Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 27, 20:53)
neblogos tuom, kad galima padėti indą ant jų ir  nustatyti nulį, dadėti kažko, ir vėl nulį nustatyt.  Maniškės sveria iki 5 kg
https://www.varle.lt...er-ad-3138.html

O, kokios superines, aciukas:)
Mergai, padekite su sarasiuku. Kur daugiausiai sociuju riebalu?
kokoso aliejus,
sviestas,
grietine,
grietinele,
kas dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 gruodžio 2013 - 20:39
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 27, 19:01)
Sveika,
1) na, jei turi gerl'ą, ir jei vartojai kokius -zolius, nenuostabu, kad užsiveisia įvairios bacilos. labai įdomus straipsnis- ką daro gydytojai, išrašinėdami tuos rūgštį mažinančius. Ogi veda link  visiško virškinimo sugriuvimo ir vėžio. doh.gif
2)Tad siūlyčiau išmėginti  mūsišką bacilas mušančią priemonę, sakyčiau, tą savaitinį protokolą.
3)Dar- jei blogas virškinimas  ir skrandyje maža druskos rūgšties, ir naudoti antibiotikai- tai gal candida plačiai veša. Jei skaitei temas, matei, kad aš dažnai klausiu pH indekso skaičiavimo pagal kvėpavimą- gal kartais skaičiavai ?
4) Jei jau ryžties išmėginti paleo, tai nukirsk iškart visus miltus, cukrus ir krakmolus- kam  užtęsti išsiaiškinimą. Kartais net savaitės užtenka pajusti  teigiamiems pokyčiams. Jei lėtai- tai ir pagerėjimas gali būti lėtas.

dekui uz konsultacija,paskaiciau apie gerl,prisiminiau,kad turiu dar dirgliojo zarnyno sindroma (rasoma tame straipsnyje,kad tai del kandina),tai va...
kazkada dariau ta ph indeksa buvo -7...
nu ka pradesiu intensyviai keisti mityba,sunki pradzia laukia..
Atsakyti

QUOTE(sevelija @ 2013 12 27, 22:18)

nu ka pradesiu intensyviai keisti mityba,sunki pradzia laukia..

Nenusiteik, kad sunku bus, užsimerk ir nerk biggrin.gif Paleo veža cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 27, 16:29)
Kepsiu aguoninį Naujiems, bet galvoju nusipirkti maltų aguonų. Mačiau buvo parduotuvėje. Man blenderis nesumala gerai irgi, tai gal maltos būtų lengviau blenderiuoti
Man tai nesijautė kartumas.

tuose misiniuose yra cukraus, neapsigauk. mano mama taip nupirko. nu ir ka- guli, sakau pati kepk pyraga. bet ku jau ten....

o kartumas gal nuo riesutu? negali but?
arba per daug vaniles esensijos?

as valgiau aguonini 3 kartus jau blush2.gif tai pirmas pats skaniausias buvo.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 12 28, 13:06)
o kartumas gal nuo riesutu? negali but?
arba per daug vaniles esensijos?

nedėjau nei riešutų, nei vanilės esensijos... ir be jų labai skanu buvo... biggrin.gif Žadu naujiems vėl kepti... rolleyes.gif Nu bet jau po Kalėdų +1kg turiu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 28 gruodžio 2013 - 12:50
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 27, 17:13)
Sakykit, o jums nesijaučia, kad aguoninis kartumo turi?

aguonose pagrindiniai riebalai yra polinesotieji, gali būti, kad aguonos buvo senos ir riebalai jose apkartę. Kiek esu mėginusi uostyti parduodamas aguonas, jų kvapas toks- apkartusių senų aliejų. Gal pas mus PC iškišinėja tas pasenusias ?
Apie jau sumaltas parduodamas tai nė minties neturėkit. Gali būti, kad tai aliejinių aguonų išspaudos sumaltos.
Todėl nevartoju aguonų maistui. Nebent pati užsiauginčiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 28 gruodžio 2013 - 13:16
Man aguoninis irgi kartumo turejo, pirkau sveriamas aguonas.
As kokosu alieju vel pradejau sriubiniais saukstais valgyt, matyt organizmas reikalauja. O lasiniai nebelenda, skanu, bet pakapoju ir stop, sotu juodai. Noriu daugiau valgyt, o nelenda. Kas cia man,skrandis susitrauke? g.gif
Atsakyti
O jeigu aguonas chia seklom pakeitus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 28, 15:38)
As kokosu alieju vel pradejau sriubiniais saukstais valgyt, matyt organizmas reikalauja. O lasiniai nebelenda, skanu, bet pakapoju ir stop, sotu juodai. Noriu daugiau valgyt, o nelenda. Kas cia man,skrandis susitrauke? g.gif

Man aguoninis nebuvo kartus. O gal nejaučiau, nes buvau pasiilgusi saldumo? Aguonas pirkau sufasuotas maišeliuose po 150g.
Man lašiniai dar vis lenda. Po švenčių pastebėjau, kad apetitas pakilęs doh.gif Matyt, akys prisižiūrėjo visokių nesveikų patiekalų ir tai per sotumo receptorius trenkė blush2.gif Ir valgymų laikas išsiderino, nes tai svečiai namuose, tai aš - svečiuose. Jei neįsidėsi ko į burną, tai liksi nesuprasta... Po Naujų tęsiu W30.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 27, 20:48)

O mano skaičiukai: baltymai, angliai , inertinai po 20, riebalai-40.
Bet aš neskaičiuoju, nes nemoku ( kol kas )  blush2.gif

Dar gal kas iš protingesnių nušviestų man: kas tie inertinai smile.gif
nes nelabai randu info g.gif
Tai daržoves , ląsteliena, ar kas ? g.gif g.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 27, 21:02)

Mergai, padekite su sarasiuku. Kur daugiausiai sociuju riebalu?
kokoso aliejus,
sviestas,
grietine,
grietinele,
kas dar?

o kokosai, kokosų aliejus , riešuatai kai kurie ?
čia , žiūriu, daug kas vengia riešutų, bet , man rodos, kad lazdynų, ar migdolų reikia valgyt ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 28, 16:45)
Dar gal kas iš protingesnių nušviestų man: kas tie inertinai smile.gif
nes nelabai randu info g.gif
Tai daržoves , ląsteliena, ar kas ? g.gif  g.gif  doh.gif

taip, tai ląsteliena, skaidulinės medžiagos pvz morkose jų 3 gr
Papildyta:
čia , žiūriu, daug kas vengia riešutų, bet , man rodos, kad lazdynų, ar migdolų  reikia valgyt ?

na na, užsirauk ant to ląstelienos grėblio, ir suprasi, kodėl mes anų saujom kasdien nevarom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 28, 14:38)

man nei lasiniai nei kokosas nelenda unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2013 12 28, 15:45)
čia , žiūriu, daug kas vengia riešutų, bet , man rodos, kad lazdynų, ar migdolų  reikia valgyt ?

man atrodo kad visi riesutai turi antimaistiniu medziagu. asmeniskai man bet kurie riesutai labai isplauna visus mineralus ir vitaminus..
Atsakyti