Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Sveikutes 4u.gif
Smagaus pasiruosimo sventems ir linksmu sv. Kaledu newyear.gif 000054.gif santa2.gif
Atsakyti
Su artejanciomis sventemis,mergaitesSekmes pasiruosimo darbuose,sveikateles,stiprybes,kantrybes.
Atsakyti
Mielosios bendrazyges ,

linkiu siltu, ramiu, seimynisku ir jaukiu Kuciu ir Kaledu vakaru. Tegu sekantys Paleo metai atnesa neissenkancios sveikatos ir neblestancio grozio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 24 gruodžio 2013 - 13:10
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia – sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.

user posted image
Atsakyti
Visoms jaukių ir ramių švenčių 4u.gif

Dosnaus kalėdų senio,skanaus gausaus kalėdinio stalo ir mylimiausių žmonių aplink jus newyear.gif
Atsakyti
SVEIKOS BENDRAMINTES smile.gif

Kokie gražūs ir nuoširdūs visi sveikinimai smile.gif Linkiu ir as Jums visoms kuo linksmesnio, turiningesnio pasibuvimo su jums mielais žmonėmis, gardžių šventinių Paleo patiekalų, visoms tik gerėjančios sveikatėlės, kuo puikesnės nuotaikos, optimistinio nusiteikimo ir dosnaus Kalėdų senelio su pilnu maišu tarkų lotuliukas.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 25, 02:33)
SVEIKOS BENDRAMINTES smile.gif
Linkiu ir as Jums visoms kuo linksmesnio, turiningesnio pasibuvimo su jums mielais žmonėmis, gardžių šventinių Paleo patiekalų, visoms tik gerėjančios sveikatėlės, kuo puikesnės nuotaikos, optimistinio nusiteikimo ir dosnaus Kalėdų senelio su pilnu maišu tarkų  lotuliukas.gif  newyear.gif

Na kaip man patiko thumbup.gif Nors aš tarkos nuo Kalėdų senio negavau, nes neužsakiau ax.gif
Jaukių, ramių ir malonių švenčių Jums visoms, mielosios[COLOR=red]
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 12 23, 21:11)
Ir as susigundziau, kaip tik vakare prie Mandarino netoli buvau, uzsukau- zmoniu visai nedaug, o puslitrinis aliejus kosmetikos skyriuje, kaip ir Maximoj va toks http://ekopirk.lt/ek...kosu-aliejus-2/
Kaina kasoj 34,99 uz du vienetus, bet info jokios niekur nebuvo smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 23, 21:51)
Na as ji tai netycia uztaikiau apsipirkinedama ir puoliau forume rasyt  ax.gif  Apie puslitrinius ir as info nerandu  g.gif

Su šv. Kalėdomis! 4u.gif
Dėl aliejaus kokosų tai tikra tiesa, aš vakar Rimi Mandarine kosmetikos skyriuje tikrai du už vieno kainą pirkau. Bet jokios info visiškai nėra. Paėmiau ir paklausiau salės darbuotojos, ar du už vieno kainą šie puslitriniai stiklainiai, kaip pažiūrėjo į mane kaip į durnę, sako kodėl taip sugalvojot, kodėl turėtų būti? O kita dar priėjus pridėjo, kad tų, kur du už vieno kainą mažų stiklainiukų aliejaus skyriuje jau nebeturi, išpirko, o čia kosmetikos skyrius, davė suprast, kad susipainiojau.. doh.gif . Sakau aš joms, kad žinau, jog šį irgi kasoje du už vieno kainą išmušė ir einu tikrint, tai jos numojo ranka ir nuėjo kaip nuo nesveikos. Aš tada už tų bankių, į kasą, ten prikibau prie kasininkės, kad tikrintų, ar muša du už vieno kainą. Ta vėl klausinėt, ką čia sugalvojau, ar tokia iškaba buvo, ar lankstinuke mačiau, sakau, kad nieko nebuvo, bet žinau, kad taip yra, mušk, tikrink...ta visa susiraukus kaip kerpė išmuša - akurat už vieną braukia lauk pinigus biggrin.gif Išdidžiai grįžau prie kosmetikos, dar toms dviems pasakiau, kad aš teisi, pažiūrėjau, kad galiojimas iki 2015 metų vidurio, susirinkau visus ten stovėjusius stiklainius ir pigiai pasirūpinau kokosų aliejaus atsargom ilgam biggrin.gif Gavosi 500 ml už 17,48 blink.gif
Tiesa po to namo grįžus persigandau ir puoliau žiūrėt, ką ten nupirkau ir ar iš viso jis valgomas doh.gif Nu bet parašyta tyras nerafinuotas pirmo spaudimo aliejus, sudėtis - tik aliejus, atsukus kvapas gal nėra tiek intensyviai saldus kaip aniros ekologiško, kurį iki šiol pirkau, tačiau saldus, tai gal nenusinuodysiu kokio tepalo nugarai masažuot 6 stiklainius suvartojus biggrin.gif
Tai drąsiai siaubkit rimi kosmetikos skyrių (jei tas aiejus valgomas iš viso... unsure.gif ), iškabų ir info jokios - bet tikrai du už vieno kainą mirksiukas.gif nebent po vakarykščių mano išdaigų ten tą reikalą iškart likvidavo biggrin.gif
Atsakyti
Su sventemis, mielosios smile.gif bukit linksmos, grazios, zavingos, protingos, tokios kaip visada, bukit savim ir bukit paleo wink.gif) buciuoju
4u.gif
Atsakyti
Su Šv. Kalėdom!
Atsakyti
Stebuklingų švenčių! 4u.gif
Pas mane dabar aušta kokosinis juodukas, reiks vakare ragauti smile.gif O jau kaip namai kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 25, 13:46)
Stebuklingų švenčių!  4u.gif
Pas mane dabar aušta kokosinis juodukas, reiks vakare ragauti smile.gif O jau kaip namai kvepia  ax.gif

Laba diena,
skaitau išsaugotą juoduko receptą ir svarstau, ar įmanoma jį pasigaminti neturint galingesnio blenderio? Kaip, pvz., susimalti kokosinius miltus su 500W galingumo blenderiu? Misija neįmanoma ko gero?
Išsikepiau aguoninį, šiandien ragaujam. Pasaka kaip skanu. Išbūvus 30W, skonis dieviškas thumbup.gif
Atsakyti