Voresta, na negi netrūksta skonių įvairovės, nesinori kitokio skonio nei tik apvirtos daržovės ir mėsa?

be raugintų agurkų ir kopūstų gyvenimo neįsivaizduoju

beje kaip ir bulvės man labai sunku atsisakyti
2 dienas beveik nevalgiau mėsos. Nenorėjau. Bet dabar užtat svajoju apie kotletą
Beje, dėl mano pilvo. Visi tyrimai idealūs. Echo tobula viskas. Bilirubinas, gliukozė, hemoglobinas...karpograma...viskas idealu

taigi gyd. Mano, kad vis tik alergija išlindo, kas ir sukelia virškinimo bėdas. Arba dar viena teorija...po ilgo produkto nevartojimo, organizmas nebegaminta reikalingų fermentų ir užvalgius tokio maisto, prasideda bėdos. Neva reikia laiko, kol vėl pripras. Bet aš linkusi manyti, kad čia vis tik maisto netoleravimas. Nes kodėl ryžių užvalgius po 2 mėn. Jokių bėdų. O va su kviečiais didelės bėdos.
Tik vis dar man neaišku kodėl būtent paleo viduryje išlindo toks stiprus pieno produktų netoleravimas, nors nuo pat pradžių paleo pieno prod. Valgiau.
Gavau ir aš Tns 3000 pjaustyklę

iškart kilo noras salotas darytis
Merginos, dėl majonezo, ar galima daryti su kitokiu aliejum? Man alyvuogių, net ir light neskanus

kažin su ghee arba avokadų, lazdyno riešutų al. Kas gautųsi?

o gal tiesiog daugiau garstyčių dėti, kad permuštų tą aliejaus skonį