QUOTE(sevelija @ 2013 12 27, 17:34)
Laba vakara...ilgai "kybojau apacioj",visas jusu diskusijas perskaiciau,ir labai rimtai ruosiuos jungtis i jusu buri
Kazkokia nuojauta sako,kad kaip tik to man ir reikia...bedu turiu tokiu kaip gerl,e.coli (kuria bandziau nudeti antibiotikais),bet pati rimciausia problema nerimo sutrikimai t.y. paniska baime ligu. Kazkaip tikiu kad susitvarkiusi mityba kitaip pradesiu ziuret i savo kuna,valgau istisai visoki bruda,nes kai uzmiega vaikai,jauciuosi turinti laiko sau,t.y.ramiai pavalgyti,del ko turiu antsvorio .
Turiu jums keleta klausimu. Kaip man pereiti prie sios mitybos,ar iskart pradeti,isbraukti is saraso neleidziamus produktus,ar prie to eiti pamazu ?
Sveika,
1) na, jei turi gerl'ą, ir jei vartojai kokius -zolius, nenuostabu, kad užsiveisia įvairios bacilos.
labai įdomus straipsnis- ką daro gydytojai, išrašinėdami tuos rūgštį mažinančius. Ogi veda link visiško virškinimo sugriuvimo ir vėžio.
2)Tad siūlyčiau išmėginti mūsišką
bacilas mušančią priemonę, sakyčiau, tą savaitinį protokolą.
3)Dar- jei blogas virškinimas ir skrandyje maža druskos rūgšties, ir naudoti antibiotikai- tai gal candida plačiai veša. Jei skaitei temas, matei, kad aš dažnai klausiu pH indekso skaičiavimo pagal kvėpavimą- gal kartais skaičiavai ?
4) Jei jau ryžties išmėginti paleo, tai nukirsk iškart visus miltus, cukrus ir krakmolus- kam užtęsti išsiaiškinimą. Kartais net savaitės užtenka pajusti teigiamiems pokyčiams. Jei lėtai- tai ir pagerėjimas gali būti lėtas.