Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Su Sv. Kaledom, mielos merginos :)As Elatos aguonini isbandziau anksciau. O siandien kepu kiek kitoki aguonini. Receptukas cia, tik vietoj cukraus dejau medu, o miltu visai nebarsciau - tiesiog isklojau forma kepimo popierium. Rezultato dar nezinau, nes tortukas orkaitej. Kai paragausiu - parasysiu ar vertas demesio smile.gif Be to is sokoladinio tortuko mases pridariau saldainiuku - dieviski smile.gif Aciu, Elata smile.gif
P.S. Geras dalykas tos sventes, bet po ju, jauciu vel reiks Whole 30 daryt, nes nukrypimai nedideli, bet... ju nemazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 25, 15:45)
Laba diena,
skaitau išsaugotą juoduko receptą ir svarstau, ar įmanoma jį pasigaminti neturint galingesnio blenderio? Kaip, pvz., susimalti kokosinius miltus su 500W galingumo blenderiu? Misija neįmanoma ko gero?
Išsikepiau aguoninį, šiandien ragaujam. Pasaka kaip skanu. Išbūvus 30W, skonis dieviškas  thumbup.gif

Kokoso miltus malu su kavamale smile.gif Su blederiu iš drožlių kokoso sviestas greičiau gausis.
Dabar esu pas tėvų, tai mamos blenderis tik 280W galingumo, bet suplakti datulėms ir bananams pilnai užtenka smile.gif
Juodukas dieviško skonio wub.gif DIEVIŠKO.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 12 25, 15:12)

P.S. Geras dalykas tos sventes, bet po ju, jauciu vel reiks Whole 30 daryt, nes nukrypimai nedideli, bet... ju nemazai  blush2.gif

man tas pats. nuo sausio 1 bus smile.gif
nors be dideliu nukrypimu, su mandarinais, riesutais.. nuo ko visa nakti miriau.. sad.gif + prasidejusios mmm ( kai taip - tai ju ner, o cia per sventes atejo ) sad.gif

su sventemis brangiosios oro_buckis.gif
Atsakyti
Su Saulėgrįža visas 4u.gif
Atsakyti
Su šventiem, brangioji Gentie wub.gif Bukit sveikas, gražios ir laimingos thumbup.gif

Prisiduodu su visom nuodėmėm biggrin.gif Nebuvo šventės Paleo, nei mama, nei anyta su naminiais majonezais nesibovijo, keliose mišrainėse ir bulvių užtikau, bet va kviečiai doh.gif Sauja kučiukų ir keli šaukštaui "Kučios" (aguonos, razinos, medus ir kviečiai) ir toookią migreną apturėjau per Kučias, siaubas doh.gif unsure.gif Na dar pusė mandarino, kurio net neįveikiau, nes per saldus buvo. Šiandien tuo labai džiaugiuosi, nes jau busiu visška pusdurnė, kad dar kada kokiu miltu susigundysiu- visą naktį prasikankinau schmoll.gif doh.gif Šiandien be pirktinio majonezo visai tvarkingos Paleo Kalėdos (ir mamytės gimtadienis wub.gif ), jaučiuosi super rolleyes.gif Ar čia atskleidžiau tą paslaptį, kodėl nuo 15 metų su migrena kankinuosi?
Valgymo dažnumas teisingas buvo- šiandien pusryčiams kava su šokoladiniu tortuku ( http://vorastinkle.b...s-tortukas.html ) ir šventinė saikinga vakarienė 18 valandą smile.gif Kokosinis juodukas dieviškas, o aguoninį sekantį kartą perpus mažiau saldų darysiu, nuostabus, bet medaus man buvo per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 25, 18:26)
mamos blenderis tik 280W galingumo, bet suplakti datulėms ir bananams pilnai užtenka smile.gif
Juodukas dieviško skonio  wub.gif DIEVIŠKO.

Reikės bandyti su savuoju blenderiu, vadinasi.
Oi gundot su Juoduku, oi, gundot. Neištversiu nepabandžius, matyt ax.gif
QUOTE(Šelma @ 2013 12 26, 03:04)
Prisiduodu su visom nuodėmėm 
Kokosinis juodukas dieviškas, o aguoninį sekantį kartą perpus mažiau saldų darysiu, nuostabus, bet medaus man buvo per daug  ax.gif

Mano nuodėmės kol kas: du kūčiukai. Bet prie vakarienės - du gabalai aguoninio doh.gif Nesusitvardžiau verysad.gif
Galvojau, kad čia aš gal medaus per daug įdėjau (skystas medus, tai sunku tuos šauktus numatuoti), bet, pasirodo, ne man vienai per saldu. Kitą sykį ir aš darysiu su mažiau medaus.
Gerų likusių švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 26, 10:12)

Mano nuodėmės kol kas: du kūčiukai. Bet prie vakarienės - du gabalai aguoninio  doh.gif Nesusitvardžiau  verysad.gif

Man vakar vietoj vakarienės buvo gabalas juoduko ir bananas smile.gif Tai tokios ir nuodėmės, o šiaip valgau savo įprastą maistą, taip kad ir mano Kalėdos gavosi paleo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 25, 22:11)
Su Saulėgrįža visas  4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif Katalikybėje viskas perimta iš pagonybės, nereikėjo daug fantazijos, tik įvykius priderino ir pavadinimus pakeitė smile.gif.

QUOTE(Šelma @ 2013 12 26, 02:04)
Nebuvo šventės Paleo, nei mama, nei anyta su naminiais majonezais nesibovijo, keliose mišrainėse ir bulvių užtikau, bet va kviečiai  Sauja kučiukų ir keli šaukštaui "Kučios" (aguonos, razinos, medus ir kviečiai) ir toookią migreną apturėjau per Kučias, siaubas  doh.gif  unsure.gif Na dar pusė mandarino,

Mano nuodėmė-atsilaužiau kalėdaičio, nes giminės vyriausias dalino aplink visą stalą. Nei vaisių, nei kūčiukų, nei Kūčios neliečiau smile.gif Vietoj bulvių pastarnokų prie anties ir žąsies kramsnojom smile.gif Aguoninio atsivalgysiu turbūt metams laugh.gif Dar ketvirtą pas tave tuoj atsivešiu biggrin.gif

Atsakyti
Su Kaledomis, mergaites:) Ar visos sveikos gyvos?
Vakar atsilaikiau pries pirktini sokladini torta, kuri visi ede ir liaupsino iki padangiu:) Is grieku, tai namines salotos, bet tas gabaliukas bulves man negalejo pakenkti, nes reikejo gliukozes biskiuka ilieti dirbtinai. majonezas naminis.A. dar prie zasies puse kepto obuolio ir kepta slyva igriuvo, bet tai irgi, man Rokas prirase biski pasikelti gliukoze, kad nesliauziociau kaip tarakonas priduses. Siandien jauciuosi gerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 26 gruodžio 2013 - 14:34
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 22, 12:31)
Tai šaunu, kad  daugmaž stabiliai laikaisi.
Gal ne paslaptis- koks tavo šlapimo pH ir tankis?

Grįžus po švenčių radau tyrimo rezultatus :
Ph2- 5,5--5,25
Tankis- 1,01--1,016--1,005

Visus su šventemis; sveikatos ir visų norų išsipildymo 4u.gif 4u.gif

Aš irgi pakankamai gerai išsilaikiau , neprivalgiau miltųsmile.gif
na, gal kokį šaukštą kūčiukų, bet čia jau daugiau iš nervų, atsikelus naktį, nes sinusitas baisus užpuole doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 26 gruodžio 2013 - 18:00
QUOTE(norala @ 2013 12 26, 18:58)
Grįžus po švenčių radau tyrimo rezultatus :
Ph2-   5,5--5,25 
Tankis-   1,01--1,016--1,005

Ačiū, įdomiai toks mažas tankis autoimunininkui. O trečias pH skaičiukas? O kokie disbalansai?
na, gal kokį šaukštą kūčiukų, bet čia jau daugiau iš nervų, atsikelus naktį, nes sinusitas baisus užpuole doh.gif

arbatmedžio aliejaus inhaliacijas darykis, kol nesusikomplikavo. Įdomu, dėl ko jis čia tave užpuolė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 26 gruodžio 2013 - 18:27
Norala, kuciukai negydo nuo sinusito:) Atvirksciai, angliavandeniu perteklius skatina gleiviu susidaryma (skrepliai, sloga, sinusitai ir kitos gleives)
Atsakyti