Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Wallis @ 2013 12 27, 16:27)
kepiausi Tavo pyraga aguonini, labai fainas, tik darbo daug, ypac aguonas is visu pakampiu siurbt

QUOTE(taša @ 2013 12 27, 16:40)
o mano blenderis nesumala net aguonu. tai buvo toks labai aguoninis, kuris strigo tarp dantu  smile.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 12 27, 17:13)
aš irgi kepiau aguoninį.. Blenderis aguonas labai sunkiai malė, lipo jos prie sienelių, peiliukai tušti sukosi, tai n kartų grandyt reikėjo...  doh.gif ir nesumalė taip kaip reikėjo... 

Kepsiu aguoninį Naujiems, bet galvoju nusipirkti maltų aguonų. Mačiau buvo parduotuvėje. Man blenderis nesumala gerai irgi, tai gal maltos būtų lengviau blenderiuoti
Man tai nesijautė kartumas.
Atsakyti
Laba vakara...ilgai "kybojau apacioj",visas jusu diskusijas perskaiciau,ir labai rimtai ruosiuos jungtis i jusu buri blush2.gif
Kazkokia nuojauta sako,kad kaip tik to man ir reikia...bedu turiu tokiu kaip gerl,e.coli (kuria bandziau nudeti antibiotikais),bet pati rimciausia problema nerimo sutrikimai t.y. paniska baime ligu. Kazkaip tikiu kad susitvarkiusi mityba kitaip pradesiu ziuret i savo kuna,valgau istisai visoki bruda,nes kai uzmiega vaikai,jauciuosi turinti laiko sau,t.y.ramiai pavalgyti,del ko turiu antsvorio .
Turiu jums keleta klausimu. Kaip man pereiti prie sios mitybos,ar iskart pradeti,isbraukti is saraso neleidziamus produktus,ar prie to eiti pamazu ?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 27, 15:29)
Kepsiu aguoninį Naujiems, bet galvoju nusipirkti maltų aguonų. Mačiau buvo parduotuvėje. Man blenderis nesumala gerai irgi, tai gal maltos būtų lengviau blenderiuoti
Man tai nesijautė kartumas.
esu pirkus maltu, tiesa buvo lenkiskos. aisku primakalota saldumos ir dar kazko i jas, perplovinejau, aguonisko skokio ir kvapo jos praktiskai neturejo, slamstas visiskas.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 27, 18:08)
esu pirkus maltu, tiesa buvo lenkiskos. aisku primakalota saldumos ir dar kazko i jas, perplovinejau, aguonisko skokio ir kvapo jos praktiskai neturejo, slamstas visiskas.

tai cia gal buvo paruosta mase jau. bet buna gi tik maltu, tai ten vien tik aguonos, nera jokio cukraus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sevelija @ 2013 12 27, 17:34)
Laba vakara...ilgai "kybojau apacioj",visas jusu diskusijas perskaiciau,ir labai rimtai ruosiuos jungtis i jusu buri  blush2.gif
Kazkokia nuojauta sako,kad kaip tik to man ir reikia...bedu turiu tokiu kaip gerl,e.coli (kuria bandziau nudeti antibiotikais),bet pati rimciausia problema nerimo sutrikimai t.y. paniska baime ligu. Kazkaip tikiu kad susitvarkiusi mityba kitaip pradesiu ziuret i savo kuna,valgau istisai visoki bruda,nes kai uzmiega vaikai,jauciuosi turinti laiko sau,t.y.ramiai pavalgyti,del ko turiu antsvorio .
Turiu jums keleta klausimu. Kaip man pereiti prie sios mitybos,ar iskart pradeti,isbraukti is saraso neleidziamus produktus,ar prie to eiti pamazu ?

Sveika,
1) na, jei turi gerl'ą, ir jei vartojai kokius -zolius, nenuostabu, kad užsiveisia įvairios bacilos. labai įdomus straipsnis- ką daro gydytojai, išrašinėdami tuos rūgštį mažinančius. Ogi veda link visiško virškinimo sugriuvimo ir vėžio. doh.gif
2)Tad siūlyčiau išmėginti mūsišką bacilas mušančią priemonę, sakyčiau, tą savaitinį protokolą.
3)Dar- jei blogas virškinimas ir skrandyje maža druskos rūgšties, ir naudoti antibiotikai- tai gal candida plačiai veša. Jei skaitei temas, matei, kad aš dažnai klausiu pH indekso skaičiavimo pagal kvėpavimą- gal kartais skaičiavai ?
4) Jei jau ryžties išmėginti paleo, tai nukirsk iškart visus miltus, cukrus ir krakmolus- kam užtęsti išsiaiškinimą. Kartais net savaitės užtenka pajusti teigiamiems pokyčiams. Jei lėtai- tai ir pagerėjimas gali būti lėtas.
Atsakyti
QUOTE(sevelija @ 2013 12 27, 17:34)
. Kaip man pereiti prie sios mitybos,ar iskart pradeti,isbraukti is saraso neleidziamus produktus,ar prie to eiti pamazu ?

Sveika 4u.gif Jokiu cia po truputi, nes tai nesiskaito, jokio efekto, zarnynasir toliaus rugs ir pus o kandida toliau kels puotas ir gadins tau gyvenima. Is karto, vienu kirciu ir jau po 2 savaiciu pradesi girtis, kad tas ir anas gereja, taisosi ir t.t.
Atsakyti
Nidulia ir kitos kokius procentus jūms prisskyrė valgyti? smile.gif KAip skaičiuojatės?
Parašiau Rokui, tai dar neatrašė
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 27, 19:43)
Nidulia ir kitos kokius procentus jūms prisskyrė valgyti? smile.gif KAip skaičiuojatės?
Parašiau Rokui, tai dar neatrašė

Baltymu 30, riebalu 40, angliu bendruju 30. Man prirasyta daugiau vartoti sociuju riebalu ir daugiau gyvulinio baltymo, tame tarpe organu. Is akies skaiciuoju kpl kas, reikes svarstyklytes pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Neringiux @ 2013 12 27, 07:39)
Atsiprasau, kad ilindau i tema kaip Pilypas is kanapiu, bet mano sunus turi tokia pat beda. Jam tik 3 metai, o galva visa pleiskanota, nuolat kaso, kunas irgi nukasytas. Nebezinau ka ir bedaryt. Bet jus man pametejot minti nebeduoti vaikui miltiniu produktu, gal jis alergiskas gliutenui g.gif Tikiuosi isgydyti savo vaika be hormonu...
Gal galetumet dar kazka patarti?

Nieko cia ne pilypas, labai laiku ir vietoje igriuvote:) Jau atsake merginos.Viska darykite kaip parasem ir labai greitai pas mazyli nebeliks tu bedu. Jis mazas, dar nespejo uzsitersti stipriai, tai ir pasveiks greitai:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 27, 19:35)
Baltymu 30, riebalu 40, angliu bendruju 30. Man prirasyta daugiau vartoti sociuju riebalu ir daugiau gyvulinio baltymo, tame tarpe organu. Is akies skaiciuoju kpl kas, reikes svarstyklytes pirkti.
Papildyta:

Nieko cia ne pilypas, labai laiku ir vietoje igriuvote:) Jau atsake merginos.Viska darykite kaip parasem ir labai greitai pas mazyli nebeliks tu bedu. Jis mazas, dar nespejo uzsitersti stipriai, tai ir pasveiks greitai:)

Aciu merginos, ka as be jusu daryciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 12 27, 20:41)
Aciu merginos, ka as be jusu daryciau. biggrin.gif

O tu viska daryk ir bus tau ir maziui laime:) Man tai atejo laime, ti ir tau ateis:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 27, 17:22)
Gal kuri galetu mane pagaliau pavaisinti tuo garsiuoju aguoniniu pyragu??  lotuliukas.gif

Prašykis į svečius pas ką nors: matai , kiek kepančių smile.gif

kEPIAU ir aš, patiko ir namiųkiams: mano vaikinas vyriausias beveik visą sušlamštė, kitiems tik paragauti liko... Bet darbo tikrai nemai, todel Naujakui kepsim juoduką, kuris per 10 min. jau atsiduria orkaitej biggrin.gif Dar keksiukų kepimo skardą šiandien pirkau... , manau, irgi tiks iš tos mases iskepti
Papildyta:
O mano skaičiukai: baltymai, angliai , inertinai po 20, riebalai-40.
Bet aš neskaičiuoju, nes nemoku ( kol kas ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 27, 20:35)
reikes svarstyklytes pirkti.

neblogos tuom, kad galima padėti indą ant jų ir nustatyti nulį, dadėti kažko, ir vėl nulį nustatyt. Maniškės sveria iki 5 kg
https://www.varle.lt...er-ad-3138.html
Atsakyti