Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 16, 18:33)

na ir ligų tu maišas- jei per vieną gruodį sirgai daugiau kartų, nei aš per 10 metų  blink.gif
4? o kada čia dar imamas mėginys?

ne per gruodi, o nuo rugsejo iki gruodzio vidurio ir ne siais gi metais, o anksciau. Nu tai dasiedusi angliu buvau gerai ir kito slamsto:D
Sestadieni ryte pildomas ketvirtas indelis.
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 16, 18:20)
ot dabar tai paklausiu - actas vartotinas ar ne? Naminis, obuolių.

paleo acto nedraudžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 16, 18:15)
1. Nidulia +
2. Akvile +
3. Sowelu +
4. Norala +
5. Otaip+

O-ja-tau ax.gif Tai pas kurią nakvos smile.gif Aš galvojau, kad jau aš paskutinė būsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 16 gruodžio 2013 - 18:24
QUOTE(Elata @ 2013 12 16, 18:49)
paleo acto nedraudžia smile.gif

na tegu nedraudžia, bet man to natūralaus mielių sysiaus visai nesinori biggrin.gif
Atsakyti
O tai rūgštapienis irgi kieno tai sysius, ir šiaip visur mus bakterijos supa ir jų vienoki ar kitoki produktai. O acto rūgšties bakterijos ir mielės taigi ne tas pats, ar čia ta prasme, kad vynelis prieš tai buvo mielių suraugintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 12 16, 19:11)
O tai rūgštapienis irgi kieno tai sysius, ir šiaip visur mus bakterijos supa ir jų vienoki ar kitoki produktai. O acto rūgšties bakterijos ir mielės taigi ne tas pats, ar čia ta prasme, kad vynelis prieš tai buvo mielių suraugintas g.gif

rūgpienį suraugina ne mielės, o pieno rūgšties bakterijos, visokių padermių lactobacilos, kurios yra ir mūsų žarnyne natūraliai. O vaisių mielės- tai jau kitas dalykas.
Atsakyti
Vat ir man pasistojo tokis klausimas. g.gif
Per kiek laiko turi ivykti vienas valgymas? Cia as del insulino issiskyrimo bangos. Sakykim, suvalgiau mesytes su darzovem, pagalvojau, kad dar kazko truksta blush2.gif ir po 15-20 minuciu dar isimeciau i burna saujele riesutu?
Arba buna valgau, staiga reikia kazka padaryti ir po pertraukeles 10 -15-20 min pabaigiu valgyma... doh.gif
Ar cia jau skaitosi kitas, ar dar tas pats valgymas? Taip buna ne daznai, bet buna....
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 12 16, 19:01)
O-ja-tau  ax.gif Tai pas kurią nakvos  smile.gif Aš galvojau, kad jau aš paskutinė būsiu...

Pas Elata siusim nakvot lotuliukas.gif Ne, vaziuos gi namolio po tyrimu:)
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 16, 19:36)

Ar cia jau skaitosi kitas, ar dar tas pats valgymas? Taip buna ne daznai, bet buna....

vis dar tas pats, per pusvalandį nė kasoj nauja insulino porcija didelė nesusikaupė
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 16, 19:40)
vis dar tas pats, per pusvalandį  nė kasoj nauja insulino porcija didelė nesusikaupė

Aciu VORESTA
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

kaip sakant "не голова а дом советов" notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
O topinambas - mūsų bulvė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 16, 20:03)
O topinambas - mūsų bulvė?  g.gif

kad joje dar daugiau krakmolo nei paprastoje:)
Atsakyti