Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 26, 19:19)
Ačiū, įdomiai toks mažas tankis autoimunininkui. O trečias pH skaičiukas? O kokie disbalansai?
arbatmedžio aliejaus inhaliacijas darykis, kol nesusikomplikavo. Įdomu, dėl ko jis čia tave užpuolė.

5,50-5,25-5,50
Polinkis į disaerobinį nukrypimą, tačiau pilnai tą patvirtinti duomenų neužtenka.
Ir kažkiek elektrolitų išsibalansavimas ...

Turiu arbatmedzio -reiks pabandyti smile.gif
o ko jis čia mane taip užpuolė, tai nzn: jau gal dvi savaites po truputį , po truputė ,o dabar kai "kale" , tai be vaistų niekaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 26, 19:20)
Norala, kuciukai negydo nuo sinusito:) Atvirksciai,  angliavandeniu perteklius skatina gleiviu susidaryma (skrepliai, sloga, sinusitai ir kitos gleives)

tai tuo ir neabejoju, bet jau ką radau po ranka, tikriausiai, tą ir griebiau smile.gif

bet skalpo man kolkas neniežti biggrin.gif

O aplamai, tai , turbut, mano pirmos Kucios ir Kaledos be normalios : be jokių besaikių persivalgymų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 26 gruodžio 2013 - 22:38
QUOTE(norala @ 2013 12 26, 23:34)
5,50-5,25-5,50
Polinkis į disaerobinį nukrypimą, tačiau pilnai tą patvirtinti duomenų neužtenka.
Ir kažkiek elektrolitų išsibalansavimas ...
va,ir aš manau, jei tankis būtų didelis,gal būtų ir pasitvirtinę.
Turiu arbatmedzio -reiks pabandyti smile.gif
o ko jis čia mane taip užpuolė, tai nzn: jau gal dvi savaites po truputį , po truputė ,o dabar kai "kale" , tai be vaistų niekaip smile.gif
tai turėdama tą aliejų, turėjai senai tas inhaliacijas varyt, ir neleisti kad išsivystytų tas sinusitas.
Kokius vaistus tenka naudot?

bet skalpo man kolkas neniežti  biggrin.gif

tai tau ne per skalpą, tau turėtų per sąnarius apsireikšt. Kiekvienam savos silpnos vietos.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 26, 23:34)
5,50-5,25-5,50
bet skalpo man kolkas neniežti  biggrin.gif

Tai ir as ne per savaite prisivariau iki skalpo niezejimo ir isdraskymu ant kuno:) Metu metus ejau link tokiu reakciju. Ir tai tikras stebuklas, kad visa tai susitvarkyti galima per 2/3 menesius,kuomet kiti taip ir kankinasi visa guvenima apsikabine hormoninius tepalus, spec. sampunus ir antihistaminus:(
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 26, 23:47)
Tai ir as ne per savaite prisivariau iki skalpo niezejimo ir isdraskymu ant kuno:) Metu metus ejau link tokiu reakciju. Ir tai tikras stebuklas, kad visa tai susitvarkyti galima per 2/3 menesius,kuomet kiti taip ir kankinasi visa guvenima apsikabine hormoninius tepalus, spec. sampunus ir antihistaminus:(

Atsiprasau, kad ilindau i tema kaip Pilypas is kanapiu, bet mano sunus turi tokia pat beda. Jam tik 3 metai, o galva visa pleiskanota, nuolat kaso, kunas irgi nukasytas. Nebezinau ka ir bedaryt. Bet jus man pametejot minti nebeduoti vaikui miltiniu produktu, gal jis alergiskas gliutenui g.gif Tikiuosi isgydyti savo vaika be hormonu...
Gal galetumet dar kazka patarti?
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 25, 18:26)
Kokoso miltus malu su kavamale smile.gif Su blederiu iš drožlių kokoso sviestas greičiau gausis.

Sveiki,
ar kokosų miltai turi būti tokie smulkūs kaip kvietiniai miltai? Malu su blenderiu, bet pradėjo rastis gumuliukai, tai čia jau sviestas pradės darytis? O dar nesusimalė iki miltų smulkumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 12 27, 07:39)
Atsiprasau, kad ilindau i tema kaip Pilypas is kanapiu, bet mano sunus turi tokia pat beda. Jam tik 3 metai, o galva visa pleiskanota, nuolat kaso, kunas irgi nukasytas. Nebezinau ka ir bedaryt. Bet jus man pametejot minti nebeduoti vaikui miltiniu produktu, gal jis alergiskas gliutenui g.gif Tikiuosi isgydyti savo vaika be hormonu...

kiek matau, dažniausiai kalti arba glitimas arba kazeinas- dažniausiai kažkuris iš jų, ir tik kartais abu drauge. Gerai kol vaikiukas toks mažas tai išsiaiškinti, vėliau sunku sukontroliuoti. Tačiau jei yra duona, pyragai ant stalo- tai kaip vaikui neduot? Turėsit slėpti arba ir patys to nevalgyt.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2013 12 27, 06:39)

Mano sunui irgi 3 metukai, turi Atopini Dermatita labai sunkios eigos,turime neigaluma, jau 3 menesius gyvename tik ant mesytes ir darzoviu, padetis labai pasitaise ir ne tik gliutenas veda iki tokiu ligu, paskaitykit apie pralaidu zarnyna http://www.homosanit...lt/homo_sanitus
Per sventes suvalge keleta pirageliu su grybais ir visai gerai jauciasi, nereiskia tai kad duosiu ir toliau miltiniu, bet gerai kad jau nera staigiu reakciju ir kasymosi priepuoliu. Beja pries sventes taip atsitiko, kad prigrebe trecdali juodojo sokolado, laukiau su nerimu baisumu, bet mano nuostabai nieko neatsitiko, gal truputi nakti ilgiau pasikase, bet tai pas mus viksta vis reciau ir trumpiau. Zodziu tikrai toks maitinimo budas labai pasiteisino thumbup.gif . Darzoves jau beveik visas drasiai valgome ir nuo morkos net neberia, po savaites noriu bandyti kiausinio tryni ivesti.

Su sventem visus!
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 12 27, 11:20)
Zodziu tikrai toks maitinimo budas labai pasiteisino thumbup.gif . Darzoves jau beveik visas drasiai valgome ir nuo morkos net neberia, po savaites noriu bandyti kiausinio tryni ivesti.

Su sventem visus!

Kaip smagu tai skaityti bigsmile.gif Čia viskas kartu eina- tvarkosi žarnynas, keičiasi jo mikroflora, ir ...gal būt po pusmečio nebebus problemų su beveik viskuom.
Atsakyti
Sveikutes!
Su gražiomis šventėmis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gavau Roko ataskaitas visas, paskyrimus smile.gif
Bet pasimečiau kaip ten tuos procentus suskaičiuoti. Šiam laikotarpiui man suvalgyti reikia:
35% baltymų
35% riebalų
15 anglių
15 inertinų
Tai kaip man susiskaičiuoti, jei tarkim vieną dieną buvo suvalgyta 75g. baltymų, 102g. riebalų ir 52g. angliavandenių. Čia gal po švenčių galva neveikia..nesuprantu nuo ko tuos procentus skaičiuot blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 27, 09:36)
Sveiki,
ar kokosų miltai turi būti tokie smulkūs kaip kvietiniai miltai? Malu su blenderiu, bet pradėjo rastis gumuliukai, tai čia jau sviestas pradės darytis? O dar nesusimalė iki miltų smulkumo  g.gif

Man taip smulkiai nesusimala, kaip įprasti miltai. Gaunasi tokie rupesni ir drėgnesni, ne birūs. O ilgiau malant tai taip, susimals iki sviesto.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 27, 10:14)
...
Tai kaip man susiskaičiuoti, jei tarkim vieną dieną buvo suvalgyta 75g. baltymų, 102g. riebalų ir 52g. angliavandenių. Čia gal po švenčių galva neveikia..nesuprantu nuo ko tuos procentus skaičiuot blush2.gif  blush2.gif
gali versti i kcal ir tada skaiciuoti:
75 *4kcal = 300kcal
102 *9kcal = 918kcal
52 *4kcal = 208kcal

viso 1426kcal, tada 300/1426 = 21%, 918/1426 = 64%, 208/1426 = 15% arba jeigu skaiciuot % nuo gramu, tai riebalu gramus reiktu is 9/4=2.25 padaugint.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 12 27, 12:14)
Sveikutes!
Su gražiomis šventėmis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

35% baltymų
35% riebalų
15 anglių
15 inertinų

Aš kadangi matematikoje esu visiškas 0, duomenis veduosi į chronometer. Aš esu pasirinkusi "paleo diet" kategoriją, bet ten galima ir ranka suvesti norimus procentus baltymų, anglių, riebalų.
Atsakyti