Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

ai, tame šaukšte kūčiukų angliavandenių nebuvo daug, tik va įdomu, glitimo poveikis apsireikš kaip nors? Ir per kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 26, 19:30)
ai, tame šaukšte kūčiukų angliavandenių nebuvo daug, tik va įdomu,  glitimo poveikis  apsireikš kaip nors? Ir per kiek laiko?

Svarbu as glitimo net nepauosciau biggrin.gif
Atsakyti
O ką- tau reik įsitikinti -būtinai. Juk skalpo nebeniežti? Užvalgyk kūčiukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 26, 20:18)
O ką- tau reik įsitikinti -būtinai. Juk skalpo nebeniežti? Užvalgyk kūčiukų  bigsmile.gif

aciu voresta, tu tikra drauge lotuliukas.gif Tu timtai manai, kad man reikia isitikinti? Suedu saujakuciuku,kuriu net neturiu ir laukiu skalpo reakcijos?Tai jau geriau torto gabala, patikrinsiu konkreciai tada jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 26, 20:46)
aciu voresta, tu tikra drauge  lotuliukas.gif Tu timtai manai, kad man reikia isitikinti? Suedu saujakuciuku,kuriu net neturiu ir laukiu skalpo reakcijos?Tai jau geriau torto gabala, patikrinsiu konkreciai tada jau  lotuliukas.gif

nea, tortas netinka, juose tiek visokiausio š, kad nė nesuprastum į ką sureagavo (jei sureaguotų) tavo skalpas. Kūčiukai geriau.
Atsakyti
Kad neturiu as ju. Dar vienas taskelis ant skalpo kartais suniezti, tai dar tikrinti anksti biggrin.gif Nu o nuo ko gi dar galejo pas mane buti tokios kancios su kuno ir skalpo oda??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 26, 21:21)
Kad neturiu as ju. Dar vienas taskelis ant skalpo kartais suniezti, tai dar tikrinti anksti biggrin.gif Nu o nuo ko gi dar galejo pas mane buti tokios kancios su kuno ir skalpo oda??

pazistamai su dukrytes oda bedos prasidejo kai jai tebuvo 2.5 men. ir pati ja maitino. Dabar dukrytei jau penki metai ir nors testai del glitimo netoleravimo buvo neigiami, mama nebezinodama ka daryt emesi eksperimento ir pasodino vaika ant begliutenines dietos. Ir oda po poros menesiu susitvarke smile.gif .
Atsakyti
Azu, as jokiu tyrimu nesidariau, tiesiog nulipau nuo glitimo,nes jau zudytis ejau.
Atsakyti
na žinai, yra tokių asobų, kad geriau nusižudys, nei miltų atsisakys. biggrin.gif
Atsakyti
pofik tuos miltus, mano svajone be ju issipilde:)
Atsakyti
svajonė- nebesikasyti? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 26, 22:30)
svajonė- nebesikasyti? tongue.gif

Taip biggrin.gif Tu nezinai ka reiskia tokios kancios, kurias as praejau, tai zodziais nepapasakojama. Todel ir turejau viena didele svajone -nesikankinti su niezuliu ir gyventi NORMALIAI, va:)
Atsakyti