Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 17, 10:41)

As irgi ta tarka pirksiu, po stipendijos. Kad tik kainos nepakeltu del pagausejusiu pirkeju gretu biggrin.gif

Nelabai gaudaus, kuo jinai ypatinga...
Kažkada panašias nešiodavo prekybos agentai, buvau nusipirkus, tai pragulejo kelis metus ir atidaviau kažkam g.gif
Bet, kai tokia reklama, tai jau gal ir aš noriu smile.gif
Atsakyti
Mano jau dvi tarkos suluzo, noriu kazko normalesnio, neskysto. Yra tam puslapyje, kur ji parduodama, demonstracinis filmukas.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nidulia, parašiau adresą 4u.gif

Aš tai vis mmm nesulaukiu unsure.gif Šian pilnatis, galvojau ateis..bet jau porą mėn. nėra verysad.gif (nenėščia, prasitestavau dėl visa ko biggrin.gif)
Apetitas didžiulis - valgau dauug.. Išsigas Rokutis kiek mitybos lapų pripildžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 17, 10:44)
Nelabai gaudaus, kuo jinai ypatinga...

Kažkuri mergaitė minėjo, kad jau berods 10, ar 15 metų dožia ją ir , kai nauja- labai geras plienas, kokybiškas produktas. Ir aš jau laukiu kol atvež biggrin.gif

Sėsiu po švenčių vėl ant Whole 30, nekrenta svoris su pieno produktais doh.gif Na, bet ir piknaudžiauju grietinėle blush2.gif Vos ne po kiekvieno valgymo desertui, arba plaku, arba suplaktą ir sušaldytą, kaip ledus laižau doh.gif Sausio gale laukia kelionė, noriu kokius 3 kg iki jos nuridenti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 17, 11:09)

Na, bet ir piknaudžiauju grietinėle  blush2.gif Vos ne po kiekvieno valgymo desertui, arba plaku, arba suplaktą ir sušaldytą, kaip ledus laižau  doh.gif Sausio gale laukia kelionė, noriu kokius 3 kg iki jos nuridenti  rolleyes.gif

O ką tu dar dedi į grietinėlę?
Nes aš savaitgaly susiplakiau, tai man nelabia patiko... Na, gal kokio medaus šaukštelį įsimesti ir nieko... Bet dviejų šaukščiukų man užteko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 17, 11:15)
O ką tu dar dedi į grietinėlę?
Nes aš savaitgaly susiplakiau, tai man nelabia patiko... Na, gal kokio medaus šaukštelį įsimesti ir nieko... Bet dviejų šaukščiukų man užteko smile.gif

Nieko smile.gif Man nei riebu, nei sprangu- toks lengvas, saldus debesėlis durnoj wub.gif (oi, kaip gerai suklydau, net taisyti ranka nekyla lotuliukas.gif ) Išsiplaku, užsidedu kalniuką ant kavos ir geriu ją, o likusią šalkšteliu iš dubenėlio kabinu rolleyes.gif Šiandien B pirmą kartą paragavo, tai dalintis teko biggrin.gif

Atsakyti
Mano viena draugė kalbinama link Paleo, man parašė- "Zinai ka katik pagalvojau? Didelis cukraus kiekis sekina kasa, ko pasekoj gali gautis cukrinis diabetas, obettaciau didelis riebalu kiekis irgi sekina kasa... Ar raso ka apie tai? As vis neturiu kada paskaityt..." Ką atsakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 17, 02:36)
Voresta, na negi netrūksta skonių įvairovės, nesinori kitokio skonio nei tik apvirtos daržovės ir mėsa? 

na pas mane mėsos įvairovė didelė: pradedant paukštiena ir baigiant įvairia miškiena, dar pieno produktai- o daržovių išvis nesureikšminu- tai pašaras mano pilvo "gyvuliukams- ką paduosi jiem, tas ir tiks. Man visad skanu buvo -riebiai, o vyrui- saldžiai. Tad dabar valgau tam, kad galėčiau judėti, gyventi- ir visai nesvarbu skonių įvairovė - valgau, kad gyvenčiau, o ne atvirkščiai.
Beje, dėl mano pilvo. Visi tyrimai idealūs. Echo tobula viskas. Bilirubinas, gliukozė, hemoglobinas...karpograma...viskas idealu thumbup.gif taigi gyd. Mano, kad vis tik alergija išlindo, kas ir sukelia virškinimo bėdas. Arba dar viena teorija...po ilgo produkto nevartojimo, organizmas nebegaminta reikalingų fermentų ir užvalgius tokio maisto, prasideda bėdos. Neva reikia laiko, kol vėl pripras. Bet aš linkusi manyti, kad čia vis tik maisto netoleravimas. Nes kodėl ryžių užvalgius po 2 mėn. Jokių bėdų. O va su kviečiais didelės bėdos.

manau, metabolizmo tyrimas nebūtų toks idealus. Mums svarbiau gera sveikata, nei geri tyrimai. O virškinimo fermentus galim gauti su savo valgomu maistu- tačiau kai pirmiau jį sugadinam kaitinimu- juos prarandam. Todėl aš daugiau valgau mėsą apyžalę, žalią ar vytintą- kad tų fermentų neprarasti. Na, o daržovės geriau nukenksmintos .

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 17, 10:41)
Labas rytas, ryta pradejau nuo trydos. Uzsipyliau granato zieviu verdanciu vandeniu, laukiu kol pritrauks. Liksiu be pusryciu. I darba neisiu, dirbsiu prie kompo namie.

vaje, ir nuo ko gi taip?

As irgi ta tarka pirksiu, po stipendijos. Kad tik kainos nepakeltu del pagausejusiu pirkeju gretu biggrin.gif

taigi Vokietijoj buvai- gal ten ana pigesnė?

vyras mane apciupineja ir burba "kaulas ir va cia kaulas, papu neliko", ties paskutine fraze gailiai atsidusta biggrin.gif

Prirašau sultinių ir taukų daugiau, nes vyrai ne šunes, kaulų nemėgsta biggrin.gif

QUOTE(norala @ 2013 12 17, 10:27)
o aš tik vakar prisiruošiau pirmą kartą sukvepuoti, tai man gavosi 7  g.gif
( 19 k/min ir 60 s. )
Tai kaip ir gerai ?

tas 7 yra idealus, tačiau kvėpavimas per dažnas, o oro sulaikymas šiek tiek per didelis- bet kai nežinai koks jis buvo prieš paleo, tai nėra su kuo nė palyginti -spėju kad jis buvo šarmų pusėj, mažiau 7 smarkiai. Dabar viskas dar ne vieną kartą gali svyruoti, kol susitvarkys ir nusistovės- viskas vyksta švytuoklės principu

Beje, vakar pirmą kartą pageriau kaulų sultinio,ir ką-šiandien ryte-+ 600 g.
Ar gali taip buti ?

na neaišku ar čia jau tvirtas prieaugis, tačiau, manau, tavo organizmui ir sąnariams tai labai reikalingas ir tinkamas dalykas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 17 gruodžio 2013 - 11:01
QUOTE(cushy @ 2013 12 16, 17:06)
Įdomu, kai mūsų temos  nestuke.gif  maitinasi, kaip su svoriu joms? Ar neužeina kokie nors keisti norai  smile.gif  ?

man norisi rūgščių produktų biggrin.gif klaiska, žodžiu. Valgau tris kartus, jokių užkandžių, jokių neleistinų nesąmonių, svoris dar nepaaugo. Bet tikiuosi, kad dar kurį laiką ir neaugs, nėra dar jam ko lipt į viršų.Neleidžiu sau norėti nesąmonių, juo labiau jas valgyti. Vyras vis bando man prakišti kokią nesąmonę, kai pvz alkana kur vaikštau, o iki namų dar daug laiko, mol, nu suvalgyk va kokį ten picos gabaliuką, ar ką. O aš tada siuntu baisiausiai, kad paskui du mėnesius jausis tas poveikis to gabaliuko biggrin.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 12 16, 21:34)
noru nera. gal dar anksti. svoris soktelejo, tiksliai nezinau, nes svarstyklese baterija nudususi, bet jauciu drabuziai "pamazejo". kaip nefaina  schmoll.gif

Man svoris nepasikeitė, bet apimtis pilvo srity jau pirmom savaitėm padidėjo, pradėjau neįtilpt į kelnes iškart. Ir toks pyktis ėmė, nes svoris po kelis šimtgramius mažėja, o kelnės nesusisega biggrin.gif Ir tokia nesąmonė, lašinių sluoksnis ant pilvo iškart užlipo. iš kur jis kitur susistūmė, nežinau.

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 17, 01:36)
Beje, dėl mano pilvo. Visi tyrimai idealūs. Echo tobula viskas. Bilirubinas, gliukozė, hemoglobinas...karpograma...viskas idealu thumbup.gif taigi gyd. Mano, kad vis tik alergija išlindo, kas ir sukelia virškinimo bėdas. Arba dar viena teorija...po ilgo produkto nevartojimo, organizmas nebegaminta reikalingų fermentų ir užvalgius tokio maisto, prasideda bėdos. Neva reikia laiko, kol vėl pripras.

thumbup.gif

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 09:27)
kojinėmis (aha, kažkodėl visiems patinka kojines siųsti), tai viskas į tą voką tilpo.

O man patiktų kojines gaut biggrin.gif Mano vyras tai išvis kojinių maniakas biggrin.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 17, 09:41)
Labas rytas, ryta pradejau nuo trydos. Uzsipyliau granato zieviu verdanciu vandeniu, laukiu kol pritrauks. Liksiu be pusryciu. I darba neisiu, dirbsiu prie kompo namie.

Man čia buvo vieną dieną panika, kai dukros draugė mokyklos visą naktį pravėmė - pratriedė, o kitą rytą lyg niekur nieko atkeliavo į mokyklą. Tai jau buvau pasiruošus granatų žieveles kovinėj parengty lotuliukas.gif

QUOTE(SOWELU @ 2013 12 17, 09:50)
Aš tai vis mmm nesulaukiu  unsure.gif Šian pilnatis, galvojau ateis..bet jau porą mėn. nėra  verysad.gif 

negerai g.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 12 17, 10:09)
Sėsiu po švenčių vėl ant Whole 30, nekrenta svoris su pieno produktais  doh.gif

Tikrai taip. Kaip rankinis stabdis užtrauktas veikia, ypač nerauginti produktai.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 17, 11:57)
Mano viena draugė kalbinama link Paleo, man parašė- "Zinai ka katik pagalvojau? Didelis cukraus kiekis sekina kasa, ko pasekoj gali gautis cukrinis diabetas, obettaciau didelis riebalu kiekis irgi sekina kasa... Ar raso ka apie tai? As vis neturiu kada paskaityt..." Ką atsakyti?  4u.gif

lai skaito
http://www.dmsjourna.../content/4/1/23

visos civilizacinės ligos ne nuo riebalų, o nuo per aukšto insulino lygio kyla- kuo daugiau angliavandenių valgom, tuo daugiau reikia insulino kasai gaminti. Kuo daugiau insulino tuo daugiau ligų.
Taip pat svarbiausias imuniteto sargas yra tinkama žarnyno mikroflora, o netinkama- bujoja nuo cukraus. Pavyzdžių su candidom turim savo temoj ne vieną.
Tačiau nereikia žmonių per daug įtikinėti, jei jie spardosi. Jei norėtų, pati rastų visą info.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 11:00)
vaje, ir nuo ko gi taip?
taigi Vokietijoj buvai- gal ten ana pigesnė?
Prirašau sultinių ir taukų daugiau, nes vyrai ne šunes, kaulų nemėgsta  biggrin.gif

Perkepta mesa pietums buvo, manau del to g.gif

Buvau, bet nemanau, kad butu pigesne. Gal kokiam kitam mieste, bet tikrai ne Miunchene schmoll.gif as net skuduru nepirkau, per brangu

Valgau as valgau, sviesta lydyta tai visur kraunu, lasinius uz zandu kisu. Va sultinio reiktu issivirti, jauciu savaitgali taip ir padarysiu. Yra yra dar lasiako ant tu kaulu beee.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 17, 12:13)

Tačiau nereikia žmonių per daug įtikinėti, jei jie spardosi. Jei norėtų, pati rastų visą info.

Ačiū 4u.gif Nesispardo jis, tiesiog du maži leliukai ir laiko nebais lieka paieškom smile.gif O dar medikė, nori pamatuoti viską biggrin.gif
Atsakyti