai naminiai ar pirktiniai?

Mergaitės, kurios klausė dėl sviestuko, tai aš atšaukiu savo norėjimą, nes tikrai negalėsiu tą savaitgalį paimt, o ir finansai vėl užspaudė siaubingai, ir, ko gero, ilgam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 13:49)
Išbėgau pas mamą trumpam, trobą lygtai užrakinau, pareinu, atrakinta, ant stalo guli nauja  tarka-tas 3000 modelis- Kalėdų senelis apsireiškė dukros pavidalu  thumbup.gif
Kiba skaito SM ?
Maniškė gi ta- 2000 modelio buvo.

bigsmile.gif thumbup.gif Kalėdų senelis yra gėėėris.. biggrin.gif Reikia ir man tos pjaustyklės. Čia rašau, kad Kalėdų senis išgirstų... lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(norala @ 2013 12 17, 10:24)
ne per toli ?  smile.gif galim ir vietoj apnakvyndyt smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 10:28)
ne, negalim  schmoll.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 17, 10:41)
Labas rytas, ryta pradejau nuo trydos. Uzsipyliau granato zieviu verdanciu vandeniu, laukiu kol pritrauks. Liksiu be pusryciu. I darba neisiu, dirbsiu prie kompo namie.

As irgi ta tarka pirksiu, po stipendijos. Kad tik kainos nepakeltu del pagausejusiu pirkeju gretu biggrin.gif

Rytorasa, vyras mane apciupineja ir burba "kaulas ir va cia kaulas, papu neliko", ties paskutine fraze gailiai atsidusta biggrin.gif

analogiskai doh.gif

QUOTE(norala @ 2013 12 17, 10:44)
Nelabai gaudaus, kuo jinai ypatinga...
Kažkada panašias nešiodavo prekybos  agentai, buvau nusipirkus, tai pragulejo kelis metus ir atidaviau kažkam  g.gif
Bet, kai tokia reklama, tai jau gal ir aš noriu smile.gif

QUOTE(nomore @ 2013 12 17, 12:02)
man norisi rūgščių produktų  biggrin.gif  klaiska, žodžiu. Valgau tris kartus, jokių užkandžių, jokių neleistinų nesąmonių, svoris dar nepaaugo. Bet tikiuosi, kad dar kurį laiką ir neaugs, nėra dar jam ko lipt į viršų.Neleidžiu sau norėti nesąmonių, juo labiau jas valgyti. Vyras vis bando man prakišti kokią nesąmonę, kai pvz alkana kur vaikštau, o iki namų dar daug laiko, mol, nu suvalgyk va kokį ten picos gabaliuką, ar ką. O aš tada siuntu baisiausiai, kad paskui du mėnesius jausis tas poveikis to gabaliuko  biggrin.gif
Man svoris nepasikeitė, bet apimtis pilvo srity jau pirmom savaitėm padidėjo, pradėjau neįtilpt į kelnes iškart. Ir toks pyktis ėmė, nes svoris po kelis šimtgramius mažėja, o kelnės nesusisega biggrin.gif Ir tokia nesąmonė, lašinių sluoksnis ant pilvo iškart užlipo. iš kur jis kitur susistūmė, nežinau.
thumbup.gif
O man patiktų kojines gaut biggrin.gif Mano vyras tai išvis kojinių maniakas biggrin.gif
Man čia buvo vieną dieną panika, kai dukros draugė mokyklos visą naktį pravėmė - pratriedė, o kitą rytą lyg niekur nieko atkeliavo į mokyklą. Tai jau buvau pasiruošus granatų žieveles kovinėj parengty  lotuliukas.gif
negerai  g.gif
Tikrai taip. Kaip rankinis stabdis užtrauktas veikia, ypač nerauginti produktai.

Atsakyti