Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(rytorasa @ 2013 12 28, 13:49)
Nu bet jau po Kalėdų +1kg turiu...  doh.gif

Ir aš biggrin.gif Dzin irnesakyk.gif Atidariau bėgimo sezona, pirmas kartas ir labai lengvai 4 kilometrai thumbup.gif Paleo suteikia sparnuuuuusssss clap.gif:
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 28, 17:46)
Ir aš  biggrin.gif  Dzin irnesakyk.gif Atidariau bėgimo sezona, pirmas kartas ir labai lengvai 4 kilometrai  thumbup.gif Paleo suteikia sparnuuuuusssss clap.gif:

šaunu, kad taip... thumbup.gif Man sparnų nėra... schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
http://www.5braskes....a.d?id=63626198

Paleo privalumai
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 12 28, 17:17)

aga, ir apie nauda perskaiciau ir apie kamasutra tuo paciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pavardinkit mums tinkamus MAGNIO šaltinius help.gif MB traukia mėšlungis, tai dabar skundžiasi ant kiekvieno kampo, nors jau ir skystu Magnesium Citrate su Ca parūpinau mad.gif Migdolai, špinatai, bananai, kas dar? g.gif

QUOTE(Elata @ 2013 12 27, 14:05)
tau gerai... mes darbe, bet naršom po internetines parduotuves ir išpardavimus su kolegėm

Pametėkit adresiukus geriausių wink.gif ax.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 12 27, 16:13)
aš irgi kepiau aguoninį.. Rezultatas patiko, aš dar viršų užpyliau pačios darytu šokoladu iš kakavos sviesto, tai labai jis ten pritiko,

Sakykit, o jums nesijaučia, kad aguoninis kartumo turi?

Gal galit pasidalint šokolado gamybos proporcijom? 4u.gif

Gal senos aguonos papuolė... unsure.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 27, 16:22)
Gal kuri galetu mane pagaliau pavaisinti tuo garsiuoju aguoniniu pyragu??  lotuliukas.gif

biggrin.gif O išsikept ir pavaišint ką nors nekyla rankos? cool.gif Aš turbūt atsivalgiau jo iki kitų Kalėdų biggrin.gif 4vnt. gaminau nail.gif

QUOTE(Gricė @ 2013 12 27, 16:29)
galvoju nusipirkti maltų aguonų. Mačiau buvo parduotuvėje.

Atsargiai su tom maltom, daugumos sudėtis ne kokia schmoll.gif Malkit su rankine mėsmale-visad taip aguonpieniui gaminam...

QUOTE(rytorasa @ 2013 12 28, 12:49)
Nu bet jau po Kalėdų +1kg turiu... 

Dar nesisvėriau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 29, 03:35)
*Pavardinkit mums tinkamus MAGNIO šaltinius help.gif MB traukia mėšlungis, tai dabar skundžiasi ant kiekvieno kampo, nors jau ir skystu Magnesium Citrate su Ca parūpinau mad.gif Migdolai, špinatai, bananai, kas dar? g.gif

*Gal galit pasidalint šokolado gamybos proporcijom?  4u.gif

*Gal senos aguonos papuolė... unsure.gif

*Dar nesisvėriau  cool.gif

*man irgi kojas mėšlungis pradėjo traukti... g.gif Neseniai dariau kraujo tyrimus, tai magnio kiekis normalus buvo... nesuprantu... unsure.gif

*proporcijų neparašysiu, nes viską dėjau "iš akies"- kakavos sviestas, kakava, medus. Tiesa, šokoladas nesigauna vientisas, gaminant vis riebalas bando atsiskirti, ir sustingus gaunasi balti riebalo ruoželiai, bet vist iek labai skanu.. biggrin.gif

*na, kad lyg nesenos... Naudojau iš pakelių...

*ir nesisverkit, nereikia... irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 29, 02:35)
Atsargiai su tom maltom, daugumos sudėtis ne kokia  schmoll.gif Malkit su rankine mėsmale-visad taip aguonpieniui gaminam...

o jas būtinai reikia virti , kaip recepte parašyta? neužtenka pamirkyti?
aš kitam desertui maliau su mėsmale mirkytas- labai neblogai gavosi.

QUOTE(rytorasa @ 2013 12 29, 10:42)
*man irgi kojas mėšlungis pradėjo traukti... g.gif Neseniai dariau kraujo tyrimus, tai magnio kiekis normalus buvo... nesuprantu...  unsure.gif

jei mums trūksta magnio- tai organizmas pirmiausiai paima jį iš visų kitų organų, kad pakliūtų į kraują ir taip aprūpintų širdį. Todėl kraujo tyrimas gali būti normos ribose, o kojas traukti mėšlungis, nes ten jau yra jo trūkumas.

man irgi kartais traukia, nors geriu Magni diasporali. Saulėgrazose daug magnio, mums galima jas valgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 29, 09:42)
...
*proporcijų neparašysiu, nes viską dėjau "iš akies"- kakavos sviestas, kakava, medus. Tiesa, šokoladas nesigauna vientisas, gaminant vis riebalas bando atsiskirti, ir sustingus gaunasi balti riebalo ruoželiai, bet vist iek labai skanu..  biggrin.gif
...
rankiniu blenderiuku prauzk pries ispilstydama i formeles ir bus vientisa grazi mase.
Atsakyti
Sveikos paleo mamytes!
Bandom ir mes su vyru pereit prie paleo mitybos.
Taciau, vyras be duonos neisivaizduoja gyvenimo.
Vat ir noriu Jusu pagalbos... Noriu paklaust, ar yra kazkokia duonos atmaina? Gal kokie duoniukai is seklu, ar riesutu... ax.gif
Gelbekite! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2013 12 29, 18:01)
Sveikos paleo mamytes!
Bandom ir mes su vyru pereit prie paleo mitybos.
Taciau, vyras be duonos neisivaizduoja gyvenimo.
Vat ir noriu Jusu pagalbos... Noriu paklaust, ar yra kazkokia duonos atmaina? Gal kokie duoniukai is seklu, ar riesutu... ax.gif
Gelbekite!  biggrin.gif

Sveika.
neprievartauk vyro, lai valgo, jei yra sveikas. Su laiku gal pats atsisakys.
O jei jį myli-tai pati iškepk ruginės, su raugu, kad jam nereiktų termofilinių mielių valgyt.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 29, 18:11)
Sveika.
neprievartauk vyro, lai valgo, jei yra sveikas. Su laiku gal  pats atsisakys.
O jei  jį myli-tai pati iškepk ruginės, su raugu, kad jam nereiktų termofilinių mielių valgyt.

Neprievartauju blush2.gif pats nori, nes su sveikata negerumai atsirando. Bet sunku jam oi, oi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 29 gruodžio 2013 - 17:19
Neatsidziaugia musu šeima šia mityba wub.gif .Vyras laikosi dalinai,nes karta savaiteje valgo bulviu.Pabande po menesio miltu,nes mat jau buvo nusprendes pamest Paleo.Greit apsigalvojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,kai zrnyna raizo,galva skauda,mieguistumas apeme.
O man fainiausia,kad si cikla svoris nuo Pms neuzkilo,nors valgiau dazniau siom dienom,bet negriesijau.Svoris krenta letai,bet i prieki.Nuo sausio 1 bandysiu whole,nevalgysiu varskes ir grietines. 4u.gif
Ai dar mano paleo kūdikio kakuciai nesmirdi lotuliukas.gif ,o ka,ci irgi pasiekimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sanarius dar skauda,bet kantriai lauksiu pagerejimo unsure.gif
Atsakyti