Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Šitas forumas kaip koks serialas, nepažiūri kelių serijų, atrodo viskas aišku, toliau gali skaityt ir labai nieko neprarandi, ale gi nu ne, va jau užknisot apie tą "Vorestos pjaustyklę", jau tris temas atgal perskaičiau nuo iki ir dar vis nerandu iš kur, kas ir po kiek lotuliukas.gif Jau kaip kokis detektyvas, tas pats ir su paslaptinga religijų knyga, siūlo galai kyšo, o kur pradžia dar neprisikasiau. Tai va, vaikams sumigus, vietoj knygutės prieš miegą - supermamos ir kt. psl. iš nuorodų. Vyras jau pagrasino išeit miegot į kitą kambarį, nes aš jį prižadinu kai gultis einu po visų skaitalų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 17, 02:36)
be raugintų agurkų ir kopūstų gyvenimo neįsivaizduoju schmoll.gif beje kaip ir bulvės man labai sunku atsisakyti blush2.gif
2 dienas beveik nevalgiau mėsos. Nenorėjau. Bet dabar užtat svajoju apie kotletą thumbup.gif
Gavau ir aš Tns 3000 pjaustyklę thumbup.gif iškart kilo noras salotas darytis thumbup.gif
Merginos, dėl majonezo, ar galima daryti su kitokiu aliejum?

Be raugintų kopūstų neįsivaizduoju kaip peržiemočiau ax.gif
Jau man irgi tos pjaustyklės tuoj užsireiks...
QUOTE(Hippie @ 2013 12 17, 02:50)
Bet kokius atveju bus pigiau nei per autobusų siuntas, ten žiūrėjau apie 12-15lt.-priklausomai nuo km ir svorio. O jau kvepia wub.gif

Jau kaip laukiu kvapaus siuntinio ax.gif bus tikros Kalėdos man, ir dar W30 būsiu išbūvus be jokių nuklydimų. Apsidovanosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 16, 23:47)
Aciu  blush2.gif iskepiau siandien,recepta pakeiciau nes suvariau savo kombainiuka ir kokosdrozles suejo nemaltos ir nedeta kokosu sviesto.Vietoje jo toks pat kiekus paprasto sviesto.Vyras valge su plakta grietinele ir leido itartinus garsus panasius ar tai i murkima ar riaumojima lotuliukas.gif as nevalgiau,bet akys pasidziauge. bigsmile.gif

lotuliukas.gif

Bet šiaip psio-išžadėta viskas, ryt, tikiuosi, nusibraut iki pašto. Bet žinokit, mergaitės, nebus čia jums 6lt., nes kilogramas sviesto į tą voką oranžinį tikrai netilps biggrin.gif Nesuprantu, tai kai psiųst, ten duos kokią dėžutę? g.gif Žiūrėsim kiek paskaičiuos, po to surašysiu visoms až. Bet kokius atveju bus pigiau nei per autobusų siuntas, ten žiūrėjau apie 12-15lt.-priklausomai nuo km ir svorio. O jau kvepia wub.gif

aš tai iš Iherb'o turiu dėžučių prikaupusi... biggrin.gif Jei sugalvoju ką nors supakuoti, labai tinka... thumbup.gif O pašte tos dėžės kainuoja...

MB šiandien man sako- gali nebesikūdint, gana, dabar tokia pats tas... lotuliukas.gif Sakau, o ką , nori, kad bulkas pradėčiau valgyt ir po mėnesio vėl būčiau kaip buvusi? Sako- nu neee... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 17 gruodžio 2013 - 09:29
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 16, 19:39)
Pas Elata siusim nakvot  lotuliukas.gif Ne, vaziuos gi namolio po tyrimu:)

ne per toli ? smile.gif galim ir vietoj apnakvyndyt smile.gif
Atsakyti
http://pjaustykles.l...%...ė-TNS-3000

Tik aš pirkau už 99 lt su daržovių skustuku papildomai, akcija buvo. Gal ir dabar dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 16, 21:06)
tai tą inuliną mėgsta gerosios žarnyno bakterijos, jei jo padauginsi- jos pakels balių ir galimi pyyyyrst bei šiokie tokie virškinimo nepatogumai.

va, dabar aišku, kodel man vakar po lašiakų ir salotų, į kurias įpjausčiau tik vienintelį Topinambą taip pilvą pūtė doh.gif
Atsakyti
Bet šiaip psio-išžadėta viskas, ryt, tikiuosi, nusibraut iki pašto. Bet žinokit, mergaitės, nebus čia jums 6lt., nes kilogramas sviesto į tą voką oranžinį tikrai netilps biggrin.gif Nesuprantu, tai kai psiųst, ten duos kokią dėžutę? g.gif

Yra ir dėžučių, bet yra ir milžiniškų vokų. Milžiniškų, ten bet ką sukištum biggrin.gif Nu vat prieš mane porelė siuntė stalo žaidimą (tokia dėžė kaip Naujakurių žaidimo) ir dar dėžutę su saldainiais, kojinėmis (aha, kažkodėl visiems patinka kojines siųsti), tai viskas į tą voką tilpo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 17, 00:59)
pagaliau atkapsciau savo pirmaji kvepavima. 09 08 diena 10. Ziuresiu koks dabar rezultatas po 3 meesiu, labai smalsu.

o aš tik vakar prisiruošiau pirmą kartą sukvepuoti, tai man gavosi 7 g.gif
( 19 k/min ir 60 s. )
Tai kaip ir gerai ?

Dar klausimukas : susigalvojau pasidaryti kokoso jogurto
Viskas supirkta, bet po to pagalvojau, ar galima prieš tyrimą tokius dalykus ?

Beje, vakar pirmą kartą pageriau kaulų sultinio,ir ką-šiandien ryte-+ 600 g.
Ar gali taip buti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 17 gruodžio 2013 - 09:29
QUOTE(norala @ 2013 12 17, 10:24)
ne per toli ?  smile.gif galim ir vietoj apnakvyndyt smile.gif

ne, negalim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 17, 10:27)
o aš tik vakar prisiruošiau pirmą kartą sukvepuoti, tai man gavosi 7  g.gif
( 19 k/min ir 60 s. )
Tai kaip ir gerai ?

labai gerai... mirksiukas.gif

QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 10:28)
ne, negalim  schmoll.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 17, 10:28)
ne, negalim  schmoll.gif

konkurencija smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, ryta pradejau nuo trydos. Uzsipyliau granato zieviu verdanciu vandeniu, laukiu kol pritrauks. Liksiu be pusryciu. I darba neisiu, dirbsiu prie kompo namie.

As irgi ta tarka pirksiu, po stipendijos. Kad tik kainos nepakeltu del pagausejusiu pirkeju gretu biggrin.gif

Rytorasa, vyras mane apciupineja ir burba "kaulas ir va cia kaulas, papu neliko", ties paskutine fraze gailiai atsidusta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 17 gruodžio 2013 - 09:45